stasieczek5 04.11.09, 13:46 Podobno złodziejaszki przeszły szkolenie (w przytulaniu itp) u Pana Yomasza Małeckiego. O szczegóły pytać Pana Kamińskiego (szeregowego pracownika CBA - do zadań nadzwyczajnych). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fly79 Re: Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przy 04.11.09, 13:57 to prawda, wszystkie dane ze skradzionych urządzen są przegrywane na laptopa Pana Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przytu... IP: 78.133.192.* 04.11.09, 14:18 To byli Słowacy, czy tylko obywatele Słowacji? Coś mi to pachnie obywatelami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowaccy Cyganie Słowaccy Cyganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 01:05 Słowaccy Cyganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leXXX Stasieczek padlo Ci na mozg IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.11.09, 14:19 Co za cwok. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: Stasieczek padlo Ci na mozg 04.11.09, 15:31 Może i padło... Ale CO musiało paść na mózg Małeckiemu i Kamińskiemu, że wymyślali taaaakie akcje antykorupcyjne. No i jeszcze jedno. Mnie padło na mózg - czyli nie tak źle. Mam mózg! Ale wspomnianym Panom na co padło ? Twoja wypowiedź dała mi wiele do myslenia. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Leśny A mi taka jedna Niemka ukradła cnotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 15:09 ...jak się do mnie przytuliła w 1943 r. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: A mi taka jedna Niemka ukradła cnotę... 04.11.09, 15:50 A potem okazało się, że to był Ruski. Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Nie mógł jej po prostu złamać nosa z bańki? 04.11.09, 15:31 Podziałało by to skuteczniej niż psiarnia. Przy dobrym ułożeniu głowy pamiętałaby do końca życia patrząc w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Wstydź się IP: *.net.autocom.pl 05.11.09, 00:34 Nie niszczy się bez potrzeby całkiem jeszcze niezłej kobiety. A ewentualne straty moralne to i owszem powinna odpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przytu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 18:19 Tak - "Slowacy" Tacy Slowacy jak Michnik Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przytu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 19:03 Jaka ona nowa ta metoda?Z nowości to tylko ,że telefony kradną a nie portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
bikila.abebe Re: Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przy 05.11.09, 00:37 stasieczek5 napisał: > Podobno złodziejaszki przeszły szkolenie (w przytulaniu itp) u Pana > Yomasza Małeckiego. O szczegóły pytać Pana Kamińskiego (szeregowego > pracownika CBA - do zadań nadzwyczajnych). ....................... Jest taka grupa facetów, którym wszystko kojarzy się z d... Czy zaczniemy rozmowę o zupie koperkowej czy o lotach w kosmos, najdalej w trzecim zdaniu gość płynnie przejdzie do problemu d.... i jej okolic. Zjawisko, jak widać, występuje też w polityce. Ale ponoć zostało to zdiagnozowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Słowacy.. a nie przypadkiem Rumuni ze Słowacji?? IP: *.ghnet.pl 05.11.09, 07:07 to drobna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deniro Nowa złodziejska metoda: okradanie przez przytu... IP: *.zone8.bethere.co.uk 05.11.09, 08:05 Zapomnieliscie dodac Cyganie ze Slowacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieprzowina lansik lansik IP: 57.66.197.* 05.11.09, 09:35 Ale ten pan był bogaty! Nie dość że iPhone, to jeszcze za dwa tysiące złotych! Szkoda że nie podaliście jakie aplikacje miał! Odpowiedz Link Zgłoś