Dodaj do ulubionych

Gdzie dostanę baletki i strój na zajęcia baletowe?

02.11.06, 22:12
Proszę Was o pomoc -
gdzie poza H&M oraz Kappahl-em można dostać w Poznaniu baletki?
Szukam w rozmiarze 28.

Do tego przydałby się strój na balet - ale nie jakieś napuszone różowe tiule
sterczące na boki smile Chodzi mi o jakieś delikatne body z krótkim/długim
rękawkiem z doszytą spódniczką... Rozmiar 116.

No, chyba że jakis inny strój podpowiecie dla dziewczynki na takie zajęcia?
Może znacie kogoś, kto podejmie się uszycia?

Pozdrawiam,
Ewa
Obserwuj wątek
    • magda.evie.zoe Re: Gdzie dostanę baletki i strój na zajęcia bale 03.11.06, 09:29
      na Starym Rynku w domkach budników (??) tych obok ratusza jest sklep baletowy.
      W ciągu dnia łatwo go zidentyfikować bo nad wejściem wisi korpus w stroju
      baletowym. mają i baletki, i różnego rodzaju body. ceny normalne.
      • eszulczewska Re: Gdzie dostanę baletki i strój na zajęcia bale 03.11.06, 12:57
        Była,

baletki owszem w miarę normalnej cenie, body już nie (prawie 70 zł).
        Nadal więc szukam.

Ewa
        • lilianeczka1 Re: Gdzie na balet 05.11.06, 14:06

Czesc
          Mogła bys mi powiedziec czy te zajecia baletowe sa w Poznaniu i gdzie. W jakim
          wieku dziewczynki tam przyjmuja?
          Pozdrawiam Natalia
          • eszulczewska Re: Gdzie na balet 05.11.06, 18:22
            Moja córka chodzi na zajęcia do szkoły baletowej przy Farze.
            Zajęcia są od 4-latków, w poniedziałki o 16.55 (trwają 45 minut).

Koszt - 10 zł za zajęcia.

Ewa
            • lilianeczka1 Re: Gdzie na balet 05.11.06, 21:00

Ewa jestes zadowolona z tych zajec ile Twoja córka juz tam chodzi?
              Na pierwsze zajecia juz trzeba miec strój jak to wyglada czy mozna przyjsc czy
              trzeba najpierw zadzwonic jak tak to poprosze telefon, i napisz co udało sie
              Tobie załatwic w sprawie stroju.
              Natalia
              • eszulczewska Re: Gdzie na balet 06.11.06, 07:43
                Chodzimy dopiero miesiąc. Wrażenia - mieszane. Trochę jest bałagan
                organizacyjny, bo za każde zajęcia płaci się przed ich rozpoczęciem.

Stroju i baletek jak wiesz nadal nie mamy smile
                Generalnie jeśli chodzi o stroje, to czasami widzę tam przerost formy nad
                treścią smile

Ale córce (4latka) się podoba. Mi nie zależy na tym, by była prima baleriną,
                ale by nauczyła się ładnej postawy, była rozciągnięta (ale bez przesady
                oczywiście smile Póki co tak właśnie jest.

Pozdrawiam,
                Ewa
                • lilianeczka1 Re: Gdzie na balet 06.11.06, 12:19

Ok to spotkamy sie w przyszłym tygodniu bo dzisiaj mała jest chora. Mam
                  nadzieje ze jak przyjde "z ulicy" to mnie nie wyrzucą. ?Jeszcze ostatnie 3
                  pytanka, w co ubierasz córeczke i ile wczesniej powinnam byc i czy to jest w
                  szkole baletowej na Gołębiej?
                  Natalia
                  • eszulczewska Re: Gdzie na balet 06.11.06, 14:48
                    Nie wyrzucą smile Właśnie ten bałagan organizacyjny ma 2 strony.
                    Ja póki co ubieram córeczkę w kapciuszki, spódniczkę, rajstopki i bluzeczkę -
                    czyli normalnie smile

Wejście do szkoły jest z tej uliczki prowadzącej od Rynku do Fary (czy to
                    właśnie Gołębia?). Na drzwiach jest informacja "Wejście do szkoły baletowej".

Do miłego spotkania!
                    Ewa
        • magda.evie.zoe Re: Gdzie dostanę baletki i strój na zajęcia bale 05.11.06, 17:54
          w takim razie może zgłoś się do studia baletowego na Os. Oświecenia 59? Moje
          dziewczynki tam chodziły (przyjmowane są dzieci od 3-latków) i pani sama
          zamawiała stroje dla dzieci - zestaw baletki+body+paczka kosztował ok. 90zł -
          ale można też kupować osobno. Nr mam tylko do pani Kingi, prowadzącej to
          studio - w razie czego podam na priva smile
          • eszulczewska Re: Gdzie dostanę baletki i strój na zajęcia bale 05.11.06, 18:21
            Poproszę o ten namiar smile

Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka