Dodaj do ulubionych

mamy z Puszczykowa

27.12.11, 14:24
czesc.mam 18mc syna,niestety jedynaka, dla ktorego szukam nowych kolegow i kolezanek w celu wspolnych zabaw wink
a dla nas mam, kawa?wspolne spacery ?wyjazdy?
pzdr
Obserwuj wątek
    • bozka28 Re: mamy z Puszczykowa 21.03.12, 20:50
      hej, ja jestem z mosiny a mój synek ma prawie 4 lata, jeśli chcesz to odezwij sie na mojego maila gazetowego - bozka28@gazeta.pl
    • koniczynka84 Re: mamy z Puszczykowa 25.03.12, 00:00
      hej mieszkamy w Komornikach, maly ma 11 miesiecy, mozemy sie spotkac a za miesiac bedziemy miec przyczepke rowerowa i zapewne czsto bedziemy przejezdzac przez puszczykowosmileodezwij sie monika_majdecka@op.pl
    • hauserova Re: mamy z Puszczykowa 06.04.12, 22:57
      Cobrastic, mam pytanie nieco out of topic. Mam córeczkę w wieku Twojego synka. Mieszkamy w Poznaniu, myślimy jednak o przeprowadzce do Puszczykowa. Wahamy się – dlatego pozwalam sobie pisać do Ciebie z pytaniem, czy dobrze się żyje w tym miasteczku? Chcielibyśmy uciec od anonimowości blokowiska do bardziej przyjaznej przestrzeni, ale z Twojego wpisu wnioskuję, że tam też niełatwo o kontakt z ludźmi? Jak to jest?
      Nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę, a nie bardzo mam kogo wypytać o życie w Puszczykowie, więc byłabym ogromnie wdzięczna, gdybyś znalazła chwilę na odpowiedź.
      • cobrastic Re: mamy z Puszczykowa 06.04.12, 23:37
        witaj
        mieszkam w Puszzykowie-Niwce , jestem bardzo zadowolona,mamy przedszkole,sklepy, pediatre przy szpitalu,no i te piekne okolice!
        w ktorej czesci planujecie zamieszkac? stare,nowe,a moze niwka?wink
        ludzie sa naprawde bardzo mili, i zdecydowanie inni niz np w moim rodzinnym Poznaniu.
        Jako,ze ja tez z bloku,nie mam nawyku zeczepiania innych mam w piaskownicywink
        jakos w Pozanniu bym sie nie odwazyla na takie cos, i pewnie dlatego nie znam tu wiele mam.
        osobiscie czuje,ze w koncu znalazlam swoj dom i swoje miejsce. jesli masz pytania,piszwink
        pzdr
        • hauserova Re: mamy z Puszczykowa 09.04.12, 22:49
          Hej, dziękuję, że napisałaś smile
          Najbardziej podoba nam się w Puszczykówku, ale ceny domów są tam proporcjonalne do urody miejsca... smile Możliwe, że jeśli wylądujemy w Puszczykowie, to w Niwce. Jest tam jakaś przestrzeń wspólna, czy musiałabyś włazić ludziom do ogródka, żeby się poznać? Ja też nie umiem podejmować tych piaskownicowych konwersacjiwink
          Dzięki jeszcze raz!
          • cobrastic Re: mamy z Puszczykowa 10.04.12, 00:13
            my niestety wynajmujemy mieszkanie wink
            ja z przestrzeni wspolnych znam tylko taki nowszy ladny plac zabaw,stajnie, przystan dla kajakow , boisko i szczerze mowiac nic innego mi w tej chwili do glowy nie przychodzi , aczkolwiek dodam,ze znam wnikliwie tylko swoja okolice,a to mala czesc Puszczykowa.lubie przebywac ostatnio w klubie zabaw dla dzieci w okolicy, i w parku w Rogalinie.tam przestrzenie sa pokaznewink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka