Dodaj do ulubionych

Rezygnacja Bogusława Sonika

IP: 195.116.153.* 15.01.04, 07:45
Sonik juz byl w Europie jako dyrektor Instytutu Polskiego Paryzu. Mysle, ze warto zapytac tych,
ktorzy go pamietaja w tamtej roli w jaki sposob reprezentowal nasz kraj.
Partyjniactwo jest niezwyciezone!!!
Niech zyje Sonik i nasi koledzy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sld-po STRATEGIA PROMOCJI... IP: 195.116.153.* 15.01.04, 07:56
      PRZEPRASZAM, JESZCZE RAZ ZABIERAM GLOS, TYM RAZEM O STRATEGII PROMOCJI KRAKOWA.
      CZ MOZNA WIEDZIEC, JAKIE, DO LICHA CIEZKIEGO, SA EFEKTY DZIALALNOSCI NASZEGO
      "STRATEGA"?
      Nawiasem mowiac cala strategie nalezy sprowadzic do tego, zeby Krakow nie byl tak potwornie
      brudnym miastem jakim jest. Zamiast wymyslac "papierowe strategie" trzeba wziac do reki miotle i
      posprzatac wreszcie otoczenie Wawelu - kompromitujaco zaniedbane "Akropolis polskie". Takie
      "akropolis" jacy Polacy...
      • Gość: szefo Re: STRATEGIA PROMOCJI... IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:32
        strategia tez by sie moze przydala, ale ze Krakow jest brudny to fakt!
        Zwlaszcza podczas tych roztopow, gdy ta francowata i nieuprzatana breja jest
        wszedzie razem z dziurami na drogach i szarymi odrapanymi elewacjami sypiacymi
        sie z ruder, ktore kiedys byly kamienicami to normalnie pawia chce sie puscic
        patrzac na moje miasto...
        proponuje wziasc za przyklad miedzywojenne pocztowki z takich np. Plant i
        zobaczyc, ze bylo tam kiedys jak w ogrodzie botanicznym, ze o innych rzeczach
        nie wspomne, bo akurat same Planty w porownaniu z reszta nie wypadaja tak
        koszmarnie...
        Apeluje: Hyacyntus popraw estetyke miejska!!!
    • wielka_zyrafa Sonik na ksiezyc, wydzial do kosza 15.01.04, 10:01
      Po co wydzial skoro jest biuro krakow 2000?
      Po co komu korale chlebowe?
      Po co nam Sonik, ktory wysyla partyjne polecenia ze sluzbowych faksow?
      • Gość: mała zyrafa Re: Sonik na ksiezyc, wydzial do kosza IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.01.04, 11:08
        A może zapytać po biuro kraków 2000 skoro jest wydział. Cóz takiego wielkiego
        to biuro przez kilka lat zrobiło? Również pod kierownictwe Sonika, który nie
        potrafił wykorzystać tak wielkiej szansy jaką stwarzał Festiwał Kraków 2000
    • jas Sonik to kretacz.Malo konkretny i lawirant. 15.01.04, 11:38
      Nie wyp...do Brukseli. przynajmnniej odzciazy budzet Krakowa od swej pensji.
    • Gość: Wal. Re: Rezygnacja Bogusława Sonika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 11:10
      Szanowny Panie,

mogę odpowiedzieć na Pana pytanie - byłem bowiem w owym czasie wielokrotnie w
      Paryzu - jestem dziennikarzem. To co robił pan Sonik w Paryzu to był jeden
      wielki skandal, popis głupoty, chamstwa, braku kultury, partactwa. Swoje
      stanowisko Sonik zawdzięczał jedynie układom partyjnym (o ile pamiętam był
      wówczas pupilem Unii Demokratycznej). Jego kandydowanie z list PO do PE po raz
      kolejny utwierdza mnie w opinii, że PO to ściek. (Zresztą podobnaopinie mam o
      wszystich innych partiach politycznych). Pozdrawiam Kraków (nAwet z Sonikiem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka