Dodaj do ulubionych

Lekarz ginekolog

16.06.06, 22:59
Witam was poszukuje lekarza ginekologa do prowadzenia ciąży. Nie znam nikogo komu mogłabym zaufać. Jeżeli możecie mi poradzić to prosze o informację. Jeszcze jedno czy lepiej rodzic na pOlnej czy w Świętej Rodzinie. Czekam na info i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • gerandia Re: Lekarz ginekolog 17.06.06, 12:58
      Witam!!!
      Moja ciaze prowadzil dr Michał Dydowicz z przychodni na kasprzaka to bardzo
      dobry lekarz jestem z niego bardzo zadowolona caly czas nawet przed ciaza do
      niego chodzilam ma do dyspozycji USG zarowno dopochwowe jak i normalne zna sie
      na rzeczy, rodzilam w Sw Rodzinie i serdecznie polecam jest czysto milo super,
      opieka fantastyczna tylko przestrzegam przed dr Kuligowskim straszny cham
      oblesny dziad szyje przy cieciu krocza i ma pseudonim "rzeźnik" ja
      doweidzialam sie wlasnie na forum o nim ale to bylo juz po porodzie a co do
      Palnej to szczerze nie spotkalam sie z dorymi opiniami "ze fabryka dzieci " itp
      Wybor nalezy do ciebie
      Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
      • viola33 Re: Lekarz ginekolog 17.06.06, 16:04
        polecam doktor mitkowską przyjmujaca na jarochowskiego, prowadziła mi ciążę
        zagrozoną,i dzieki niej mam dzis 4 miesięczna córeczkę, fachowa
        kobieta,rzeczowa, badajaca szczegółowo,robiaca za każda wizytą usg, odpowiada
        na wszystkie nurtujace pytania i poświeca swój czas, zawsze jest na telefon
        nawet w nocy,pracuje w szpitalu na polnej, tam tez rodzilam i byla przy
        porodzie bo tak chcielismy z mężem, jezeli chodzi o poród na polnej to ja
        wspominam bardzo dobrze, super porodówki, pokoje poporodowe bardzo nowoczesne z
        łazienkami, personel to zależy, ale w każdym szpitalu znajdzie sie baba
        pracujaca za karęsmile,sprzet i opieke mialam bardzo dobrą, zajeto się fachowo
        moją córeczką bo już w ciązy wykryto wadę serduszka, i choc chodzilam przez
        cała ciążę prywatnie za wszystko placiłam, to nie żałuję, poród rodzinny z
        lekarzem też nas kosztował, ale bylo warto, czulismy sie otoczeni opieką ,
        każdy na nasze wezwania był,urodziłam dość szybko, i wiem, ze bez własnego
        lekarza meczylabym sie wiele godzin,
        oczywiście polna ma złe skojarzenia, rodziłam 11 lat temu tam pierwszą córkę,
        wiele miałam do zarzucenia, dziś jest inaczej, bo to po części juz prywatna
        klinika, i gdyby tak naprwdę było w tym szpitalu zle, to nie byloby tak dużo
        pacjentek, mają równiez swoja przychodnię przyszpitalna dla dzieci, chodzimy
        tam z malutka na rehabilitację,pozdrawiam
        • bondyrka Re: Lekarz ginekolog 17.06.06, 16:26
          Ja polecam dr.Olejniczaka,jesli chcesz rodzic na Polnej,prowadzil on cala moja
          ciaze,naprawde facet zna sie na rzeczy,szpital na Ponej tez polecam,rodzilam
          11.04 tego roku mimo tych wszystkich zlych opini kierowalam sie dobrem dziecka
          i nie zawiodlam sie. Podczas porodu polozne i lekarz super,pomagali,mowili jak
          mam oddychac i dodawali otuchy,po porodzie panie od laktacji bardzo mile,a
          polozne tez spoko,jedzenie super,wygodne lozka i masz dzidzie caly czas przy
          sobie,w razie pytan pisz na priv,pozdrawiam
          • martawie2 Re: Lekarz ginekolog 17.06.06, 16:31
            ja mogę polecić z całego serca doktora Mariusza Skupina ze św. rodziny.
            Fantastyczny lekarz, cierpliwy, dokładny. obecnie prowadzi moją ciążę- już na
            dniach będę rodziła także o przeżyciach ze szpitala moge opowiedzieć ci już po
            wszystkimsmileZdecydowałam się na św rodzinę, ponieważ wiele dobrego słyszałam o
            tym szpitalu, o opiece po porodzie, o położnych z tegop szpitala. Wierzę ze się
            nie zawiodę.
            pozdrawiam
            • atena43 Skupin - kto wie coś więcej? 16.09.06, 16:16
              Jestem bardzo zawiedzona ginekologiem z Polnej - dr Mellerem i szukam nowego
              (najlepiej ze św. Rodziny). Czy ktoś wie czy ten dr Skupin ma u siebie USG, ile
              bierze za wizytę, czy nie przyjmuje "na odczepnego" w pośpiechu i czy nie robi
              problemu z wystawienia L4, jeśli ciąża nie jest zagrożona?
    • salma75 Re: Lekarz ginekolog 17.06.06, 16:30
      Zachecam do odwiedzenia tego forum - znajdziesz tutaj wszystke potrzebne informacje:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824
      ...jesteś moim słońcem a ja Twoim niebem....
      • jaonna1 Re: Lekarz ginekolog 19.06.06, 20:36
        też polecam szpital na polnej, rodziłam w kwietniu tego roku bez opłaconej
        polożnej i opłaconego lekarza ale naprawde nie moge złego słowa powiedzieć.
        sala do porodu bardzo przytulna nie czuje sie prawie jak w szpitalu, swiatło
        przyciemnione kolorowe tapety wygodny fotel dla męża. polecam
        • twoje_marzenie Re: Lekarz ginekolog 20.06.06, 06:11
          a ja polecam ul.Lutycką.

