dora5 06.10.09, 17:23 Mam do Ciebie prośbę, otwórz pocztę na bombullo - przesłałam Ci dwa linki serdecznie pozdrawiam Dora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dora5 ... wczoraj wieczorem w skrzynce pod trójką 07.10.09, 10:25 ....kartkę znalazłam ! :-) z dalekiej Florencji tym razem przyszła, dostałam :-) i znów ładnie, jak wtedy z Grecji, Imienniczko do mnie zaadresowałaś: "Dorka Kochana i adres pocztowy poprawny" - dziękuję Ci bardzo i Tobie, Magazyniu, tak szybko odezwałeś sie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra hyhyhy 07.10.09, 12:12 To się cieszę, bo na początku "rabnęłam" się w adresie i chciałam wysłać do eleganckiego Państwa kilka kamienic dalej;-) Państwo już nawet wiedziało, że jak dostanie dwie kartki to ma Ci jedną dostarczyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: acha ! 07.10.09, 16:21 ...to Oni, Państwo eleganccy a Sąsiedzi moi tez kartkę od Ciebie dostali? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re:Doruniu ! :-) 07.10.09, 14:59 Bylas na poczcie?Odpisalem przecie-ze zaraz wczoraj!! Czasem Emilki wedruja przez hvezdokupe Oriona wiec zanim sie skapuja gdzie sa troszke czasu musi uplynac. pa Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: jestem :-) 07.10.09, 16:17 Pewno ze byłam na poczcie ! i jeszcze raz Ci bardzo dziękuje:-) Odpisałam na bombullo_gazetowe tyle że z innej swojej poczty, z gmaila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re:Doruniu ! :-) 07.10.09, 16:27 magazyn, dzieki za kartki z toronto i niagary :) fajna musiala byc wycieczka, oj kanade to bym zobaczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja też dziękuję za kartkę... 07.10.09, 17:04 tadzikowi, magazynowi i bombullo - wszystkim naraz i każdemu z osobna... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Bombullo! 07.10.09, 19:01 I ja serdecznie dziękuję za pozdrowienia, pamięć i rozweselające energicznie maile;-) Odpowiedz Link Zgłoś