Gość: yas IP: *.* 29.09.02, 19:13 A gdzie na Piątkowie? Ktoś wie?Lida Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yas Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 29.09.02, 19:15 Witam PoznaniankiMoże spotkamy się któregoś dnia w jakimś miłym miejscu. A nasze dzieci razem pobiegają???Co Wy na to? Czy jest ktoś chętny???Pozdrawiam Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 29.09.02, 19:36 Jestem za!!!!!!Ale moje dzieci juz wieksze..Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaP Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 29.09.02, 19:46 Bardzo chętnie Aga i Martynka (jeszcze nie biegająca, ale już niedługo, niedługo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaB# Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 29.09.02, 22:00 Ja i moja roczna córeczka też jesteśmy chętne. A kiedy Wam odpowiada? Dla mnie może być w zasadzie każdy dzień oprócz pon i wt. Pozdrawiam.Czytałam, że dziewczyny swego czasu umawiały się w Słoneczku - czy któraż z Was wie, gdzie to słoneczko? I czy są tam jakieś atrakcje?Co do zlotu - gdzie mozna znaleźć jakieś info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yas Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 29.09.02, 22:39 WitamO "Słoneczku" nic nie słyszałam. Możemy stworzyć sobie nasze własne miejsce. Mysle, że trzeba zorientować się gdzie by było dla wszystkich optymalnie wygodnie. Może wszystkie jesteśmy np. z Piątkowa???W sprawie zlotu szukaj na emama - W SPRAWIE ZLOTU - WAŻNE !Pozdrawiam Jaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_D Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 30.09.02, 13:32 Hej,Słoneczko miesci sie na ul. Warszawskiej - jest tam bardzo fajnie - ale raczej dla starszych dzieci (dość głośno, dzieci biegają). BYłam na spotkaniu (a może na dwóch?) w zeszłym roku - panny miały koło roczku - i nie skorzystały zbyt wiele (ani ja bo goniłam za nimi non-stop). teraz to inna sprawa - panny mają 21 m-cy i na pewno będą zachwycone. Spotkałam się w ten weekend z moją znajomą mieszkającą w Warszawie i mówię WAm, zazdrość mię ścisnęła: ona spotyka się z dzieciatymi znajomymi prawie codziennie - tu się spotkają na śpiewanie, tu na rytmikę, tu na placu zabaw. Dzieci są w różnym wieku i w różny sposób korzystają z tych spotkań ale dla mam to coś naprawdę fajnego - nie siedzą same i sfrustrowane w domu. W zeszłym roku idea spotkań jakoś padła (dużo dzieci chorowało, w tym moje też) - może w tym roku będzie lepiej??? Z miejsc na spotkania fajna jest Malta, Cytadela, a pod dachem to Słoneczko.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emama Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 30.09.02, 21:15 Witam.Bardzo chętnie, ale moja mała jeszcze nie biega, nawet dobrze sama nie siedzi.Pozdrawiam. Asik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaB# Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 30.09.02, 21:49 Dziewczyny, to może wyznaczmy jakiś termin. Np. piątek lub sobota. Nie wiem, jakie godziny Wam odpowiadają? Możemy się umówić na spacer na dworze, a jeśli będzie padało to w owym słoneczku. Co Wy na to? Ja mieszkam na ratajach, ale mogę dojechać w jakiś inny rejon. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaAQQ Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 03.10.02, 18:33 Ja chętnie, tylko w tę sobotę wyjeżdzamy do dziadków. A może w tygodniu ktoś miałby ochotę? Bo w weekendy, to są tatusiowie w domu, więc atrakcja sama w sobie, a zwykłe dni tygodnia można by sobie urozmaicić? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia70 Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 01.10.02, 09:01 ja się również dołączę, pozdrawaim Basia z Misią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosiksand Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 01.10.02, 17:54 My się także chętnie spotkamy. Słoneczko teraz po remoncie, to może znowu tam?PozdrawiamGosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaczek Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 01.10.02, 19:31 Cześć! Ja z Kają też jesteśmy chętne na spotkanie choć Kaja ostatnio chorowała(ciągle coś przynosi z wylęgarni zarazy=przedszkola)ale już niedługo powinno być dobrze.Optuję za Słoneczkiem bo nie wiadomo czy w plenerze można liczyć na tak sprzyjającą aurę jak np.dziś.To do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yas Re: Może sie spotkamy??? SŁONECZKO??? IP: *.* 01.10.02, 20:45 WitamDziewczyny a co fajnego jest w tym "Słoneczku"?Czy dzieciaki mają tam jakąś sale zabaw???Opiszcie trochę jak tam wygląda.JAKI TERMIN PROPONUJECIE??? MOŻE JUŻ W TĄ SOBOTĘ???Pozdrawiam Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaB# Re: Może sie spotkamy??? SŁONECZKO??? IP: *.* 02.10.02, 12:22 Dla nas może być sobota Tylko, czy odpowiadałyby Wam godziny popołudniowe? Moja Oliwia ma roczek i około południa zapada w drzemkę. Mam jeszcze prośbę to tych z Was, które już były w Słoneczku, aby podały dokładny adres.Pozdrawiamy. I mamy nadzieję, ze do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaP Re: Może sie spotkamy??? IP: *.* 04.10.02, 11:54 WitamTak bardzo chciałam się spotkać z emamami a tu Moje Maleństwo rozchorowało się. W poniedziałek poszła pierwszy raz po chorobie do żłobka i w środę znów była chora, złapała jakiegoś wirusa bo wymiotowała i ma biegunkę, na szczęście bez gorączki.Rozżalona i siedząca w domku Aga Odpowiedz Link Zgłoś