Co do lekarza do doc.Klejewskiego ,przyjmuje na Pl.Spiski
          • mania00077 Re: Lekarz ginekolog 30.06.06, 00:25
            Każdy ginekolog byle nie Klejewski! Porażka! Wyciąga pieniądze i to wszystko!
            Zresztą już o nim było na jakimś forum.Spróbój poszukać w wyszukiwarce bo mi
            szkoda czasu na tego Jegomościa.
            • twoje_marzenie Nic nie wiem o Klejewskim.... 30.06.06, 18:10
              Dostaąłm go z polecenia,chodziąłm z NFZ jestem super zadowolona,był moim 3
              lekarzem w ciązy i ostatnim.Pozostałam u niego i jest naprawdę super.Nie wiem
              jak prywatnie.
              Ja chodziałąm do tego czarnego 'Batmana" przy Os.Przyjazni,lekarz ów kasował
              mnie 80 zł.za zastrzyk na podtrzymanie ciązy ,a w aptece kosztował 2 zł-5
              sztuk!!!!Po tym fakcie trafiłam włąsnie do Klejewskiego i było ok,bardzo ok
              • mellona Re: Nic nie wiem o Klejewskim.... 03.07.06, 21:06
                niestety ja osobiście mam złe doświadczenia z doc.Klejewskim.byłam zarówno jego
                pacjentką jak i studentką..zarzuty zawierają się głównie w kwestii finansowej,
                niepotrzebnych a bardzo kosztownych zabiegów (słynne prewencyjne usuwanie
                nadżerki).niektóre z jego wydawanych opinii medycznych są dla mnie
                dyskusyjne.jednak faktem jest że ma wysoką kulturę osobistą w przeciwieństwie do
                wielu innych specjalistów..
                • twoje_marzenie Re: Nic nie wiem o Klejewskim.... 04.07.06, 07:43
                  fakt ,nadżerki usuwa wszytskim -mi też.
                • magi222 Re: Nic nie wiem o Klejewskim.... 16.09.06, 20:31
                  Z tą kulturą osobistą u tego Jegomościa to się nie zgadzam: zwłaszacza kiedy
                  zadając pytanie ,ów Pan poczytywał sobie gazetkę.... Stanowczo odradzam.
                  Chodziłam no Niego na Kasę Chorych....
    • mariejo Re: Lekarz ginekolog 18.09.06, 11:47
      Pocz ciazy u doc Ropackiej koniec u dr Daniela i bylo wiele lepiej, spokojnie
      i rzeczowo. Zwolnienia daje bez problemu i nie przepisuje ton antybiotykow.
      Polecam porod w sw Rodzinie, moze warunki skromne ale obsluga w wiekszosci
      serdeczna.
    • aniulka-c Re: Lekarz ginekolog 19.09.06, 14:31
      Polecam świetnego lekarza - dr Piotr Puacz, pracuje na Polnej, ale chodzę do
      niego prywatnie - wszystko zawsze dokładnie wytłumaczy,profesjonalnie traktuje
      każdą pacjentkę, poza tym wielki z niego fachowiec. Prowadzi teraz moją drugą
      ciążę. Rodzić będę na Polnej, z pierwszego porodu 1,5 roku temu byłam bardzo
      zadowolona, personel bardzo pomagał, warunki też bdb.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka