rebenga 08.01.04, 03:21 czy wiecie co sie dzieje ze slynna 'kossakowka' - domem rodziny kossakow? podobno do niedawna byla zamieszkana przez potomkow rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Kossakowka - co dalej? 10.01.04, 13:25 rebenga napisała: > czy wiecie co sie dzieje ze slynna 'kossakowka' - domem rodziny kossakow? > podobno do niedawna byla zamieszkana przez potomkow rodziny? dalej jest :) kurczę przepraszam że nie odpisuję na maila! może jakieś konkretne zadanie, to się zmobilizuję? Odpowiedz Link Zgłoś
rebenga Re: Kossakowka - co dalej? 12.01.04, 03:33 no nie ma sprawy, na maila poczekam, tez jestem leniwa jesli przychodzi do odpisywania :) jak chcesz konkretne zadanie to pare zdjec obecnej kossakowki bardzo by mi sie przydalo. podobno dagmara wisniewska (wnuczka jerzego kossaka) mieszkala tam do niedawna (czy jeszcze mieszka). pomoc w nawiazaniu z nia kontaktu tez by mi sie bardzo przydala. a jaki jest wogole dokladny adres pocztowy kossakowki bo moze sama sprobuje wyslac tam jakis list? pozdrawiam cie, wio Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Kossakowka - co dalej? 12.01.04, 23:16 rebenga napisała: > no nie ma sprawy, na maila poczekam, tez jestem leniwa jesli przychodzi do > odpisywania :) > jak chcesz konkretne zadanie to pare zdjec obecnej kossakowki bardzo by mi sie > przydalo. podobno dagmara wisniewska (wnuczka jerzego kossaka) mieszkala tam > do niedawna (czy jeszcze mieszka). pomoc w nawiazaniu z nia kontaktu tez by mi > sie bardzo przydala. a jaki jest wogole dokladny adres pocztowy kossakowki bo > moze sama sprobuje wyslac tam jakis list? > > pozdrawiam cie, > > wio sprawdzę. być może już jutro. na razie obstawiam że to plac kossaka 1. postaram się też zapuścić macki do kossakówki :D przezwycieżając nieśmiałość :))) - czyli jak się dowiem, to ci powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś