Gość: do skks Re: pomoc dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 19:21 kiedy mozecie przyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: pomoc dla dzieci 26.02.04, 20:52 przepraszam ale wypadły mi niespodziewane prace w Krakowie a przy okazji i w Szczecinie nic się nie działo takiego co nakazywało by mi wyjazd. A rozumiesz, że taki wyjazd kosztuje ca. jebałt 2000zł, których mi trochę szkoda by je wydac bez potrzeby i możliwości zwrotu. Wiem tylko, że w marcu bedę w Szczecinie ale kiedy nie wiem:(( Jednoczesnie informuję, że mam cały bagaznik ciuszków i przygotowane w hurtowni różne inne fanty!! Paaa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci/ WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.04, 08:56 skks napisał: > Jednoczesnie informuję, że mam cały bagaznik ciuszków i przygotowane w hurtowni > > różne inne fanty!! A ja mam ca 1/5 mieszkania we wdziankach, które chętnie złożyła bym gdzie indziej (mieszkanko malutkie). Czy ktoś mógłby je do wyjazdu przechować? Będę wdzięczna! :)) > Paaa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu dzieki wielkie IP: *.com.pl / 217.96.3.* 27.02.04, 18:05 wielkie dzieki za wasze dobre serca pomoc teraz jest jeszcze bardziej potrzebna gdyz najstarszy syn jest wszpitalu w szczecinie lezy juz 3 tygodnie i nie wiadomo co mu jest a dziecko coraz gorzej sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPPU Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 29.02.04, 21:10 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beaataa Re: pomoc dla dzieci 01.03.04, 10:17 to.ya! tak myślę, że mogłabym Ci pomóc z przechowaniem tych rzeczy. Sama jestem częściowo na walizkach i niektóre rzeczy trzymam w garażu. Zostało tam jednak trochę miejsca i sądzę, że zmieściłyby się Twoje ciuszki. Gdyby to było aktualne, to przez marzec mogłyby one u mnie leżeć. Tylko mam problem z transportem.Mieszkam w okolicach ulicy Bronowickiej; może to blisko Ciebie? Pozdrawiam. beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 09.03.04, 14:54 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: pomoc dla dzieci 09.03.04, 14:55 I słusznie:)) Mam nadzieję, że wreszcie będe mógł dojechać:) Ale będę na 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci 09.03.04, 14:58 Kochani! chętnie bym to, co mam dla Was przygotowane i od Dobrych Ludzi otrzymane, wsadziła w duuuużą paczkę i wysłała!!! Nie mam jednak na tyle pieniędzy :(((, bo równolegle organizuję pomoc i pomagam jeszcze Komuś. Chyba, że ktoś z Forumowiczów mógłby się jakoś dołączyć? ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
beaataa Re: pomoc dla dzieci 11.03.04, 11:26 do to.ya: Aż nie chcę myśleć co sobie o mnie myślałaś przez te 10 dni... Ale wysłałam do Ciebie notkę na tym forum, a wieczorem padł mój komputer. Wczoraj przeczytałam Twój list z poczty, ale nie mogę wysłać nań odpowiedzi. W każdym razie moja propozycja pozostaje aktualna, proszę o jej rozważenie. A co do przesyłki pocztą tych rzeczy, to ile to może kosztować? Na pewno mniej niż podróż skks'a samochodem, ale ile? może kilka osób zrzuciłoby się na tę opłatę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu do wszystkich IP: *.com.pl / 217.96.3.* 11.03.04, 15:17 szkoda ze tacy wspaniali ludzie mieszkaja tak daleko ,tu na tym forum byl najwiekszy odzew na apel pomocy , gdybym miala prawo jazdy sama bym pojechala i odebrala rzeczy dziekuje jeszcze raz za odzew i mysle ze jakos sie uporacie z problemem wszyscy na was czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci/ do Beaty 13.03.04, 14:23 beaataa napisała: > do to.ya: Aż nie chcę myśleć co sobie o mnie myślałaś przez te 10 dni... Pomyslałam,że jesteś cudownym Człowiekiem ale mocno zabieganym i zajętym mnóstwem spraw. Tak naprawdę to nie miałam głowy do myslenia, bo dumałam jak zdobyć jedzenie i pomóc znaleźć pracę człowiekowi z Piły. Później dopadła mnie grypa :(((( > W każdym razie moja propozycja pozostaje aktualna, proszę o jej rozważenie. Jeżeli mogłabyś do mnie zatelefonować wieczorem... :))) I BARDZO dziękuję za aktulaność oferty !!! :))) A > co do przesyłki pocztą tych rzeczy, to ile to może kosztować? 13kg paczka kosztuje około 19 złotych. Nie mam pudeł. A czy ktoś mółby się dorzucić do przesyłki? Nie wiem... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 17.03.04, 06:23 MIREK najstarszy syn wyszedł własnie ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Kto pomoze zaniesc rzeczy do czyszczenia ??? 11.08.04, 14:28 Rozmawialam z to.ya, udalo sie jej zalatwic troszke ubranek dla dziewczynek (kurteczki) :))) Ale jest problem : wszyscy wiemy, ze jedna osoba nie jest w stanie pokryc kosztow prani. Dlatego prosimy wszystkich: dołozmy cos z naszych serc..(zrobmy forumowiczow zbiorke na pralnie !!!), bo wysylka juz w poniedzialek, a im wiecej sie nam uda zebrac tym lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sppu Re: do to.ya 06.09.04, 12:32 prosze napisz co z paczka dla tej rodziny oni jeszcze nic nie otrzymali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 22.03.04, 21:12 i co akcja umarła cz mmoge jeszcze na was liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: pomoc dla dzieci 22.03.04, 22:21 nie umarła tylko w bólach się rodzi ale się urodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeldo Re: pomoc dla dzieci 22.03.04, 22:22 I jak, macie jakis pomysł? Studiuję w Krakowie, ale niestety mam tutaj niewiele ubrań i butów, kasy tez mam niewiele, ale moze chociaż dołożyłabym sie do przesyłki. na Wielkanoc będę w Domu (lubuskie), mam młodszą siostrę, myśle, że nmogłabym znaleźć jakieś ubrania, buty dla dziewczynek, dla chłopców tez poszukam. Mam nadzieje, ze akcja sie uda. Biedna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: pomoc dla dzieci 22.03.04, 22:28 :))) ubrań, sprzetów, nawet konserw to ci u nasz dostatek:) Brak tylko możliwości transportu nad nasz piękne może:) Ale w najbliższym czasie będę musiał tam jechać to i sprawa się zakończy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 31.03.04, 10:11 własnie wysłałam dzis paczke dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 04.04.04, 11:20 dawno ty nie zagładałem dzieki aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci do agi IP: *.com.pl / 217.96.3.* 14.04.04, 07:47 czy to mozliwe zeby paczka tak szla dluho bo jeszcze nic nie doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya może coś przywiozę gdy... 14.04.04, 07:50 Postaram się dzisiaj zapytać Skks'a czy jest coś, co mogłabym zabrać, gdy będę jechała w urlopową trasę dookoła Polski. Moje środki transportu to PKP i PKS, a bagaż to średniej wielkości plecak, więc nie wiem czy dam radę zabrać wiele, a Szczecin dopiero około 24kwietnia przewidywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu do to.ya IP: *.com.pl / 217.96.3.* 16.04.04, 09:30 bardzo dziekuje za miłe checi napewno sie ta rodzina ucieszy z kazdej pomocy nie odpisywałam poniewaz sama mam teraz problemy z moja mamą jest w szpitalu miała zawał a co do pomocy to bardzo sie cieszymy i czekamy na was Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Sppu, 16.04.04, 09:46 Wybacz, proszę ale nie dam rady zabrać niewiele więcej niż własny bagaż. I jego muszę mocno ograniczyć- ze względu na chory kręgosłup. Gdybym zrobiła inaczej (korci mnie potwornie by jednak Wam coś przywieźć), to mój urlop zacząłby się w Klinice:((( i pewnie tam bym go spędziła, a mimo wszystko tego nie chcę. Nie teraz. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Sppu, IP: *.com.pl / 217.96.3.* 18.04.04, 22:25 nic sie nie stalo tyle rodzina obywala sie bez pomocy to jeszcze poczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 28.04.04, 21:37 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 12:49 Jako, że to czas jakiś trwa i dojechać nie możemy, Beaataa postanowiła, ja się dołączam (może ktoś o dobrym sercu do nas???): WYŚLEMY PACZKĄ te rzeczy, które udało mi się zebrać. Sppu, podaj proszę adres do wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: pomoc dla dzieci - do to.ya IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 27.05.04, 05:11 Z ogromna przyjemnoscia postaram sie Wam pomoc i dolozyc mala cegielke do