Dodaj do ulubionych

Ulica Grottgera w Gliwicach

IP: *.* 13.08.02, 22:49
Może przeprowadzę sie niedługo na ul. Grottgera w Gliwicach z moja 9 miesięczna córeczką. Jeżeli Znacie to miejsce (kierunek Tarnowskie Góry, niedaleko Radiostacji) proszę napiszcie jak tam jest. Z góry dziękuję za informacje. Doris
Obserwuj wątek
    • Gość: sylko Re: Ulica Grottgera w Gliwicach IP: *.* 14.08.02, 13:20
      czesc jestem sylwia mama prawie 6 miesiecznej matyldy, grottgera to "prawie" moja dzielnica radiostacje widze z okna-10 pietro.miejsce calkiem fajne blisko do przystanku autobusowego, kosciola, na basen ok. 5 min, sklepy tez sa poblizu do supermarketu ok.5-10 min oczywiscie na piechotke. w poblizu jest tez duze targowisko czynne 2x w tygodniu wt i pt i sklep z dzieciowymi rzeczami wszystko po drugiej stronie ulicy tarnogórskiej . do centrum jakis 10 min autem. jedyny feler to do parku masz jakies 15-20 minut pieszo, kolo siebie za to mozesz spacerowac malo ruchliwymi uliczkami, niestety nie najlepsze chodniki(dziury). ogolnie fajna dzielnica a nie typowe blokowisko. jakbys chciala cos wiecej dowiedziec sie to napisz do mnie sykos@wp.pl. pozdrawiam sylwia
      • Gość: gliwice Re: Ulica Grottgera w Gliwicach IP: *.* 26.08.02, 21:01
        Bardzo dziękuje za inf. o Grottgera. Chciałabym sie jeszcze dowiedzieć o przychodni zdrowia, a dokładnie o dobrego pediatrę i ginekologa, czy są tacy w pobliskiej placówce czy lepiej zorientować sie dalej- inny rejon. Pisalaś o parku, gdzie on się dokładnie znajduje w Gliwicach?Z góry dziekuję za odp.. Pozdrawiam i może do zobaczenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka