Gość: Justyn(k)a IP: *.* 27.03.03, 08:29 czesc dziewczynyDzis wybieram sie do Zabrza na zakupy. Poradzcie mi gdzie w centrum moge dostac kurtke dla dwulatka, ale tak zeby mi jeszcze cos w portfelu zostalo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyn(k)a Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 11:41 Blagam podpowiedzcie cos, bo godzina wyjazdu sie zbliza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo@sia Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 16:45 Pewnie już kupiłaś ale jeżeli jeszcze nie to na Roosvelta koło Wydziału Zarządzania Politechniki Śląskiej jest taki sklep Wiki czy Viki ale tam jest duży wybór ciuszków i wszystkiech dzieciowych rzeczy więc polecam. Jak koleżanka kupowała wózek spacerówkę to różnica między cenami w Gliwicach a w Wiki była 100 zł. Pewnie już zapóźno ale zawsze warto wiedzieć na przyszłość. Pozdrawiam cieplutko Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olik Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:19 Zapewne już byłaś w Zabrzu. oprócz Viki to jest jeszcze sklep hurtownia (a właściwie sklepik) Bociek koło Placu Teatralnego.pzw Olik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyn(k)a Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:29 dzieki dziewczynyJuz kupilam, ale dzieki za namiary. Jo@sia, nawet mi nie prorokuj ze na przyszlosc z tymi wozkami Dwojka dzieci mi wystarczy pozdr Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo@sia Re: kurteczka w Zabrzu IP: *.* 27.03.03, 20:42 Kochana Justynko, Ja nie w ramach proroctw ale przykładu różnicy w cenach. Ale nigdy nie mów nigdy Pozdrawiam cieplutko i proroczo życze miłego wieczoru Joasia Odpowiedz Link Zgłoś