k.w5 29.09.06, 12:04 niedawno sie przeprowadziłam, czy któras z was mogłaby mi polecic dobrą położną i pdobrego pediatre z okolic świerczewa? (np. przeychodnia na opolskiej) pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia827 Re: pediatra świerczewo 30.09.06, 11:24 mieszkam na Świerczewie,chodzimy na Opolską do pani Bień uwazam że jest super lekarzem.Położna pani Teresa Przewoźna..spytaj o nie w przychodni... Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: pediatra świerczewo 01.10.06, 20:38 pediatra dr bień jest super, jest tez lekarzem rodzinnym. nie trzeba się jej o nic prosić- np. o skierowania do specjalisty. połozna środowiskowa w tym rejonie z tego co wiem jest jedna, w okienku dadzą Tobie wizytówkę. jest bardzo fajna, bo moja bratowa niedawno urodziła i przychodziła do niej i do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: pediatra świerczewo 02.10.06, 22:02 Potwierdzam Tez chodze z dzieckiem do dr. Bien, a połozna Przewozna Teresa - bardzo fajna (i konkretna). Odpowiedz Link Zgłoś