Dodaj do ulubionych

kurteczka w Zabrzu

IP: *.* 27.03.03, 08:29
czesc dziewczynyDzis wybieram sie do Zabrza na zakupy. Poradzcie mi gdzie w centrum moge dostac kurtke dla dwulatka, ale tak zeby mi jeszcze cos w portfelu zostalo ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyn(k)a Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 11:41
      Blagam podpowiedzcie cos, bo godzina wyjazdu sie zbliza...
      • Gość: Jo@sia Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 16:45
        Pewnie już kupiłaś ale jeżeli jeszcze nie to na Roosvelta koło Wydziału Zarządzania Politechniki Śląskiej jest taki sklep Wiki czy Viki ale tam jest duży wybór ciuszków i wszystkiech dzieciowych rzeczy więc polecam. Jak koleżanka kupowała wózek spacerówkę to różnica między cenami w Gliwicach a w Wiki była 100 zł. :ouch:Pewnie już zapóźno ale zawsze warto wiedzieć na przyszłość. :)Pozdrawiam cieplutko :hello: Joasia
      • Gość: Olik Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:19
        Zapewne już byłaś w Zabrzu. oprócz Viki to jest jeszcze sklep hurtownia (a właściwie sklepik) Bociek koło Placu Teatralnego.pzw Olik
    • Gość: Justyn(k)a Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:29
      dzieki dziewczynyJuz kupilam, ale dzieki za namiary. Jo@sia, nawet mi nie prorokuj ze na przyszlosc z tymi wozkami ;) Dwojka dzieci mi wystarczy :)pozdr Justyna
      • Gość: Jo@sia Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:42
        Kochana Justynko, Ja nie w ramach proroctw :) ale przykładu różnicy w cenach. Ale nigdy nie mów nigdy :grin:Pozdrawiam cieplutko i proroczo życze miłego wieczoru :hello: Joasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka