Dodaj do ulubionych

mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!!

IP: *.* 20.04.02, 20:52
Mieszkam w Ostrowie od niedawna, stąd brak jakichkolwiek znajomych, mam na imię Monika i 28 lat, mam roczną córeczkę, od niedawna pracuję, ale chętnie w wolnej chwili wypiłabym z kimś kawę i pogadała nie tylko na mamine tematy, odezwijćie się drogie e-mamy!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: pani_owieczka Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 29.04.02, 21:18
      czesc mamo z Ostrowa :) tu przyszla mama tez z Ostrowa lat 27, pietnasty tydzien ciazy, w Ostrowie od 7 (?! az tyle) lat :) odezwij sie jesli masz ochote porozmawiac :) Anna
      • Gość: mariel Re: do pani owieczki IP: *.* 06.05.02, 22:11
        koniecznie zadzwon, no bo ja nie mam Twojego numeru, dostalas mojego maila? jak nie to pisz na mariel@hoga.plpozdrowionka
    • Gość: AnetaByra2 Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 30.04.02, 17:29
      Cześć Mariel!Cieszę się, ze znów Cię znalazłam, bo miałam wirusika i szlg trafił wszystkie adresy. Czekam na konkrety, czyli termin spotkania, mogę przyjechać do Ostrowa.Pozdrawiam.Aneta z Kalisza- mama Hani
    • Gość: mariel Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 06.05.02, 21:57
      czesc Ania!!wyslalam Ci maila z nr tel. jak dostaniesz koniecznie sie odezwij, chyba ze wolisz zebym to ja sie skontaktowala, to podaj swoj telefon. Pozdrawiam!!!!!!!
    • Gość: mariel Re: owieczka dostalas maila? IP: *.* 11.05.02, 19:20
      jesli nie, to mam zly adres, chcialam Ci podac swoj tel. jesli mozesz to wyslij mi Twoj na moj e-mail, pozdrawiam, moze sie w koncu jakos zgadamy!
    • Gość: Aleksa Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 14.05.02, 14:03
      Jestem z Kępna(okolice)a w tych stronach od 2,5roku, wiekowo tak jak Ty więc coś nas łączy.Jestem w 27 tygodniu więc mam trochę czasu do rozwiązania.Cieszę się że znalazłam w końcu kogoś z "okolic".Pochodzę z Pomorskiego więc znajomych mam niewielu na miejsu.Czy w Ostrowie bądź w Kaliszu są jakieś ciążowe sklepy...Pomóżcie dziewczyny.Czy któraś studiowała może na AR w Poznaniu?
    • Gość: Gosia Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 25.06.02, 22:12
      Hej, a ja jestem z Ostrzeszowa, czyli mieszkam między Ostrowem Wlkp. a Kępnem. Mam 30 lat, jestem mamą 2-letniego Kubusia.:)
      • Gość: pani_owieczka Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 25.06.02, 22:30
        Czesc dziewczyny, milo Was widziec :)
    • Gość: AnnaM Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 26.06.02, 23:33
      Witajcie dziewczyny!Widzę,że coś się ruszyło i coraz więcej jest nas w naszym rejonie.Nie wszystkie mnie znają,więc może coś o mnie-mam na imię Anka i jestem mamą dwóch chłopców:8.5-letniego Łukaszka i 3-letniego Bartusia(zdjęcia można zobaczyc na forum),już za tydzień(02 lipca)kończę 30-tkę a w Ostrowie mieszkam od 11 lat.Pozdrawiam was wszystkie i może tak kiedyś wspólne większe spotkanko?Kuki
      • Gość: Gosia Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 27.06.02, 13:48
        Jestem za spotkaniem. Do Ostrowa to pewnie też byśmy z Kubusiem przyjechali. Pozdrawiam.
    • Gość: AnetaByra2 Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 27.06.02, 18:39
      Kiedy i gdzie? Może ktoś weźmie sprawy w swoje ręce?Pozdrawiam.Aneta z Kalisza
      • Gość: pani_owieczka Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 27.06.02, 21:07
        Dopisuje sie do listy :) Chetnie sie z wami spotkam :)Moze cafe retro na rynku w Ostrowie? Ja mam poza weekendami wolne piatki :)Dajcie znac :)Anna
    • Gość: mariel Re: spotkanie w piątek? IP: *.* 29.06.02, 10:04
      Czy któraś z Was może mi polecić dobrego stomatologa. Aż wstyd się przyznać, ale na samą myśl o tym człowieku wychodzi mi gęsia skórka. Niech będzie „delikatny” i nie żałuje znieczulenia !!!Z góry dziękuje . Monika Monika2512@tenbit.pl
      • Gość: mariel Re: spotkanie w piątek? IP: *.* 29.06.02, 10:12
        Moze uda się tym razem cos w końcu zorganizować, niektóre z Was już znam, ale miłoby było spotkać sie w większym gronie.Proponuję piątek, sama jestem zapracowana, więc może właśnie koniec tygodnia, godz. 18, lub sobota 10 rano lub 15-16, dlugo pracuję, ale dostosuję się jeśli coś nie gra, może być również każdy inny dzień tygodnia, ale również ok.18 -tej,Padła propozycja cafe Retro w Ostrowie na rynku, popieram, pogoda pozwala siedzieć w ogródku, jeśli bedzie trzeba zarezerwuję stoliki. Odezwijcie się co Wy na to miłe E-mamy, papatki, Monika, mama Alicji
        • Gość: Gosia Re: spotkanie w piątek? IP: *.* 30.06.02, 09:12
          W piątek o 18.00 jestem jak najbardziej za.
    • Gość: AsiaSajnaj Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 29.06.02, 21:51
      Mamy kochane z Ostrowa i nie tylko. Witam Was wszystkie gorąco, mam na imię Aśka w Ostrowie mieszkam od 4 lat i chronicznie cierpię na brak znajomych. Mam 20 miesięcznego synka i za dużo czasu. Chętnie przyłączę się do każdej inicjatywy ale na razie nie ma mnie w Ostrowie. Będę za tydzień. Ale żeby nie było za łatwo w domciu nie mam dostępu do internetu :-(. Błagam dajcie znać kiedy i gdzie się spotykacie!!!!!!!!!!!!! Cały tydzień jestem jeszcze w sieci na bieżąco. Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: AnnaM Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 30.06.02, 13:14
      Witajcie!Bardzo bym chciała sie z wami spotkać ale niestety w czwartek lub w piątek wyjeżdżam z rodzinką na wakacje.Niewiem dokładnie kiedy wracamy,jedziemy do teściowej,wiec wiadomo mozna posiedzieć.Ale myślę,że około dwóch tygodni nas nie będzie.Jednak myślę,że to spotkanie nie będzie ostatnie i następnym razem do was dołączę.Pozdrawiam-Anka
      • Gość: pani_owieczka Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 02.07.02, 12:23
        Mamy juz wtorek wiec dobrze by bylo cos ustalic :)Bede w ten piatek w ogrodku cafe retro na rynku w Ostrowie o godzinie 18.00. Kto dolaczy?Aha, proponuje ten ogrodek dalej od wejscia (sa dwa) bo zazwyczaj jest tam, luzniej i jesli bedzie nas wiecej to nie bedzie problemu z zestawieniem stolikow :)PozdrawiamAnna
        • Gość: mariel Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 02.07.02, 21:04
          Ja bede z moją Aicją na 100 % w cafe retro w ogrodku o 18 -tej, kto jeszcze do nas dołączy?Monika
          • Gość: Gosia Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 02.07.02, 21:11
            My z Kubusiem na 80%, jak dojedziemy z Ostrzeszowa.
            • Gość: pani_owieczka Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 03.07.02, 09:08
              fajnie :) tylko jak my sie poznamy? :)ania
              • Gość: mariel jak sie rozpoznamy? IP: *.* 04.07.02, 18:05
                myśle, że błądzący wzrok i dzieci na kolanach, a jedno jeszcze w brzychu (czy już widoczny?) wystarczy.do jutra, moze jeszcze ktoś dołączy do nas.monika
            • Gość: mariel Re:Gosia, ja z zapytaniem? IP: *.* 04.07.02, 18:09
              gosia, czy Ty jesteś z Ostrzeszowa?, bo ja tam właśnie pracuje sezonowo i tez musze dojechać do domuMonika
              • Gość: Gosia Re:Gosia, ja z zapytaniem? IP: *.* 04.07.02, 19:29
                No tak jestem z Ostrzeszowa i prawdę mówiąc mam dylemat jak dojechać na jutrzejsze spotkanie, bo jestem jeszcze niezbyt wprawnym kierowcą. Będę teraz jakiś czas w sieci, jakby co, to pisz. Acha sprawdź też swoją skrzynkę, zaraz wysyłam list.
      • Gość: pani_owieczka Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 04.07.02, 20:55
        Dziewczyny, wlasnie dostalam nowa porcje tlumaczen i obawiam sie ze nie zdaze jutro do 6 :( a musze to jak najszybciej odeslac :(Nie chcialabym nic nikomu narzucac, ale slysze ze wy tez macie maly problem z dojazdem, wiec moze sobota bylaby lepsza? Moze i pogoda bardziej by sprzyjala nasiadowkom na swierzym powietrzu i moze wiecej by sie nas zebralo? :)Dajcie znac w razie czego :)Jutro czeka mnie dzien przed kompem wiec na pewno odpisze :)PozdrawiamAnia
        • Gość: Gosia Re:spotkanie w piątek? IP: *.* 04.07.02, 21:06
          Niestety, sobota u mnie odpada, początek remontu pokoju Kubusia. Mariel, napisz, co robimy w związku z tym?
        • Gość: mariel po spotkaniu, jakoś nikt nie przyszedł IP: *.* 05.07.02, 20:52
          czekałam , przybiegłam z Alicją na czas, choć dopiero po piątej skończyłam prace, ledwo coś przekąsiłam i gnam zeby sie nie spóźnić, a tu czekam i nikt sie nie zjawia, może dacie znac dziewczyny nieco wczesniej , bo na kolejne spotkanie moze juz mi sie nie bedzie chciało wybierać, jeśli takowe dojdzie do skutku, mysle ze łatwiej bedzie sie poznawac z osobna, bo z grupą zawsze gorzej, szkoda tak moglo byc milo, Moze tym razem same cos postanowicie i zorganizujecie i zycze powodzenia w czekaniuMariel
    • Gość: agnes Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 01.07.02, 19:23
      Cześć.Ja jestem z Kalisza, konkretnie - z ulicy Widok. Mam dwójkę dzieci, Magdę - 7 lat i Bartoszka - 13 miesiecy. Niestety nie jestem na tyle mobilna, aby gdzieś jechać (nawet w Kaliszu, po tych "ulepszeniach" z biletami wolę nie korzystać z autobusu), ale chętnie gdzieś dojdę :-) . Najlepiej po południu po 16.30.Pozdrawiam serdecznie.jaga
      • Gość: AnetaByra2 Re: mamy z Ostrowa Wlkp. , Kalisza lub okolic!!!!!!! IP: *.* 01.07.02, 20:49
        Cześć!Jestem z Kalisza, mieszkam na Poznańskiej i często sama chodzę na spacerki do parku. Moja Hania ma 20 mies. Chętnie poznam kogoś z mojego miasta co nie znaczy że nie pojadę do Ostrowa. Jestem"mobilna" i służę autkiem.Pozdrawiam.Aneta
      • Gość: mariel witam Agnes i Asię!!!!! oraz pozostałe stare znajome!!!!! IP: *.* 01.07.02, 21:25
        to super ze sie w końcu coś ruszyło, spotkanie w piatej jak najbardziej aktualne, godz. 18, jesli cafe retro nie odpowiada, pomyślałam, ze może naszym dzieciaczkom lepiej byłoby w Bajkolandzie, na Kaliskiej, a my choć trochę spokojniej mogłybysmy porozmawiac, napiszcie co się Wam lepiej podoba. Asia to na pewno nie bedzie ostatnie spotkanie, ale wreszcie trzeba zacząć. Ja, podobnie jak Ty cierpię na brak znajomych i chetnie, a nawet bardzo poznam nową e-mamę. Wakacje całe mamy do dyspozycji i zawsze znajdzie sie mala chwilka na gadu-gadu. Drogie dziewczyny określcie się dokładnie, która z Was przychodzi i , które z miejsc Wam bardziej odpowiada.Pozdrawiam, Monika
        • Gość: AnetaByra2 Re: witam Agnes i Asię!!!!! oraz pozostałe stare znajome!!!!! IP: *.* 14.07.02, 16:49
          No i co? Nici ze spotkanka?Myślałam, że tym razem coś się ruszy! Wszystkim pewnie głupio, że tak się stało. To odbiera chęci na cokolwiek. Najgorsze jest to ,że siedzimy w domku, pragniemy kogoś poznać i mamy nawet chęci na spotkanie ,ale jak zwykle się okazuje, że są sprawy ważniejsze w tym dniu.Mariel! czytaj czasem smsy i maile przed wyjściem z domu! Może teraz inny termin? W Kaliszu? Trzeba próbować! Z Mariel już się poznałyśmy! A gdzie reszta?Pozdrawiam wszystkie mamcie.Aneta
          • Gość: izolda Re: witam Agnes i Asię!!!!! oraz pozostałe stare znajome!!!!! IP: *.* 01.08.02, 08:49
            Witam drogie emamy. Ja jestem mamą 10-miesięcznego Mateuszka, z Kalisza. Mam 28 lat. Bardzo chętnie poznam inne mamy, najchętniej z Kalisza, ale do Ostrowa też byśmy się pewnie z Miniem dostali. Pozdrawiam.Iza
            • Gość: AnetaByra2 Re: witam Agnes i Asię!!!!! oraz pozostałe stare znajome!!!!! IP: *.* 05.08.02, 20:16
              Cześć!Mieszkam w Kaliszu na Poznańskiej, mam 29lat i 2 letnią Hanię. Chętnie poznam kogoś nowego. Często chodzę do parku ale i nie tylko. Mam nadzieję , ze w najbliższych dniach spotkamy się w jakimś ciekawym miejscu.Pozdrawiam.Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka