Gość: 7 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 10:27 mam pytanie i prosze kogos o odpowiedz: Sformulowanie, ze "wladza polityczna wyrasta z luf karabinow" zawdzieczamy: A) Stalinowi B) Mao Tse Tungowi z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: mam pytanie!! 28.01.04, 10:41 nie mam pojęcia, pasuje do obu i do jeszce paru innych (osobiscie obstawiłbym Stalina) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: mam pytanie!! 28.01.04, 10:49 wg tej pięknej stronki: hyperreal.info/drugs/go.to/art/1794 to jednak mao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 11:01 oo, jottek ty i hyperreal? zaskoczylas mnie ;D dzieki :) zostal mi wczesniej tylko stalin i mao, bo reszte odrzucilem wczesniej;P Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: mam pytanie!! 28.01.04, 11:40 Zajrzyj: www.resanigo.most.org.pl/108/dod2.htm może tam coś będzie. :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 11:47 dzieki raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
jottka jużwiem 28.01.04, 12:21 rozpocząłeś przygotowania do wyborów do parlamentu europejskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: mam pytanie!! do 7... 28.01.04, 12:06 ... mam dwutomikowy atlas historyczny wydawnictwa "Penguin" (rewealcja, naprawdę!!!) i jednotomowy (kto wydał- nie pamiętam:( ) atlas ekonomiczno- polityczny. Ale wszystkie po angielsku i zatrzymały się w czasie jakieś c.a. 15 lat wstecz... Pożyczyć Ci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! do 7... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 12:14 nie, dzieki, narazie mam sie z czego uczyc, ale jakbym byl w potrzebie to sie odezwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog ;) Re: mam pytanie!! do 7... IP: *.crowley.pl 28.01.04, 14:54 w zeszłym roku zdawałem na politologie na UJ.Egzamin trwał 60 minut i było 200 pytań testowych.Nie dostałem sie i brakło mi 15 punktow bo przyjmowali od 117a ja miałem 102.Uczyłem sie praktycznie tylko na tydzien przed egzaminem przeglądając pytania z poprzednich lat i odpowiedzią na twoje pytanie jest B) mao :) W tym roku też bede zdawał ale tylko w celu sprawdzenia się bo studjuje na innej uczelni i nie mam szans na pociagniecie dwoch kierunkow. POwodzenia miki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! do 7... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 17:18 hmm..:) jest tylko taki maly szkopul, ze do testow nie ma odpowiedzi i sobie musze sam znalezc ;P narazie mam jakies 5%, hehe, tylko, ze ja mam w planach sie jednak dostac... 117/200 to malo, ale jak patrze na te pytania (w zeszlym roku i tak byly latwiejsze niz wczesniej)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! do 7... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 17:21 btw- czy my sie przypadkiem nie znamy z forum? kcialbym wiedziec kto tutaj podziela moje "zainteresowania", hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purysta Polskiego się naucz BURAKU najpierw!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 07:40 Tylko buraki piszą "kciałem"... Z jakiej wiochy pochodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili Re: Polskiego sie˛ naucz BURAKU najpierw!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 09:45 chwdp jest wystarczajaco po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tojajuż 28.01.04, 16:56 rozumiem, czemu emka mi nie odpowiada na maile :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 17:19 nie widze zwiazki miedzy mao i wosem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog ;) Re: mam pytanie!! IP: *.crowley.pl 28.01.04, 21:30 Znamy się miki nie tylko z forum :) A jeśli chodzi o testy to siedziałem nad nimi tydzień mam rozwiązane z 80 % ale korzystałem tylko z internetu. W sumie to te testy nie były takie trudne,a ja poprostu sie do nich nie uczyłem. A tak żeby ci podpowiedzieć to znamy się głównie z forum sport więc już spokojnie powinieneś wiedzieć o kogo chodzi :) Jak chcesz jakieś odpowiedzi do testów to sprawdze czy je mam to ci podpowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 00:00 haha, no to juz wszystko jasne :) co do odpowiedzi - jakos mi to idzie, z kolejnymi rozdzialami ksiazki coraz wiecej sie wyjasnia, ale jakbym mial z czyms problem to zarzuce tutaj :) a robiles testy z kilku lat, czy tylko z jednego rocznika? bo te z sprzed 02/03 sa zupelnie inne, trudniejsze... przyznam, ze troche mnie podbudowales tym, ze tydzien wystarczyl Ci, zeby miec ponad 50%...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog ;) Re: mam pytanie!! IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 29.01.04, 16:35 Robiłem testy z poprzednich lat od roku 98/99. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: mam pytanie!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:07 aha, ja mam te same, dobrze wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: mam pytanie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 16:54 ut.netmusicpromotions.com/dn5a177951azh.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 mam drugie pytanie ;-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 18:13 kto napisal /i kiedy/ "pochwale glupoty"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: mam drugie pytanie ;-) 29.01.04, 18:24 www.google.pl/search?q=%22Pochwa%C5%82a+G%C5%82upoty%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl Erazm z Rotterdamu (nie chodzi o piłkarza Ajax - zaznaczam) Skoro o karabinach była mowa, to polecam jeszcze Fryderyka Wielkiego: "Na bagnetach można siedzieć - ale niedługo" Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: mam drugie pytanie ;-) 29.01.04, 18:27 na trawie tez nie można za długo siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: mam drugie pytanie ;-) 29.01.04, 18:25 Erazm z Rotterdamu nie wiem kiedy, ok.1500 Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: mam drugie pytanie ;-) 29.01.04, 18:44 dziekuje wam obu /obojgu?/ za odpowiedz, co do googla to wiem, trzeba bylo skorzystac zanim zadalo sie pytanie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FGIF Re: mam pytanie!! IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 30.01.04, 06:29 Zadajesz takie pytania "na inteligencje" uczony czy co? Odpowiedz Link Zgłoś