Dodaj do ulubionych

Kossakowka - co dalej?

08.01.04, 03:21
czy wiecie co sie dzieje ze slynna 'kossakowka' - domem rodziny kossakow?
podobno do niedawna byla zamieszkana przez potomkow rodziny?
Obserwuj wątek
    • soczewica Re: Kossakowka - co dalej? 10.01.04, 13:25
      rebenga napisała:

> czy wiecie co sie dzieje ze slynna 'kossakowka' - domem rodziny kossakow?
      > podobno do niedawna byla zamieszkana przez potomkow rodziny?

dalej jest :)
      kurczę przepraszam że nie odpisuję na maila! może jakieś konkretne zadanie, to
      się zmobilizuję?
      • rebenga Re: Kossakowka - co dalej? 12.01.04, 03:33
        no nie ma sprawy, na maila poczekam, tez jestem leniwa jesli przychodzi do
        odpisywania :)
        jak chcesz konkretne zadanie to pare zdjec obecnej kossakowki bardzo by mi sie
        przydalo. podobno dagmara wisniewska (wnuczka jerzego kossaka) mieszkala tam
        do niedawna (czy jeszcze mieszka). pomoc w nawiazaniu z nia kontaktu tez by mi
        sie bardzo przydala. a jaki jest wogole dokladny adres pocztowy kossakowki bo
        moze sama sprobuje wyslac tam jakis list?

pozdrawiam cie,

wio
        • soczewica Re: Kossakowka - co dalej? 12.01.04, 23:16
          rebenga napisała:

> no nie ma sprawy, na maila poczekam, tez jestem leniwa jesli przychodzi do
          > odpisywania :)
          > jak chcesz konkretne zadanie to pare zdjec obecnej kossakowki bardzo by mi
          sie
          > przydalo. podobno dagmara wisniewska (wnuczka jerzego kossaka) mieszkala tam
          > do niedawna (czy jeszcze mieszka). pomoc w nawiazaniu z nia kontaktu tez by
          mi
          > sie bardzo przydala. a jaki jest wogole dokladny adres pocztowy kossakowki bo
          > moze sama sprobuje wyslac tam jakis list?
          >
          > pozdrawiam cie,
          >
          > wio

sprawdzę. być może już jutro. na razie obstawiam że to plac kossaka 1.
          postaram się też zapuścić macki do kossakówki :D przezwycieżając
          nieśmiałość :))) - czyli jak się dowiem, to ci powiem ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka