confused1 03.06.02, 20:38 ktos czytal ? w sumie - mala ksiazeczka,prawie same dialogi ,ale ...od 1-szej do ostatniej strony tylko sie czyta.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża Re: higiena mordercy IP: 195.116.167.* 03.06.02, 22:55 Och. Moim marzeniem jest zjedzenie obiadu z autorką!!! Jak juz będę sławna to napewno mi się uda. Bardziej od " higieny" podobało mi sie " Z pokorą i uniżeniem"- boleśnie szczera rzecz o japońskich stosunkach w pracy ( dużo mówi juz samo zdanie pierwsze). Odpowiedz Link Zgłoś
confused1 Re: higiena mordercy 04.06.02, 13:36 to fakt. tym bardziej,ze to wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: higiena mordercy 05.06.02, 00:08 "Higiena..." przewrotna, parę nagłych, a ciekawych zwrotów akcji, dialogi rzeczywiście świetne. "Z pokorą..." przybliża japonską kulturę bycia codziennego i tę głęboką, tłumaczy niemożność pogodzenia się z nią "na stałe" ludzi Zachodu. Wyszły już jej następne książki, ale jeszcze nie czytałam. pzdr t. Odpowiedz Link Zgłoś