waszego szlachetnego celu. Jezeli chcecie, to oplace transport paczki i dorzuce cos od siebie. Problem jest w tym, ze bede w Polsce/Krakowie dopiero pod koniec czerwca. Jezeli do tego czasu zadno z Was nie zawiezie tej paczki, to ja pomoge na pewno jak przyjade. To.ya daj znac czy te warunki Ci odpowiadaja, blizej wyjazdu podam Ci namiary jak sie ze mna skontakowac w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci - do TGIF 27.05.04, 11:35 Gość portalu: TGIF napisał(a): > Z ogromna przyjemnoscia postaram sie Wam pomoc i dolozyc mala cegielke do > waszego szlachetnego celu. Jezeli chcecie, to oplace transport paczki i dorzuce > > cos od siebie. Wiesz co, kochana(y) jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))) Problem jest w tym, ze bede w Polsce/Krakowie dopiero pod koniec > > czerwca. Jezeli do tego czasu zadno z Was nie zawiezie tej paczki, to ja pomoge > > na pewno jak przyjade. To.ya daj znac czy te warunki Ci odpowiadaja, blizej > wyjazdu podam Ci namiary jak sie ze mna skontakowac w Krakowie. Oczywiście, że odpowiadają!!! Cel się liczy!!! Być może wcześniej wyślemy pocztą, a jeżeli nie, to oczywiście :))))))))))))))) Buziaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: pomoc dla dzieci IP: *.gw.ip.pl 27.05.04, 20:44 To.ya, dzięki za podciągnięcie wątka. Problem tkwi w tym, że chciałabym te ciuszki wysłać najpóźniej na początku czerwca. ale zawsze można dwa razy wysłać paczki... brak pudła na słonia i adresu. Może sppu się odezwie, a może ktoś z "ojców" tej akcji zna namiarki. pozdawiam. beata Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci / Beaataa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 20:10 Daj, PROSZĘ, znać kiedy wysyłamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko jeszcze jakieś chemiczno-żywnościowe zakupy dobrze byłoby zrobić...- co Ty na to???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu adres rodziny IP: *.com.pl / 217.96.3.* 07.06.04, 19:47 TERESA SIERADZKA POLAKOWO 78-331 RĄBINO Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 19:48 Niedługo robimy z Betaataa wysyłkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
beaataa PUDŁA 07.06.04, 21:52 na wagę złota. Okazuje się, że w żadnym sklepie nie chcą dać, bo potrzebne. 2-3 Pudła na słonia potrzebne pilnie od zaraz. To.ya, ja nie mam na nie pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 12.06.04, 16:17 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: pomoc dla dzieci-do To.ya IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 13.06.04, 16:55 Ewa - za tydzien/22-24VI/bede w Krakowie w Copernicusie. Prosze zostaw wiadomosc dla mnie na recepcji/dla Marka z apartamentu/w jaki sposob mozemy sie skontaktowac. Tak jak obiecalem, zaplace za wysylke i jesli bedzie taka potrzeba, to zalatwie transport na poczte. Postarajcie sie spakowac wszystko przed tym czasem. Pozdrawiam! Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci-do TGiF 13.06.04, 17:34 TgiF- raz jeszcze wielkie dzięki!!! :)) Przypomnij mi, proszę, o tym 22.VI., bo ostatnio tak wiele mi na głowę spadło, że mogę zapomnieć ;) Słonecznie pozdrawiam, Ewa P.S. A spakujemy i wyślemy już chyba w nadchodzącym tygodniu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci- IP: *.com.pl / 217.96.3.* 13.06.04, 18:39 wielkie dzieki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: pomoc dla dzieci-do to.ya IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 17.06.04, 04:07 To.ya- chcialas, zeby Ci przypomniec o wyslaniu paczek. Jutro wyjezdzam, nie bede mial dostepu do internetu, wiec daj /22-24VI/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: pomoc dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:23 Do wszystkich zainteresowanych i tych, którzy przez To.yę dostarczyli ciuszki dla potrzebującej rodziny w szczecińskim: Otóż dziś w godzinach południowych odleciały paczki wielkie dwie. Mają być w poniedziałek na miejscu. Oczywiście nie obyło się bez problemów... nasza poczta nie jest przygotowana do przesyłania paczek powyżej 20 kg. A nasza paczka ważyła...20,20 kg. Pani w żaden sposób nie chciała jej przyjąć. Musiałam wypakować dwie bluzeczki. Ale nic to. Mam nadzieję, że zebrane rzeczy się przydadzą. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 21.06.04, 19:49 wielkie dzieki dla wszystkich paczki dzis doszly wszystkie dzieci sa bardzo zadowolone ,fajnie ze sa ludzie tacy jak wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 23.06.04, 17:43 jeszcze raz dzieki jestescie wielcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: pomoc dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:17 sppu, nie za ma co:))) mamy nadzieję, że przydadzą się rzeczy. Może uda się coś zebrać pod koniec wakacji? może druga część zbiórki dotrze do was w sprzyjających okolicznościach? uważam, że należy pomagać ludziom jeśli tylko to jest możliwe.nic wielkiego się nie stało. wakacyjnie beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 05.07.04, 20:32 tak sie mowi nic wielkiego ale dla ludzi ktorzy stracili wszelka nadzieje w lepsze czasy i w ludzi pomoc innych jest naprawde czyms wielkim ci ludzie nie dopominaja sie o pomoc to ja w ten sposob chcialem im pomoc zebyscie widzieli radosc dzieci jak otwieraly paczki ps:najstarszy chlopak znowu jest w szpitalu dalej lekarze nie wiedza co mu jest Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci 05.07.04, 20:35 Postaram się znów coś zebrać. I tym razem wysłać na czas. Przepraszam, że to teraz tyle trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 08.07.04, 22:50 pomagam juz zebrac wwprawke do szkoly najwazniejsze jest kupno nowego tornistra dla pierszo klasistki moze byc uzywany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: pomoc dla dzieci IP: 62.47.78.* 09.07.04, 09:44 Ja mam tornister. Prawie niezniszczony. Upiore i wysylam w lipcu. Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 09.07.04, 17:06 dzieki tylko u was jest taki zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: *.com.pl / 217.96.3.* 19.07.04, 23:58 ponawiam prośbe o pomoc w artykułach szkolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: pomoc dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 01:22 Chetnie sie przylacze. Czy ta rodzina ma jakies konto w banku? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya artykuły szkolne 20.07.04, 09:23 Postaram się chociaż troszkę ich kupić (ale w sierpniu dopiero) i jak najszybciej wysłać, by przed 1 września już były. Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re:do prado IP: *.com.pl / 217.96.3.* 21.07.04, 15:10 jakie konto oni nawet nie wiedza ze cos takiego istnieje jak chcesz jakos pomagac tej rodzinie to podam adres TERESA SIERADZKA POLAKOWO 78-331 RĄBINO ja osobiscie jestem przeciwnikiem wysylania pieniedzy wole jak dostaja paczki z odzieza chemia konserwami art szkolne ale jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: do toya IP: *.com.pl / 217.96.3.* 21.07.04, 15:12 dzieki wielkie za pomoc podaj maila to wysle ci zdjecia tej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do Sppu 21.07.04, 15:35 Nie ma za co dziękować. To ja opwinnam podziękować za duuuużą dawkę cierpliwości. Akcja zapoczątkowana w styczniu, przesyłka wysłana w lipcu. Wstyd mi potwornie. Adres: to.ya@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu do toya IP: *.com.pl / 217.96.3.* 21.07.04, 19:07 zdjecia juz sa na skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Do sppu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:00 Ok, jutro skompletuje paczke. Napisz tylko ile moze wazyc, zeby na poczcie nie robili problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Do prado IP: *.com.pl / 217.96.3.* 22.07.04, 08:46 toya wysylala paczke chyba miala 20 kg oplata wtedy cos ok 30 zl dzieki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Do prado i sppu 22.07.04, 09:00 Gość portalu: sppu napisał(a): > toya wysylala paczke Paczkę wysyłała Beaataa. Ja tylko zbierałam rzeczy. >chyba miala 20 kg oplata wtedy cos ok 30 zl Jakoś tak. Do 20 kg przyjmują bez problemów. Prado: jeżeli chcesz, to skompletujemy i wyslemy paczkę wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: Do prado i sppu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:24 Z przyjemnoscia. Wysylam Ci moj adres email. Napisz mi jakis telefon, zebym mogl zadzwonic i umowic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado do to.ya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:31 Pospieszylem sie. Nie mam konta na gazecie i nie moge napisac do Ciebie ale podaje swoj inny adres. Napisz Ty. gap@adres.