klaris.1 25.02.10, 14:25 Czy mozecie polecic jakies przedszkole w Centrum?Mysle o ul Mielzynskiego ale zupelnie nie znam tego przedszkola a drugie to Plastus koło Bogdanki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annairam Re: przedszkole w centrum 25.02.10, 17:51 Polecam Przedszkole nr 66 "Zaczarowany ogród" na ul. Noskowskiego (przy kortach). Dobre jedzenie, duży ogród, dzieci często wychodzą na dwór, ciekawe imprezy. Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem. Moje dziecko chodzi tam już od dwóch lat. Następne tez tam pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: przedszkole w centrum 25.02.10, 17:54 mój synek chodzi na Mielżyńskiego. Mogę polecić. Teraz jest w 3-latkach(chodzi od września 09). Sala dla 3latków jest przestronna, fajne zabawki, częste atrakcje(teatrzyki itp.). Przedszkolny plac zabaw. Konkretna i przedsiębiorcza pani dyrektor. Reszta zależy od pań, jakie trafią się w danej grupie, one tworzą klimat, są najbliżej dzieci, kontaktują się z rodzicami. Niedługo są chyba drzwi otwarte. Jak masz jakieś konkretne pytania, pisz Pozdrawiam, Gava Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: przedszkole w centrum 25.02.10, 18:12 Plastuś ma fajny plac zabaw Jest jeszcze przedszkole nr69 przy parku Moniuszki(ul.Chopina), niedaleko tego na Noskowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anetta1980 Re: przedszkole w centrum 25.02.10, 21:21 Pzedszkole na Mielżyńskiego ma drzwi otwarte 6 marca. Gavagai napisałam ci priva na chustowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolnepogotowie Re: przedszkole w centrum 30.03.10, 22:53 zapraszamy na ul.Mostową (równoległa do ulicy Garbary) szczegóły na stronie: www.przedszkolnepogotowie.pl/index.html a przy okazji na warsztaty dla rodziców i opiekunów dotyczace udzielania pierwszej pomocy niemowlętom i małym dzieciom: www.przedszkolnepogotowie.pl/warsztaty.html Odpowiedz Link Zgłoś