Gość: kleszcz IP: *.centertel.pl 18.11.09, 22:40 może czarni odlecą)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Tylko czemu na zdjęciu... IP: *.devs.futuro.pl 18.11.09, 22:59 ...jest samolot litewskiego przewoźnika? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Samolotem do Rzymu polecimy nareszcie taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:34 Muszę jeszcze raz przeczytać: piszą o cenach, ale nie piszą za ile. Może nie doczytałam? Bo na pewno dziennikarz by tego nie przeoczył, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Samolotem do Rzymu polecimy nareszcie taniej IP: *.rmf.pl 19.11.09, 00:24 na stronie przewoźnika bilet do rzymu i z powrotem (początek kwietnia) wychodzi jakieś 230 złotych. Pan Romanowski skopał ten tekst (widać,że nie zna Włoch).A nazwanie urokliwego 120 tysięcznego miasta Bergamo "miasteczkiem " ośmiesza autora notki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan :-DDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 00:58 Toż to dyshonor dla dziennikarzy - stawiać ich w jednym rzędzie z p. Rafałem Romanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor tekstu Re: Samolotem do Rzymu polecimy nareszcie taniej IP: *.krakow.agora.pl 19.11.09, 18:04 szanowny panie, gdyby choć trochę orientował się Pan w systemie rezerwacyjnym przewoźnika Ryanair wiedziałby Pan, że owa cena jest dopiero co wprowadzoną i czeka na wiele promocji, kiedy to wiele lotów będzie tanieć nawet do 50/40/20/10/5 złotych (a może nawet złotówki), to typowy chwyt marketingowy Ryanair niemniej jednak warto poświęcić nieco czasu, aby coś na ten temat się dowiedzieć, LOT nie oferuje żadnych tak daleko posuniętych promocji ponieważ - w odróżnieniu od Ryanair - nie ma możliwości tak mocnego cięcia kosztów i oferowania dla reklamy pewnej puli biletów za tak aburdalnie niskie kwoty, a co do Bergamo... hmmm, leżące w pobliżu aglomeracji Mediolanu miasto to dla mnie po prostu miasteczko, nie dalej niż miesiąc temu obszedłem je pieszo w kilka godzin łacznie z przedmieściami przy lotnisku, serdecznie pozdrawiam Rafał Romanowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titus Fox Samolotem do Rzymu polecimy nareszcie taniej IP: 78.133.245.* 19.11.09, 11:00 Szkoda jedynie, że tak ch...owy przewoźnij jak Ryanair obsługuje tę trasę, bo po stokroć wolałbym więcej połączeń od EasyJet. Na nich się jeszcze nie przejechałem, a Ryan to po prostu banda krętaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dionizy Do Rzymu samolotem nareszcie taniej IP: 79.110.196.* 21.11.09, 12:18 A czy sa jakis szanse na stworzenie bazy???? Odpowiedz Link Zgłoś