kinga2610 21.12.08, 19:37 Cześć Dziewczyny.Mój synek ma 16 miesięcy,planuję go zapisać na przyszły rok do żłobka,mieszkam na KSM-ie.Proszę napiszcie mi opinie na temat waszych doświadczeń ze żłobkami.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smieszek Re: Żłobki w Kielcach 20.01.09, 16:46 Moja córka chodzi na żłobka na Piekoszowską. Jestem bardzo zadowolona. To nie te same żłobki co pamietamy z czasów naszego dzieciństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: Żłobki w Kielcach 05.02.09, 23:08 Potwierdzam, zlobek na Piekoszowskiej ma bardzo dobra opinie!!! Moja chodzi na Struga (tu mamy blizej) i rowniez polecam, REWELACYJNA dyrektorka, swietne warunki, ogolnie super ale ciezko sie dostac. Np w zeszlym roku na Piekoszowkiej przyjeli wszystkie dzieci... na Struga byla dluuuga lista rezerwowa... Jedyny mankament to chorowanie, koszmar, moja jak chodzi ciagiem dwa tygodnie to jest sukces, non stop jest chora:( Odpowiedz Link Zgłoś
beta2408 Re: Żłobki w Kielcach 28.02.09, 15:20 Witam jestem nowa. Moja chodzi na Bocianek choć zapisywałam ją na Bocianek i Romualda . ROMUALDA cieszy się duzym powodzeniem i jest miła obsługa.Ale tam też była duża lista rezerwowych.Na Bocianku dostała się od razu choć ja nie pracuje.Więc pewnie mało chętnych było. Słyszałam ze na Struga tez super złobek ale ja nie wiedziałam o nim bo bym małą zapisała Na Bocianku Dyrektorka okropna dużo osob mowi o niej to samo.Nawet te dzieci co ze ŻŁOBKA stamtąd juz odeszły. Ale Panie które się zajmują dziećmi są super Odpowiedz Link Zgłoś
singerka Re: Żłobki w Kielcach 08.03.09, 16:21 A od jakiego wieku w ogole przyjmuja maluszki do zlobka? Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Żłobki w Kielcach 06.02.09, 11:48 najbliżej chyb będziesz miała na Sandomierską.PODOBNO CAŁKIE NIEZŁY ŻŁOBEK Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: Żłobki w Kielcach 18.03.09, 20:45 Struga Struga i jeszcze raz Struga - najleszy! Odpowiedz Link Zgłoś
mija0602 Re: Żłobki w Kielcach 01.04.09, 07:42 A z jakim wyprzedzeniem trzeba złożyć dokumenty? Bo wiem, że w innych miastach to czeka się nawet rok na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Żłobki w Kielcach 01.04.09, 09:38 od dzis mozna skladac aby dziecko przyjeli od września. ja dzis złożyłam bo im wczesniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
maksio-3 Re: Żłobki w Kielcach 07.04.09, 16:45 A do którego żłobka złożyłaś jeśli można wiedzieć? Ja na Struga,bardzo mi się podoba ten żłobek,super personel. Odpowiedz Link Zgłoś
maksio-3 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 10:27 mam pytanie czy składałaś jeszcze gdzieś czy tylko na Struga? Bo ja nie wiem czy złożyć jeszcze gdzieś, Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 13:23 tylko na Struga składałam. W jakim wieku masz maluszka. Moje we wrześniu będą mie 2 latka i 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
maksio-3 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 19:57 Mój będzie miał w sierpniu 2 latka, dobrze rozumiem że masz blizniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
majula79 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 20:30 A można składać papiery do więcej niż jednego żłobka? Ja jutro składam na Romualda ale tam jest strasznie dużo chętnych więc zastanawiam się też nad Piekoszowską. Wiecie może jak tam jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 21:46 można składać do wszystkich, niektórzy tak robią ale wtedy wywolją tzw sztuczny tłum i zajmują np 2 miejsca a ktoś inny nie dostanie dokąd ten pierwzy się nie namysli gdzie da dziecko. Ja składam tylko na Struga, bo tu mam najbliżej. Nie wiem jak jest na Piekoszowskiej. O Romualda słyszałąm że też jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Żłobki w Kielcach 20.04.09, 08:02 a nie wiesz przypadkiem do kiedy wywieszają listy na Struga?? Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Żłobki w Kielcach 08.04.09, 21:47 tak mam bliźniaki - dwóch malutkich dających się we znaki kochanych diabełeczków z wielkimi różkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mija0602 Re: Żłobki w Kielcach 18.04.09, 09:08 A są jakieś prywatne? Ja bym chciała posłać roczne dziecko? Przyjmą mi gdzieś takiego małego bąka? Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Żłobki w Kielcach 20.04.09, 08:00 chyba gdzieś w okolicach Pocieszki jest prywatny żłobek Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Żłobki w Kielcach 20.04.09, 10:42 do państwowych przyjmują takich małych Odpowiedz Link Zgłoś