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: do to.ya IP: *.com.pl / 217.96.3.* 23.07.04, 08:27 doszly zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Artykuły szkolne 25.07.04, 19:08 ile i jakie są potrzebne? Bardzo proszę o informację. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Artykuły szkolne IP: *.com.pl / 217.96.3.* 25.07.04, 23:50 długopisy,kredki zeszyty farbki itp ps naopisz czy doszly zdjecia] Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Artykuły szkolne 26.07.04, 09:52 1. Prado jesteś CUDOWNY!!! 2. zakupy art. szkolnych niedługo i wysyłka ich też 3. zdjęcia doszły- dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sppu Re: Artykuły szkolne 30.07.04, 21:24 moze jescze ktos sie przylaczy do akcji Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Artykuły szkolne 31.07.04, 16:59 Sppu, napisz ile i czego potrzeba. I czy tylko art. szkolne są potrzebne czy coś (co) potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Artykuły szkolne IP: *.com.pl / 217.96.3.* 01.08.04, 09:09 kredki zeszyty piorniki farbki skarpetki obowie sportowe zreszta wszystko, za zarobione pieniadze w sezonie trzeba bylo oddac zadluzenie z calego roku i znowu nic nie zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Artykuły szkolne 01.08.04, 15:48 Konkretnie: ile? I czego najwięcej? Rozmiary? Bardzo proszę, napisz jak najszybciej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Artykuły szkolne IP: *.com.pl / 217.96.3.* 02.08.04, 22:08 najwazniejsza jest wyprawka dla pierwszaka czyli dla najmlodszej dziewczyni tj jakis piornik kredki pioro długopis gumka zeszyty w kratke w linie wycinanki tornister itp wymiary dzieci wzrost 168 but 44 wzrost 166 but 44 to wymiary chłopcow dziewczynki wzrost154 but 36 142 but 32 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Hej ho, hej ho, na zakupy 04.08.04, 14:42 jutro dla Was by się szło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wszystko dlatego, że 1gap pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na cześć tego Pana: hip hip hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Hej ho, hej ho, na zakupy IP: *.com.pl / 217.96.3.* 04.08.04, 14:57 dzieki dzieki dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 05.08.04, 13:29 Czy we wtorek lub w środę będzie ktoś z dorosłych w domu? Bo przesyłkę wyślemy kurierem. :) Zaraz idę na zakupy:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 05.08.04, 17:02 Wiecie co? Gdyby nie "bigadam" to rundka po mieście długą, trudną i uciążliwą by była! A tak: zawiózł gdzie trzeba. Duże podziękowanie zostawiam i tu :))))) Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 05.08.04, 21:57 Ja Tobie "to.ya" równiez dziękuję....za to że pomagasz tym dzieciakom. Ubolewam nad tym że ludzie zamożni, którzy mają pieniądze, i którzy z pewnością byli by w stanie efektywnie pomóc nie czynią tego... Ja jeśli będę w stanie to pomogę. Dzisiaj niestety nie zdążyłem na te kajaki :( Wybieram sie tam jutro. Jak Ci juz mówiłem, jutro wolnym czasem będę dysponował od godziny 14-15 do 16.30. W tym czasie mogę Ci pomóc. Jezeli jednak nie wyrobię sie do 15 to niestety nie bede w stanie pomóc.Wyślę Ci jutro SMSa z informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 06.08.04, 14:43 bigadam napisał: > Ja jeśli będę w stanie to pomogę. Pomogłeś wczoraj i to sporo. Gdyby nie Twoja pomoc, to kręgosłup padłby mi na amen już wczoraj i nie dałabym rady zrobić dzisiejszych zakupów papierniczych. A tak, zaraz idę je zrobić :) (i niech on sobie teraz pada, goopi jeden!) Słoneczny pozdrav i buziaki Wam wszystkim, którzy dołączyliście się do akcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 06.08.04, 15:52 ufffffff mam dosyć, pól godziny temu wrocilem. Przedlużylo się bo mi się auto rozkraczyło... :( musze go oddac w ręce elektromechanika...(poważniejsza sprawa niż myślałem) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 06.08.04, 16:40 uffffffffffffffffffffffffff! Zakupy zrobione. Gdyby nie pomoc: ..., ..., ... i ... , którzy zarówno pomagali jak i zrobili składkę, gdyby nie wielka życzliwość właściciela sklepiku papierniczego "..." z ulicy ..., który zakupy policzył nam po cenach hurtowych, gdyby nie firma kurierska "...", która zgodziła się za darmo to przewieźć gdyby nie to wszystko, to pewnie nie udałoby się nic. A tak: :D Kochani, dziękuję Wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [pisałam ... zamiast nicków, imion, nazw, nazwisk, bo tak sobie tego życzyli] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Hej ho, hej ho, na zakupy IP: *.com.pl / 217.96.3.* 06.08.04, 23:11 napewno ktos z dorosłych bedzie beda zdjeciazobaczycie jak sie dzieci ciesza przesle je tobie wielkie dzieki w imieniu calej rodziny sieradzkich Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Hej ho, hej ho, na zakupy 07.08.04, 15:01 Gość portalu: sppu napisał(a): > napewno ktos z dorosłych bedzie To dobrze, bo przesyłka ciężka dość. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Jako,że wysyłka w przyszły poniedziałek, 09.08.04, 12:24 bo tak ze względów proceduralnych zadecydowała firma kurierska (tak wyszło,a że za darmo za nam wyślą i rok szkolny jeszcze to za chwilkę dopiero i tak bez znaczenia), to może ktoś jeszcze coś do przesyłki doda? Nie udało mi się kupić butów dla starszej dziewczynki i dla chłopców. Wyprawki do szkoły są kompletne (tornistry, zeszyty, kredki, farbki, okładki, etc.) dla wszystkich dzieciaków, ale nie wiem czy są jeszcze potrzebne (a ja niestety nie zdobyłam) inne rzeczy: buty, ubrania, etc. Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Jako,że wysyłka w przyszły poniedziałek, IP: *.com.pl / 217.96.3.* 09.08.04, 14:47 nic sie nie stalo dzieki ze wogole podjety zostal ten temat kazda zecz cieszy bo naprawde w tej rodzinie sie nie przelewa i to nie z powodu jakis nalogow tylko dlatego ze poprostu sytacja ich przerasta takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo Kto pomoze zaniesc rzeczy do pralni ??? 11.08.04, 14:32 Rozmawialam z to.ya, udalo sie jej zalatwic troszke ubranek dla dziewczynek (kurteczki) :))) Ale jest problem : wszyscy wiemy, ze jedna osoba nie jest w stanie pokryc kosztow prani. Dlatego prosimy wszystkich: dołozmy cos z naszych serc..(zrobmy forumowiczow zbiorke na pralnie !!!), bo wysylka juz w poniedzialek, a im wiecej sie nam uda zebrac tym lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya A kto pomoże mi to zapakować ??? 11.08.04, 15:42 Sporo tego jest (i ciężkie), a nie wiem, czy sama dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: A kto pomoże mi to zapakować ??? IP: *.com.pl / 217.96.3.* 11.08.04, 15:48 używane ciuchy moge wyprac sama wezme od nich i upiore Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A kto pomoże mi to zapakować ??? 11.08.04, 15:49 Ubrania są prawie nowe, tylko leżały chwilę w szafie (od jesieni) i trzeba do pralni chemicznej niektóre zanieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: A kto pomoże mi to zapakować ??? IP: *.com.pl / 217.96.3.* 11.08.04, 20:15 naprawde ja sie tym zajme juz nie róbcie sobie problemow jezeli trzeba bedzie to ja do czyszczenia oddam i tak duzo zrobiliscie dla tej rodziny i bardzo bardzo wam za to dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A kto pomoże mi to zapakować ??? 11.08.04, 20:18 Nie zgadzam się!!! Ma być w ładnym stanie!!! I na Dzieci czekają niespodzianki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: A kto pomoże mi to zapakować ??? IP: *.com.pl / 217.96.3.* 11.08.04, 21:19 jestes pełna podziwu nie wiem jak mam podziekowac jestes naprawde wielka za to co robisz dla tej rodziny jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Pomóżmy 12.08.04, 00:10 Prosze w imieniu tych dzieciaków o pomoc. Jezeli tylko macie mozliwosc w jakis sposób pomóc to piszcie tutaj. Obecnie zbierane są ubrania, buty itp Jezeli macie cos z tych rzeczy, to dajcie znac. Jesli to tylko bedzie możliwe to podjade, przewioze. Pozbieramy te rzeczy i dostarczymy potrzebującym. Zbliża się jesień, początek roku szkolnego. Potrzebne zapewne będą cieplejsze ciuchy. Jeżeli takowe macie zbędne , a w dobrym stanie, to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Pomóżmy 18.08.04, 10:57 Pamiętam o wysyłce, pamiętam. Jeno słup z kręgami dał mi ostatnio tak do wiwatu,że ... :'-((((( I miałam kilka rozmów o pracę- 3majcie, proszę, kciuki:) Ale już się zbieram!!!! Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: pomoc dla dzieci do to.ya 18.08.04, 12:18 Chcę działac z Wami. Napisałam na priva do sppu, ale jeśli sie orientujesz to.ya co jeszcze brakuje i jakie rozmiary ubrań oraz butów, to prosze podajcie szybciutko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: pomoc dla dzieci do to.ya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 01:06 To.ya jesteś naprawdę niesamowita. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci do to.ya 19.08.04, 19:25 Gość portalu: prado napisał(a): > To.ya jesteś naprawdę niesamowita. Pozdrawiam! Ja???????????????????????????? Skądże znowu!!!!!!!! Niesamowicie to są Annb, Beaataa, Bigadam, Jaroosi, Ty - kolejność alfabetyczna:D Przecudowni i kochani, naprawdę. Cóż ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci do to.ya IP: 217.96.3.* 19.08.04, 22:30 kiedy mozna sie spodiewac przesyłki od was Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: pomoc dla dzieci do to.ya 20.08.04, 08:07 ostatnio rzadziej ty bywam.... brak czasu i nawalający komp, tzn system, robia swoje. Auto doprowadziłęm do stanu używalności. Jezeli coś trzeba przetransportować (lub kogos) :) to dajcie znać. Pare złotych jak trzeba bedzie to tez dorzuce. Z ta pralnią miałem pomóc, a nawet nie wiem jak się akcja rozwinęła. Jak bedzie jakaś następna "akcja" , to piszcie, mam nadzieje że komp do konca nie padnie i znajde chwile czasu żeby w czyms pomóc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: pomoc dla dzieci 20.08.04, 08:49 Ja mogę pomóc przy pakowaniu i przygotowaniu wysyłki. Dajcie znać kiedy przydadzą się ręce do pracy. Nie dysponuję "kaską" ale gdyby zrobić "zrzutkę" po pare groszy w kilka osób, to może uda się kupić brakujące środki czystości i higieniczne. Co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Do wysłania przesyłki potrzebna mi pomoc w: 23.08.04, 09:04 1. zaniesieniu i opłaceniu prania kurtek, 2. zdobyciu duuuuuuużego pudła, które wytrzyma ciężar 3. zapakowaniu tego wszystkiego 4. zanabycia szarego papieru i taśmy Mój kręgosłup i finanse już w/w nie podołają. Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Do wysłania przesyłki potrzebna mi pomoc w: 24.08.04, 19:02 Silnych mężczyzn w Krakowie już nie ma? Bo przecież nie poproszę wątłą Jaroosi o pomoc, na litość boską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'-((((((((((( Się trudno mówi. Jakoś spróbuję sama. Pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Do wysłania przesyłki potrzebna mi pomoc w: 26.08.04, 13:45 ha.... zapraszam do sprawdzenia poczty... Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: pomoc dla dzieci 30.08.04, 08:25 To.ya witaj. Zaraz idę się dowiedzieć o auto. Jak tylko mi naprawili to się odezwe na tel . Bede jeszcze potem na necie. Napisz jakby co do ktorej pracujesz. pzdr VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Pierwsza część paczki już w drodze 31.08.04, 09:32 a to dzięki Hermanowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro powinniście ją dostać. Druga część się przygotowuje. Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Pierwsza część paczki już w drodze IP: 217.96.3.* 31.08.04, 10:45 dzieki dzieki napewno dzieci sie uciesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Pierwsza część paczki już w drodze IP: 217.96.3.* 02.09.04, 19:28 prosze napiszcie czy problemy jakie wynikły ze znalezieniem tej miejscowosci jest juz ok czy nie kurier dotarł Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Pierwsza część paczki już w drodze 05.09.04, 13:31 ???????????????????? dotarła ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: Pierwsza część paczki już w drodze IP: 217.96.3.* 06.09.04, 08:37 zadna paczka nie dotarła do tej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
dorbo toya, czy mozesz napisac co sie stalo? 06.09.04, 17:32 Bo wiem, ze wszystko było na dobrej drodze... no wlasnie było - jest? Co z akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: toya, czy mozesz napisac co sie stalo? 06.09.04, 17:38 To pytanie do Hermana, bo Jego firma sponsorowała wysyłkę. Gdy tylko czegoś się dowiem- dam znać. Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: toya, czy mozesz napisac co sie stalo? IP: 217.96.3.* 06.09.04, 19:23 herman pisał mi 02 09 na poczte ze mieli problemy z kuriera ze znalezieniem tej miejscowosci i z tego co wiem nic nie dotarło do tej rodziny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: dotyczy przesyłki IP: 217.96.3.* 06.09.04, 19:27 wysłany był kurier ale nie mogli odnalezsc tej miejscowosci i chciałam zapytac czy mozemy jeszce na was liczyc podałam hermanowi dokładny adres gdzie ta rodzina mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: pomoc dla dzieci 09.09.04, 09:53 po pewnych rlblemach paczka ma dojechac dzisiaj .... tak twierdzi spedytor... mam prosbe o potwierdzenie, ze dojechala... milego dnia h.b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomoc dla dzieci IP: 217.96.3.* 09.09.04, 19:47 wlasnie potwierdzam ze paczka dotarla bardzo dziekuje ja i takze w imeniu tej rodziny . Rzeczy ktore dzieci dostay od was bardzo im sie podobaja i bardzo bardzo dziekuja. pozdrowienia dla caej ekipy ktorzy tak wspaniale zorganizowali te dary Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci 10.09.04, 12:37 Gość portalu: sppu napisał(a): > wlasnie potwierdzam ze paczka dotarla > bardzo dziekuje ja i takze w imeniu tej rodziny . > Rzeczy ktore dzieci dostay od was bardzo im sie podobaja i bardzo bardzo dziek > uja. To miłe, dzisiaj będę miała dla nich ubrania, tylko nie wiem kiedy wyślę (potrzebuję małej pomocy przy tym). > pozdrowienia dla caej ekipy ktorzy tak wspaniale zorganizowali te dary Ekipa to: annb@gazeta.pl jaroosi@gazeta.pl beaataa 1gap@hazeta.pl herman.brunner@gazeta.pl bigadam@gazeta.pl 9322md@gazeta.pl a także: Pan ze sklepu papierniczego, firma, która sponsorowała wysyłkę, i parę innych osób. :D Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: pomoc dla dzieci 04.11.04, 13:09 Pytanie mam: ktoś mi pomoże z opłatą za pralnię chemiczną 3ch kurtek dla tej Rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya ZIMA PRZYSZLA... Czy ktos mi pomoze, PROSZE? 20.11.04, 08:52 Pomoc polegalaby na dofinansowaniu prania kurtek dla dziewczynek (dla chlopcow, przepraszam, nie zdobylam) i wysylki paczki. A moze i stworzeniu paczki swiatecznej... Pozdrawiam, z gory dziekujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: ZIMA PRZYSZLA... Czy ktos mi pomoze, PROSZE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:20 dawno nie bylam na krakowie taka praca i widze ze akcja wciaz trwa dzieki za takie zainteresowanie wlasnie moze jakas paczka na swieta bylo by milo dzieciakom czasami dostawaly jakas czekolade na kilkoro czasami owoca mam tez propozycje zeby nastepnym razem kurier nie blodzil i zeby po poczke nie trzeba bylo jechac do miasteczka bo taka podroz kosztuje 10 zl w obydwie strony bo listonosz zostawia tylko awizo podaje adres KRYSTYNA KRAMEK ul niedziałkowskiego 3A/5 78-300 Świdwin MOZE WLASNIE UMILILISMY BY DZIECIOM MIKOLAJA SWIETA MOZE WRESZCIE POJADLY BY SLODOCZY BEZ OGRANICZEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: ZIMA PRZYSZLA... Czy ktos mi pomoze, PROSZE? IP: *.PIZZA.OREGANO.pl 23.11.04, 19:40 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya wakacje 17.05.05, 12:23 Czy dzieciaki maja szanse na jakies kolonie? Moze dalibysmy rade i w tym temacie jakos pomóc? Jeszcze nie mam pomyslu jak ale moze z pomoca Życzliwych? hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś