Dodaj do ulubionych

Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodziców

IP: 62.233.183.* 28.01.04, 10:39
Świat przewraca się do góry nogami. Tacy ludzie powinni na zawsze zostać
pozbawieni praw rodzicielskich i trafić za kratki. Czemu to małe dziecko jest
winne??????
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: 62.233.183.* 28.01.04, 10:42
      Rozwinięci fizycznie- nierozwinięci psychicznie!!!
      • Gość: Wawa a Krakow to podobno takie inteligenckie miasto... IP: 217.8.161.* 28.01.04, 12:14
        • Gość: krzy Re: a Krakow to podobno takie inteligenckie miast IP: *.chello.pl 28.01.04, 12:55
          ten tekst świadczy jaka jest twoja inteligencja ...

a tych "rodziców" dla dobra tego dziecka trzeba na ... marsa
          • Gość: ozz_y krzywda dziecka IP: *.trzebinia.net / 81.210.122.* 28.01.04, 14:58
            mysle ze jakby dali mnie tyuch rodzicow mozna by bylo sie wyzyc na nich ale
            tak naprawde konkretnie co zeby odczuli to samo co uczynili temu dziecku ale
            takich dzieci jest bardzo duzo i prosze wszystkich jezeli zobaczycie cos
            takiego pierzcie chamow bo jak ich rodzice nie nauczyli to my musimy nauczyc
            nie zebym kogos podpuszczal ale takie osoby nie mozna zaliczac nawet do
            zwieząt ale mozna ich porownac do karaluchów a karalucha trzeba zdeptac ozz_y
        • Gość: zerowe bardziej inteligentne niz wawa.. IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.01.04, 13:34
          Co to za argumentacja pytam ???, ze Krakow stolica inteligencji i kultury
          polskiej jest, nie trzeba wiele przekonywac, lecz i w stogu siana znalesc
          mozna i gwozdzie...

Podejmujac tok argumentacji "Wawy" trzeba byloby stwierdzic ze wszyscy
          mieszkancy Gdanska umieja plywac,a wszystkie psy zwia sie Azor.

Niepolomice, pragne nadmienic - nie naleza do Krakowa. !!!!
        • Gość: reno Re: a Krakow to podobno takie inteligenckie miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:21
          Co to ma do rzeczy? Para zwyrodnialców z Niepołomic katuje dziecko, a tu jakiś
          gentleman z Warszawy, chyba nie rozumiejąc, gdzie leży problem, "czepia się"
          Krakowa. Nie rozumiem...
    • Gość: erew za kare dac ich do zubrow niepolomickich IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.01.04, 13:25
      .. one by tym zwyrodnialym "rodzicom" ponabijaly sincow...

a tak powaznie... to smutne i potepienia godne postepowanie rodzicow.... nie
      mam slow
    • Gość: ja Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:52
      hej chyba ktos mieszka obok tych tlumokow, nie mozecie nakopac tym oslom,
      troche trzeba im pomoc racjonalnie myslec. a tak wogole czesto mowi sie do
      trzech razy sztuka... ciekawe co bedzie dalej
    • Gość: X Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:58
      KILL`EM ALL !!!!!!
    • Gość: Chrzanów [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kate Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.sympatico.ca 28.01.04, 17:11
      Sterylizacja, odebranie praw rodzicielskich i wyslanie do pierdla w karteczka na
      szyi za co siedza.Tam juz dostana sprawiedliwie potraktowani.
      • Gość: Maschi I tu pojawia sie temat:ABORCJA IP: *.8.11.vie.surfer.at 28.01.04, 23:49
        Tak , ja to moge tylko i wylacznie ujac jako tzw.SYNDROM DZIECI NIECHCIANYCH (
        moja opinia).Jestem matka 7 letniego chlopca i wiem co znaczy PRAGNIENIE
        posiadania dziecka , miesiace/ czasami nawet lata wyrzeczen , czasami dlugie
        pobyty w szpitalu np.´´podtrzymanie ciazy´´komplikacje.No i oczywiscie sam
        porod.Dziecka takiego ,zadne z rodzicow nie skatowalo by , klaps to co innego-
        czasami bywa konieczny.Tak male dzieci - to przeciez jak skarby , BOZE -tak bo
        Ciebie tu potrzeba , a nie ma - jak mozna na nie ; zloscic sie denerwowac ,
        przeciez SWIADOMIE dalismy im zycie po to by o nie sie troszczyc ,uczyc je
        milosci , dobroci .Ja sama bylam bita przez tate , jak bylam na tyle odwazna i
        pytalam sie za co?spokojnie odpowiadal mi , ze za to ze zyje -DZIEKUJE!Tak my
        chrzescijanie - czy nie lepiej w tym wypadku aby takie dziecko nie narodzilo
        sie ? Zadajac cios dziecku z takim okrucienstwem z taka sila - gdzie tu jest
        milosc?Tak , ale my twardo bronimy swoich wartosci religijnych.Jezeli ´´nie
        jestes do tego stworzony´´ to po co ci dzieci ? Szanuj blizniego jak siebie
        samego - a dziecko to co juz nie blizni - OBCY ?Nie czyn drugiemu co tobie nie
        mile - mnie sie juz od tego NIEDOBRZE ROBI.Ale najlepiej zabronic jednego i
        nie myslec o konsekwencjach - a co tam , najwazniejsze zeby zylo - a to ze
        bedzie bite , albo glodne - a co tam - TO jest czysty egoizm.Jak ktos nie chce
        miec tego dziecka to niech go nie ma .Wiem sa inne alternatywy np. oddanie do
        adopcji - no ale co by wtedy sasiedzi powiedzieli- i tak kolo sie zamyka. Nie
        oni nie sa zwyrodniali ,ciekawe co pokazalyby statystki ? Maltretowanie dzieci
        moge zagwarantowac ma miejsce w co drugiej rodzinie - Tak ,to przykre ,
        bolesne - ja kocham wszystkie dzieci - bo dzieci to MILOSC - to nasza
        przyszlosc.Jako samotna matka doskonale wiem jakie trudnosci niesie zycie , jak
        trudno jest´´zwiazac koniec z koncem´´ , ile wyrzeczen ´´kosztuje ´´
        macierzynstwo.Dajac zycie trzeba byc SWIADOMYM swych obowiazkow.
    • Gość: / Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.net.autocom.pl 29.01.04, 16:33
      Kochany Maluszku, bardzo Ci współczujemy.
    • Gość: Iza Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:56
      Jak to mozliwe, ze po pierwszym pobycie w szpitalu, po stwierdzeniu u 2
      miesiecznego Adrianka obrazen oddano go spowrotem w rece jego oprawcow? Czy
      nie ma jakiegos prawa, ktore tymczasowo odbieralo by dziecko rodzicom dopoki
      sad nie rozpatrzy sprawy? Przez to zaniedbanie to dziecko bedzie miec teraz
      klopoty do konca zycia. Nie jestem lekarzem, ale wiem, ze odbita nerka bedzie
      dla niego problemem bardzo bolesnym. Brak slow na rodzicow, lecz skoro dziecko
      nie moze liczyc na ich opieke, czemu nikt inny mu jej nie zapewnil? Czy
      poprzednim razem lekarze nie zawiadomili policji? W takim razie, skad teraz
      nagle wiedza, ze byly to obrazenia spowodowane biciem?
    • Gość: goha Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.cm-upc.chello.se 02.02.04, 17:40
      pozabijajmy wszystkie nasze dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka