jama27 11.01.08, 11:11 witam, czy ktos moze uczeszcza tam na oswajanie niemowlat z woda? chcialabym poznac opinie, mam 9msc dziecko i zastanawiam sie czy warto,,, dziekuje za opinie, pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4_beata Re: studio hera, basen dla niemowlat 11.01.08, 13:50 Witaj według mnie warto- my z naszym synkiem chodzimy już drugi sezon, mały jest bardzo zadowolony i pomimo że nie ma jeszcze 2 lat to widać że bardzo się cieszy i chętnie na basen jeździ.Jeśli interesują Cię jakieś szczegóły napisz na private. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: studio hera, basen dla niemowlat 11.01.08, 13:50 Polecam tu: www.crawf.com.pl/index.php?file=oswajanie.php Odpowiedz Link Zgłoś
twingus Re: studio hera, basen dla niemowlat 11.01.08, 22:37 Warto, warto, warto. Chodzę tam z córką odkąd skończyła 3 mce, teraz ma 15 mcy i bardzo jej się tam podoba, ma świetny kontakt z wodą, uwielbia się kąpać. Taki basen świetnie rozwija zdolności ruchowe malucha. Naprawdę polecam, im wcześniej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jama27 Re: studio hera, basen dla niemowlat 14.01.08, 14:31 dziekuje za informacje i opinie!!! to moze w koncu zbiore sie i zaczne jezdzic! bo na razie na dobrych checiach sie konczylo... dzieki, pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś
netti3 Re: studio hera, basen dla niemowlat 17.01.08, 19:25 ja akurat mam same nieprzyjemne wspomnienia z Hery.Moj synek po uczeszczaniu na ten basen najpierw dostal zapalenia spojowek, z ktorego leczylismy go z 3 tyg.Poza tym czesto mial biegunki,bo wiadomo,ze zawsze troche wody sie napije.Ale moze Ty akurat unikniesz takich ''niespodzianek''.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ann99 Re: studio hera, basen dla niemowlat 17.01.08, 22:24 Ja z hery też mam nie najlepsze wspomnienia (m.in. rotawirus), ale zmieniliśmy basen i jest OK...W Poznaniu są jeszzce zajecia na basenie AWFu i na Świerczewie w aquapolis dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jama27 Re: studio hera, basen dla niemowlat 18.01.08, 11:59 czesc, dziekuje za wszelkie informacje! a mozesz mi podac, prosze, jakies namiary na aquapolis swierczewo, bo nawet lokalizacyjnie mi to bardziej odpowiada... z gory serdecznie dziekuje, m Odpowiedz Link Zgłoś
ann99 Re: studio hera, basen dla niemowlat 18.01.08, 19:54 www.aquapolis.pl/ najlepiej zadzwonić chyba, bo na stronie mało informacji jest... Odpowiedz Link Zgłoś
jama27 Re: studio hera, basen dla niemowlat 21.01.08, 10:11 hej, a ty chodzilas/chodzisz do tego aquapolis? woda tam jest ozonowana czy chlorowana? jest parking przed? a w srodku jest zrobione tak pod mamy z dziecmi np. w szatni? troche jestem upierdliwa, przepraszam,,,, Odpowiedz Link Zgłoś