moni721 21.02.07, 20:22 Witam poszukuje kodów NESTLE tych z opakowań z niebieskim misiem jeśli by ktoś miał to chetnie wymienie sie na coś .Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka415 Re: Poszukuje kodów NESTLE 22.02.07, 11:27 mam tego troche bo zbieram te kartony na makulature i potem wyrzucam wiec jeszcze moge dla ciebie wyciąć - ---- Tomek --- Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Poszukuje kodów NESTLE 22.02.07, 21:47 ja też jeszcze kupuję kaszki dzieciom, więc jak nazbieram kilka kodów to sie odezwę. ja tez dawniej lubiłam takie promocje do maja, tak? a co to znaczy że produkty musza byc kupione w czasie trwania promocji? potrzebujesz tez rachunek? no bo jak to udowodnisz, że kupiłaś akurat teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
moni721 Re: Poszukuje kodów NESTLE 22.02.07, 23:55 Witam tak potrzebuje te kody do maja to tego czasu trwa promocja.Nie musze mieć paragonów wystarczą same kody ale muszą być z opakowań z niebieskim misiem czyli mleko NESTLE JUNIOR , KASZKI,PUREE MISIOWY OGRóDEK.. NIESTETY Z MLECZKA NAN NIE BIORą UDZIAłU W PROMOCJI bardzo zalezy mi na tych kodach moge nawet sie za coś wymienić i przesłać zwrot kosztów przesyłki .Pozdrawiam gorąco.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aneea Re: Poszukuje kodów NESTLE 09.03.07, 22:51 hej, jesli to jeszcze aktualne to mialabym ok. 4-5 kody z mleka Nestle Junior (z niebieskim misiem). Mogę Ci je przesłać, podaj mi proszę adres na moją skrzynkę: aneea@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moni721 Re: Poszukuje kodów NESTLE 10.03.07, 23:03 Witam odpisałam na meila i dalej szukam kodów NESTLE.Już niewiele mi brakuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 ? 13.03.07, 10:48 Moniko, co się dzieje? Ja jeszcze nie otrzymałam od ciebie przesyłki. Napisałam ci meila. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
puffettina Re: Poszukuje kodów NESTLE 25.09.14, 12:27 Witam!! poszukuję natomiast paragonów, bo kodów mam pod dostatkiem ale pragagonów brak, też wymyslili. będę wdzięczna za info na rydik@amorki.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moni721 kropka415 odpisałam na twojego meila!! 13.03.07, 21:28 odpisałam na twojego meila,wczoraj i dzisiaj zajrzyj do skrzynki.Monika Odpowiedz Link Zgłoś