marmon29 08.05.05, 17:39 Mam gorącą prośbę, zajrzyj do poczty na gazete pl napisałam do Ciebie maila, bardzo zainteresowała mnie twoja historia. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: pilne - do ABBRY! 09.05.05, 08:57 Wysłałam wiadomość na Twoją skrzynkę . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
marmon29 Re: pilne - do ABBRY! 09.05.05, 22:56 juz odzytalam i odpisałam, wygląda na to że ja mam internet w domu - wieczorkiem, a Ty rano Dzięki za odpowiedż pa pa M. Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: pilne - do ABBRY! 10.05.05, 09:19 Wysłałam odpowiedź na na Twojego drugiego maila - mam nadzieję , że dotarła , bo nie mam potwierdzenia ( napisałam się , że hej ! ) . Jeżeli by nie doszła , daj znać . Zgadza się - mam dostęp do internetu do 16.00 ( niestety ) . Pozdrawiam . Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
marmon29 Re: pilne - do ABBRY! 10.05.05, 23:15 hej doszło,i też odpisałam, a ja mam dostęp po 18,00 ale to nic, do usłyszenia! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama