agrafek 20.05.03, 08:10 Nadejście ftorku zawsze oznajmiam z dziką radochą, tym bardziej, że fosa już urządzona na zamówienie. Proszę się nadwodniać na wszelkie sposoby:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vereen Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 09:34 Nasłoneczniać też się można:) szkoda tylko, że czasu brak:( Ciekawe, czy w całej Mevelandii słoneczko świeci? ....to może jakiś grilek nad fosą:)))szaszłyczki i drinkizpalemką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ftorkowe słońce:) IP: 217.97.138.* 20.05.03, 10:26 A palemki som? I żółciutki piaseczek? :-))) Co do grillka, to bardzo chętnie, odczuwam bowiem niedosyt pieczonego mięska :- ) takiej karkówki na przykład...i boczku..i...piwa? Hm...:-) Vereen - czy wszystko już popakowane? Agrafek - jak zobaczysz na mieście kobietę uginajacą się pod ciężarem kartonów z czymś tam, to spiesz z pomocą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 10:37 jakie slońce? jakie palemki ? ... ja mam chmury, wiatr i co jakis czas kropi. A poza tym miałam wypadek rowerowy, rower nie ma koła przedniego, a ja mam złamany, no, peknięty łokieć żadne palmy i półnadzy kelnerzy nie pomoga na szybsze zrastanie... a drinka tez nie moge, bo dał mi konował okropnie silne prochy i posypiam, hrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 11:22 mryg.... elektromechjednostka okropnomokrosc z nagory recepuje.... chmurnowatosci na niebieskosci pokrywanie uskuteczniaja..... helilatawiec z lepniacza hiperpersona kwaskowata po niem pomyka.... pozdrawlactwa dla rannouszkodzonej osobojednostki.... srubkowia a manipulatorki do naprawiactwa gotowiszcze wykazuja.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 11:47 okazja napisała: > .... helilatawiec z lepniacza > hiperpersona kwaskowata po niem pomyka.... Prezydent ci nad głowa lata? na lotnisku zamieszkał Okazja ? > pozdrawlactwa dla rannouszkodzonej osobojednostki.... srubkowia a > manipulatorki do naprawiactwa gotowiszcze wykazuja.... thx, jużem naprawiona, gojenie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 11:55 mryg.... elektromechjednostka fotoreceptoryszcza z wysokoblekitka na centromiastowie wystawia..... helilatawiec bialoczerwieniasty z skrzydloptakiem orlistym multoczesto pomyka mimo.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 12:56 znowu sie przebudziły we mnie ciagoty detektywistyczne ... okazja napisała: > elektromechjednostka fotoreceptoryszcza z wysokoblekitka na centromiastowie > wystawia..... błękitny wieżowiec na Bankowym ??? niebieski Elektrim przy Centralnym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ftorkowe słońce:) IP: 217.97.138.* 20.05.03, 13:11 Moje rodzinne strony..:-))) No, okazjo..:-) Może jakaś malutka podpowiedź :-))) Mryyyg..mryyyg :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 15:38 mryg... mryg z szklanoplaszczyzn przeziernych elektromechjednostka fotorecepuje metalostatya z mieczyskiem w gornoprawej konczynie.... a w oddaliszczu morkoormety glownocieku lepniakokrainy polaczej..... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 20:27 hmmmm widok na na wiślane odmęty .... i na syrenkę (bo mi tu potomstwo o NIke przypomina ....) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 21:05 agrafek napisał: > Nadejście ftorku zawsze oznajmiam z dziką radochą, tym bardziej, że fosa już > urządzona na zamówienie. Proszę się nadwodniać na wszelkie sposoby:) Hahahahahahahaha oto do fosy wlewam najgorsze odpady z rzeżni, przemielone ciała ożywione ponowne wiją się teraz w fosie w quasiśmiertelnej agoni.... Dodatkowo wracają wszelkie gnijące bestie, zombiaki i inne paskudztwa:) Co więcej woda staje się przez to bardziej "pachnąca" ech te europejskie normy higieny i bezpieczeństwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 21:10 Dobrze, że zatrudniłem w fosie ten gatunek wszelkoodpadożernych piranii:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 20.05.03, 21:26 super, Sir Agrafek na posterunku powstrzymał nawałę odpadów z rzeźni, te piranie odpadozerne to był dobry pomysł Ach , mosci Techborgu, dajże spoków, teraz wiosmna, słowiki i bzyzyzyzy. Jak chcesz, to pasadzimy dla cie i przyjacól twych cmentarną czeremchę w rogu ogrodu, łopatki się załatfi, może jakies kurhaniki sobie usypcie - ale ja cię ślicznie prosze, wdzięcznie dygajać i całuski śląc - ty zostaw wiosenny wystrój zamku w spokoju, pleaaaaaaseeeeeeee możemy sobie noca pod reke pospacerować, ty wachac bedziesz czeremche, ja słowików posłucham .... Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: ftorkowe słońce:) 21.05.03, 09:40 Muhahahahahaha na piranie to wystawię jedną z najokrutniejszych broni pod słońcem: Teoretyka zagadnień administracyjnych! Usiądzie on koło fosy i zacznie wygłaszać prelekcje swym monotonnym głosem czytając rozdziały z swej własnej księgi przenudnej , po pewnym czasie piranie utopią się z nudów inne popełnią samopożarcie niemogąc znieść takiej katuszy.................................. Ale dobrze zostawiam w spokoju wiosenne klimaty: chłód, deszcz, wiatr przezimny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 21.05.03, 10:14 dodaj jeszcze majowa wieczorna burzę z pieronami i zapach wilgotnej, ciepłej ziemi .... hm, cos mi sie robi ... a Pan i Władca znowu na wyjeździe ... Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: ftorkowe słońce:) 21.05.03, 12:28 "Teoretyka zagadnień administracyjnych" to broń zaiste przerażająca, nie wiem czy nie zakazana przez jakąs konwencję? Myślę, że z całą pewnością Amazońska Komisja Praw Piranii powinna zająć się tą sprawą. Ponieważ jednak boję się, że sama komisja mogłaby zostać zaatakowana dowolną isntrukcją dowolnego urządzenia mechanicznego z roku 18.. napisaną w języku urzedowym Mozambiku, proponuję rozejm oraz zawieszenie broni oraz kompromis w postaci zorganizowania niedaleczko od zamczyska rozległych a nieprzebytych bagien z topielcami a jakże, spróchniałymi drzewami pochylającycmi trzeszczące konary, rojem błędnych ogników, psem Baskervillów oraz wyjącym upiorem w pokutnym prześcieradle na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ftorkowe słońce:) 21.05.03, 13:16 upiór moze pobrzękiwać łańcuchami i jeszcze jakieś pole dawnej bitwy ze szlajajacymi sie duszami poległych ... Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: ftorkowe słońce:) 21.05.03, 13:39 Bitwę możemy urządzić sami - na torty. A poległe będą kalorie:) Odpowiedz Link Zgłoś