Gość: Gryf IP: *.nitka.net.pl 09.01.04, 21:05 das_bot Swarozyc pomimo Twojej ingerencji jest wolnym czlowiekiem tak jak chociazby Dalaj Lama znienawidzony przez komunistyczne wladze Chin. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ 09.01.04, 21:52 Stare jeeeeedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Swarożyć na das bota IP: *.comnet.krakow.pl 10.01.04, 10:58 Kij ma dwa końce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ IP: *.nitka.net.pl 10.01.04, 18:27 das_bot Twoj nick kojarzy sie z Niemcami.A Niemcy to rowniez historia Niemiec. Byl taki historyczny okres kiedy w Niemczech rzadzila jedna partia , to partia miala silna policje polityczna, ta policja likwidowala oraz zamykala "usta" wszystkim innym ktorzy mieli smialosc myslec inaczej.Ty das_bot swoim postepowaniem wyrastasz na oficera tejze policji. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka gryyyf 10.01.04, 19:04 ile razy trzeba ci powtórzyć, że swarożyc nie za poglądy bana dostał? a poza tym dasbot ma nicka od urządzenia technicznego, poczytaj sobie na innych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: jottus jak zwykl mawiac Swarozyc o Tobie IP: *.nitka.net.pl 11.01.04, 20:23 jottka napisała: > ile razy trzeba ci powtórzyć, że swarożyc nie za poglądy bana dostał? > > a poza tym dasbot ma nicka od urządzenia technicznego, poczytaj sobie na innych > > wątkach jottka Ty wiesz, ze to co sie stalo jest czyms obrzydliwym, zaprzeczajacym ideii forum .Forum to taki "hyde park" gdzie (tak sadze i jestem o tym przekonany) mozna wszystko, totalnie wszystko powiedziec, napisac.Dlaczego oponenci czytali reagowali na to co wyprawia Swarozyc.Na forum Szczecin nic takiego bardzo zlego Swarozyc nie wyprawial, wrecz przeciwnie.Jako Polak jestem oburzony i zdruzgotany faktem prymitywnej cenzury a przede wszystkim ograniczenia CZLOWIEKOWI dostepu do mediow. Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottus jak zwykl mawiac Swarozyc o Tobie 11.01.04, 20:34 > Na forum Szczecin nic takiego bardzo zlego Swarozyc nie wyprawial, wrecz przeciwnie. jako szkodnik wystąpił na krakforum i tu sie niechlubnie zapisał, a ban rozciąga się na całe forum, w tym forumszczecin, forumksiążki, forumoazajednorożców itp. poczytaj regulamin forumowy > Jako Polak jestem oburzony i zdruzgotany faktem prymitywnej cenzury a przede wszystkim ograniczenia CZLOWIEKOWI dostepu do mediow. gryf, obudź się ban oznacza, że nie możesz pisać na forum gw z dotychczas używanego adresu, dostępu do sieci i mediów nikt mu nie zabronił i nie zamierzał a poza tym jesteś przyjacielem swarożyca - wiedziałeś, że podszywa się pod innych forumowiczów i działa w różnorodny sposób na ich niekorzyść? i pochwalasz takie zachowanie? jemu wolno krzywdzić innych, ale pokrzywdzonym nie wolno się bronić? wolność nie polega na tym, że możemy bezkarnie kopać innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: jottus jak zwykl mawiac Swarozyc o Tobie IP: *.chello.pl 11.01.04, 21:04 Swarożyc nie dostał bana za swoje wypowiedzi, czytaj co sie tu pisze Swarozyc dostał bana za "całokształt", za uniemożliwianie INNYM uzytkownikom forum wypowiedzi!!!! Jego poglądy, jego wypowiedzi - może i kontrowersyjne nie przeszkadzały. /mnie przynajmniej - i jak zrozumiałem: to i Jottce, i das-botowi, i wielu innym/ Swarożyc zachowywał się po chamsku i nie mówię tu o słowach - bo tych można nie czytać, nie odpowiadać. Wolność słowa, w ogóle wolność to jednak coś innego niż samowola. Ciekawy jestem jak byś się czuł gdyby do Twojego domu ktoś wszedł i na sam środek pokoju nasrał. A ja to na Krakforumie tak odbierałem jego postępowanie, nie jego słowa tylko postępowanie. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili gryf IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 00:17 gryf ciesz sie, ze mozesz na tym forum az tyle pisac, to jedyne forum w polskim necie gdzie nie wycina sie na biezaco glupich postow, bluzgow, postow przed pojawieniem sie nie przegladaja moderatorzy. to zaulek dla frustratow, fanatykow i calej masy innych dziwnych ludzi /poza tym bardzo wielu naprawde normalnych;P/, a wy jeszcze narzekacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ IP: *.nitka.net.pl 13.01.04, 01:04 Prosze uwolnic Swarozyca! Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili a czy ktos go trzyma w szafie?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 15:26 przejedz sie do szwecji i go odwiedz, daleko nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ IP: *.net.pl 14.01.04, 01:27 A gdzie ta nasza Polska tolerancja, czy ona umarla w Krakowie? Czy homo- sovieticus tak bardzo zainfekowal rozum das_bota? Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant resocjalizacja 14.01.04, 14:54 Propozycja jest nastepujaca. Swarozyc zobowiaze sie do zaprzestania stosowania haniebnych praktyk podszywania sie pod innych (wielce szacownych zapewne) internautow, a admin go odblokuje. W razie zlamania obietnicy restrykcja w postaci zablokowania IP zostanie powtorzona. Deal ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit babilon 27.01.04, 14:03 Czy UB w dalszym ciagu interesuje sie Swarozycem ? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc . 05.02.04, 11:25 Tak jest! Swarozyc w dalszym ciagu jest w kregu zainteresowan wrazych sil postkomunistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: . IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 05.02.04, 23:41 Hehe... zapomnieliscie chyba ze Stachniuk Toporzel, sam pisywal teksty akceptujace komunizm, dopuki nie zaszly czystki w partii... wtedy nastawieni antypolskie i antykatolickie bylo mile widziane... A coz... wole religie, ktora stworzyla nasz narod, niz balwanki z jego nieistnienia.... sami neopoganie odwoluja sie do osiagniec chrzescijanskiej Polski... bo przedchrzescijanska raczej takowych nie miala... i zaden czlowiek nie namowi mnie do wiary w balwanki, bo one sie topia na wiosne Z Powazaniem! Anonim PS Mimo tego wsrod neopogan w historii bylo kilku dobrych patriotow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: . IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 05.02.04, 23:47 Moze byc z tego ciekawy temat... das boot... to tyul fajnego filmu o niemickiej lodzi podwodnej... film naprawde fajny, ale "nasi" neopoganie odwoluja sie do wszystkiego co zwiazane z nazizmem/// Polak nie moze byc nazistom!!! Odpowiedz Link Zgłoś