Dodaj do ulubionych

spotkanie w parku Chopina

IP: *.* 19.11.02, 05:31
Jeżeli o mnie chodzi to przyjde z chęcią na to spotkanie,to co umawiamy się na 30.11.2002 na godzine 11 pod wejściem do palmiarni.Bożena
Obserwuj wątek
    • Gość: Aannia Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 19.11.02, 21:26
      Hej dziewczyny,ja też się pojawię! Bardzo się cieszę, że sie spotkamy (i dzięki za pamięć o mamach pracujących ;)):hello:Ania
    • Gość: 110902 Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 19.11.02, 22:19
      No to ekstra, ja będę na pewno, to już nas będzie trójka. Mam nadzieję, że inne mamy też się zdecydują. To jesteśmy umówione: Park Chopina, 30.11., godzina 11.00, przed wejściem do palmiarni.Do zobaczenia,Ala
    • Gość: Bułeczka Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 20.11.02, 11:14
      My niestety nie przyjdziemy, akurat w tym dniu nie moge (duze spotkanie rodzinne). Mam nadzieje , ze nastepnym razem uda mi sie przyjsc .Pozdrawiam Was Bozena i Wiki
    • Gość: 110902 Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 20.11.02, 19:58
      Ale numer,jak wczoraj usiłowałam wysłać ten post to naj pierw czekałam całe wieki, a potem wyświetliło informację, że nie może wiadomość przejść, bo za dużo użytkowników na raz. A tu się okazuje, że został wysłany trzy razy. Nic z tego nie rozumię.Bożenko, szkoda, że cię nie będzie.Do zobaczenia,Ala
    • Gość: jadzia Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 20.11.02, 20:05
      Czy ja też mogę przyjść? Chętnie Was poznam. Dobrze, że tu wlazałam, bo widzę, ze zaczęłyście inny wątek. Pozdrawiam Jadzia mama 5 miesiecznego Kacpraps przyprowadzę inne mamuśki
      • Gość: 110902 Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 20.11.02, 20:33
        Jadziu,Dokładnie wtedy, gdy ty pisałaś post na forum, ja wysyłałam ci maila z informacją o spotkaniu, bo długo cię nie "widziałam" na forum. Ten nowy wątek, to chyba przez przypadek, bo przecież jest to odpowiedź na propozycję spotkania z poprzedniego wątku. Przychodź na spotkanie, czekamy. Ja w każdym razie na pewno. Do zobaczenia,Ala
        • Gość: Ifona Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 24.11.02, 10:15
          witajcie dziewczyny :)na tym forum jestem noiwa, a i z województwa śląskiego też nie pochodzę. czy palmiarnia i park chopina znajduje się w Gliwicach ? oświećcie mnie proszę i czy można ewentualnie do WAS dołączyć ?pozdrawiam ifona z Rudy Śląskiej
          • Gość: jadzia Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 24.11.02, 11:44
            O widze, że nasz spotkanie ma szansę przekształcić się w spotkanie regionalne. Zapraszam w imieniu wszystkich gliwiczanek wszystkie mamusie, które mają ochotę dołaczyć do nas w parku Chopina w Gliwicach. Oj czuję, że będzie czadowo. Przybywajcie.Jadzia
    • Gość: Bułeczka Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 24.11.02, 11:29
      A z ktorej R. Slaskiej ? Mieszkalam tam w dziecinstwie przez 15 lat. Tzn. Na Wirku.Oczywiscie, ze mozesz dolaczyc. Pozdrawiam.
      • Gość: Ifona Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 24.11.02, 14:40
        witajcie ponownie :)jestem z Nowego Bytomia , słabo się orientuję w Gliwicach, ale przejrzę plan miasta i zapytam męża, jak najlepiej dojechać. Czy wszystkie mamy są z Gliwic ? Czy coś na wypadek "złośliwej" pogody jest przewidziane ? i jeszcze jedno pytanie, dzieciaczki w jakim wieku ?pozdrawiam ifona
        • Gość: Bułeczka Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 25.11.02, 07:34
          Wg mnie najlepiej bedzie jechac autobusem nr 6, dojedziesz do Gliwic na pl. piastow. Potem wystarczy ,ze pokierujesz sie na ul. Zwyciestwa. Zreszta wiekszosc ludzi w Gliwicach chyba wie gdzie palmiarnia.Milego spotkania , mnie niestety nie bedzie, moze nastepnym razem.
    • Gość: 110902 Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 26.11.02, 19:40
      Dziewczyny, sobota tuż,tuż. Mam nadzieję, że się nie rozmyśliłyście. Gdyby lało można wejść do kawiarenki na górze w palmiarni. Ciepło, miło, przytulnie i tolerancyjnie wobec dzieci. Wielokrotnie byłam z córką w różnych okresach jej życia. Mam nadzieję, że będą też mamy dzieci kilkuletnich, nie tylko niemowląt, inaczej moja Olcia (4lata i 7 miesięcy) będzie bardzo rozczarowana. Do zobaczenia.Ala
      • Gość: jadzia Re: spotkanie w parku Chopina IP: *.* 30.11.02, 08:38
        A to jeszcze tu wrzuce info o moim nie przyjściu.To co widzę za oknem nie napawa mnie optymizmem. A może byśmy tak przełożyły to spotkanie. Wiem, że na słoneczną pogodę trudno liczyć, ale podobno idzie zima więc może przyjemniej będzie w scenerii zimowej? Jakby co to bawcie się dobrze, ja postaram się dołączyć następnym razem.Jadzia z Kacprem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka