toslawa 27.10.08, 15:44 Hej Szukam namiarów na panią Ładę, podobno miała przyimować na kase chorych w Siemianowicach Michałkowicach ale nie moge jej znaleźć. Jesli ktos coś wie z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonkreta Re: Neurologopeda 12.11.08, 08:50 Pani Łada przyjmuje na kasę chorych w Ośrodku Wczesnej Interwencji w Michałkowicach (tam gdzie i przychodnia, ul. Koscielna). Tylko niestety przyjmuje tam w tzw. trybie konsultacyjnym, tzn. jedna wizyta na 4-6 tygodni, przynajmniej w naszym przypadku tak było - dlatego zrezygnowalismy. Sama pani Łada poradziła nam poszukanie kogos, kto bedzie pracował co najmniej raz w tygodniu. I teraz chodzimy do pani Marzeny Janik do Mikołowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Neurologopeda 26.03.09, 23:30 Ojej, to podobnie jak my! Też chodziliśmy do dr Łady, ale cóż - rzadkie wizyty i zamiast pracy z dzieckiem zalecenia typu: "Na za miesiąc nauczcie go czasowników". Gdybym umiała tego dokonać, nie szukałabym neurologopedy! Moje dziecko nie mówiło NIC. Mały miał 3 lata i ledwie mówił "mama", "papa", "nono" (ten z bajki ). Do pani Marzeny chodzimy od stycznia 2008r. i... w sierpniu mój maluch zaczął budować pierwsze zdania! A w tej chwili gada jak najęty, świetnie radzi sobie w przedszkolu, chodzi na język angielski i jest najlepszy w grupie, bo tak wszystko łapie - nadrabia zaległości w piorunującym tempie. Bonkreta - w jakie dni chodzicie do OWI? My 2 x w tygodniu - może się tam czasem mijamy? Odpowiedz Link Zgłoś
nadin Re: Neurologopeda 21.11.18, 21:26 Powiedz proszę, czy były jakieś pozytywne efekty? Sama zastanawiam się, czy rozpocząć tam terapię z dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
toslawa Re: Neurologopeda 28.03.09, 21:00 <hmm wizyty rzeczywiście są rzadkie, efektół brak, tymbardziej że mały i tak nie współpracuje tylko płacze całą wizytę A ta pani Marzena to na kase chorych?? i tylko w Mikołowie ??? czy gdzieś jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Neurologopeda 31.03.09, 23:01 Ja wiem tylko o Mikołowie. Nie tylko na kase chorych - my akurat chodzimy prywatnie. Chodząc na kasę chorych, musisz całe 'leczenie' prowadzić w ośrodku - chodzić do psychologa, pediatry itd. No i musisz najpierw dostarczyć skierowanie od swojego pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś