sowa1983 02.12.09, 19:37 Gdzie kupujecie ? Bardzo lubie soki firmy Ogrody Natury, ale nie mogę znależć sklepu gdzie można byłoby wybrac wśród całej gamy tych soków. Polecacie może jakiś sklep ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Świeże soki 02.12.09, 21:16 W niemal każdym supermarkecie (nie wspominając już o hipermarketach gdzie na 100% znajdziesz) są jednodniowe soczki marchewkowe (bodajże Marvit). Przeważnie stoją w lodówkach. U mnie nawet w małych sklepikach osiedlowych można je znaleźć (ale w małych sklepach osiedlowych przeważnie do południa). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Świeże soki 02.12.09, 21:17 P.s. A francuskie croissanty już namierzyłaś czy też miałaś z tym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa1983 Re: Świeże soki 02.12.09, 21:41 No jasne ze sa w kazdym i dokładnie tak jak napisałaś/eś marchwiowe, a ja miałam na myśli kazde inne, np. aroniowo- jabłkowy lub żurawinowo- jabłkowy firmy Ogrody Natury i z tymi juz sprawa nie jest taka prosta, bo jedynym miejscem w którym je kupuje jest Alma. Dlatego szukam alternatywy. Co do croissantów to niestety ostatnio w Almie ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Świeże soki 03.12.09, 00:01 A napisz mi dyskretnie na gazetowego maila gdzie i ile płacą Ci za szeptany marketing. Może potrzebują jeszcze kogoś? Szukam jakiejś dorywczej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa1983 Re: Świeże soki 03.12.09, 12:11 Nie bardzo rozumiem, wiec moze mi wyjasnisz w czym jest problem ? Nie tylko ja pytam o rzeczy, badz miejsc w których mozna kupic rózne rzeczy, gdzie tu widzisz marketing ? Poza tym uparcie próbujesz mi wmówic ze soczki mozna dostac w niemal kazdym sklepie, niestety mam dosc odmienne zdanie na ten temat. Stąd też mój post na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Świeże soki 03.12.09, 13:35 Świeże jednodniowe soki (choć akurat nie tej konkretnej nieznanej mi marki) można dostać niemal wszędzie. Obok mnie są dwa małe osiedlowe sklepiki-w obydwu są. Kawałek dalej mam Carrefour- też są. Jeszcze dalej Tesco-także są. Kaufland-są. Jubilat-są. Alma-są. Mieszkasz na pewno w Krakowie czy na wsi gdzie jest jeden spożywczak? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Świeże soki 03.12.09, 00:05 Marvit ma także inne soki (wspomniałam o marchewkowym bo akurat tylko taki piję). Jest jeszcze : grejpfrutowy,mandarynkowy,pomarańczowy,marchewkowo-selerowy,jabłkowy i jabłkowo-buraczany. Do koloru do wyboru. I kupisz w niemal każdym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś