Dodaj do ulubionych

KALISZ-ŻŁOBEK

17.02.08, 13:54
Witam
Prosze o opinie na temat zlobkow w KAliszu.Mam dziecko na wojska polskiego ale nie jestem zadowolona.CZy ktos mial badz ma tam dziecko i moze sie wypowiedziec???
Obserwuj wątek
    • ilonapr Re: kalisz złobek 11.07.08, 11:48
      ja od wrzesnia chce dac do złobka dziecko.. czy moge prosic o
      ostrzezenia, opinie.. troche sie boje.. ale nie bardzo mam inne
      mozliwoescii .. pomóżcie.. prosze .. opowiedzcie mi jak opiekuja sie
      dzieci w złobku- KALISZ
    • aaaneczka12 Re: KALISZ-ŻŁOBEK 11.07.14, 12:03
      Witam. Nie polecam i odradzam żłobek "MALUSZEK" na ul. Granicznej. W tym żłobku na pierwszym miejscu są zasady a później dopiero dobro dziecka. Panie nie mają pojęcia o rozwoju dzieci od 1-3 i nie umieją dostosować wymagań do wieku dziecka. Współczesna reforma szkolnictwa dość wyraźnie kładzie nacisk na integracje a zatem należy więcej od siebie wymagać a Panie w tym żłobku oczekują tylko idealnego, spokojnego, mądrego i zdyscyplinowanego dziecka.
      • motyl714 Re: KALISZ-ŻŁOBEK 15.07.14, 09:29
        Ja też nie polecam tego prywatnego żłobka Maluszek na Granicznej w Kaliszu. Panie które tam pracującą nie mają żadnego doświadczenia jeśli chodzi o prace z dziećmi. Te małe maluszki sadzane są na PODUSZKI KARNE, sadzanie na SIŁE trzyletniego dziecka na nocnik, a dziecko samo potrafi zawołać od ponad roku, jest NIEDYDAKTYCZNE. Jeśli dziecko nie jest głodne to nie może z boku się bawić - MUSI siedzieć przy stole, jeśli dziecko nie chce siusiać to trudno - MUSI siedzieć na nocniku. Dzieci jest tam naprawdę mało i można by było fajnie i bezstresowo zorganizować im czas. Dobrze Pani napisała - liczą się zasady a potem dobro dziecko. Nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka