mamkube 21.02.07, 09:50 Moze ktoś zna takiego dobrego pulmunologa dla dzieci, będę bardzo wdzieczna o namiary, zarówno prywatne wizyty jak i na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1506 Re: Pulmunolog dzieciecy poszukuje 21.02.07, 11:28 Moja siostra jeździła z małym do Katowic na ul. Powstańców tam jest. Jednak już nie pamiętam ale trzeba mieć skierowanie od rodzinnego bo ona miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Pulmunolog dzieciecy poszukuje 21.02.07, 14:46 kurcze ale gdzie to jest...ja zaraejstrowałam dzieci na ulicy Lompa, jakiś wojewódzki ośrodek chorób płuc...to moze to samo? A moze ktos zna gdzie można by prywatnie??? Bo termin mam na 15 marca dopiero: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Siudyka-Szubert Krystyna 21.02.07, 16:37 Jest to ten sam budynek tyle że z drugiej strony jest wejscie do alergologa a z drugiej do pulmonologa. Tam jest właśnie ta poradnia o której piszesz. Własnie rozmawiałam z siostra i chyba nawet u tej pani była z małym. Są tam dwie doktórki i obie są bardzo miłe i znają sie na rzeczy. U siostrzenca podejrzewali gruźlice a miał wtedy ok 3 lat(w zeszłym roku) i po tam zleconych badaniach wyszło ze jest oki. Laboratorium tez mają dobre i tam na miejscu. Rzeczywiście trzeba sie wczesniej umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Siudyka-Szubert Krystyna 22.02.07, 20:43 to fajnie, mam nadzieję ze przebadaja porzadnie dzieci, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś