Gość: Kaśka IP: 62.233.183.* 28.01.04, 10:39 Świat przewraca się do góry nogami. Tacy ludzie powinni na zawsze zostać pozbawieni praw rodzicielskich i trafić za kratki. Czemu to małe dziecko jest winne?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: 62.233.183.* 28.01.04, 10:42 Rozwinięci fizycznie- nierozwinięci psychicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa a Krakow to podobno takie inteligenckie miasto... IP: 217.8.161.* 28.01.04, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzy Re: a Krakow to podobno takie inteligenckie miast IP: *.chello.pl 28.01.04, 12:55 ten tekst świadczy jaka jest twoja inteligencja ... a tych "rodziców" dla dobra tego dziecka trzeba na ... marsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozz_y krzywda dziecka IP: *.trzebinia.net / 81.210.122.* 28.01.04, 14:58 mysle ze jakby dali mnie tyuch rodzicow mozna by bylo sie wyzyc na nich ale tak naprawde konkretnie co zeby odczuli to samo co uczynili temu dziecku ale takich dzieci jest bardzo duzo i prosze wszystkich jezeli zobaczycie cos takiego pierzcie chamow bo jak ich rodzice nie nauczyli to my musimy nauczyc nie zebym kogos podpuszczal ale takie osoby nie mozna zaliczac nawet do zwieząt ale mozna ich porownac do karaluchów a karalucha trzeba zdeptac ozz_y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerowe bardziej inteligentne niz wawa.. IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.01.04, 13:34 Co to za argumentacja pytam ???, ze Krakow stolica inteligencji i kultury polskiej jest, nie trzeba wiele przekonywac, lecz i w stogu siana znalesc mozna i gwozdzie... Podejmujac tok argumentacji "Wawy" trzeba byloby stwierdzic ze wszyscy mieszkancy Gdanska umieja plywac,a wszystkie psy zwia sie Azor. Niepolomice, pragne nadmienic - nie naleza do Krakowa. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: a Krakow to podobno takie inteligenckie miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:21 Co to ma do rzeczy? Para zwyrodnialców z Niepołomic katuje dziecko, a tu jakiś gentleman z Warszawy, chyba nie rozumiejąc, gdzie leży problem, "czepia się" Krakowa. Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erew za kare dac ich do zubrow niepolomickich IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.01.04, 13:25 .. one by tym zwyrodnialym "rodzicom" ponabijaly sincow... a tak powaznie... to smutne i potepienia godne postepowanie rodzicow.... nie mam slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:52 hej chyba ktos mieszka obok tych tlumokow, nie mozecie nakopac tym oslom, troche trzeba im pomoc racjonalnie myslec. a tak wogole czesto mowi sie do trzech razy sztuka... ciekawe co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 13:58 KILL`EM ALL !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrzanów [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.sympatico.ca 28.01.04, 17:11 Sterylizacja, odebranie praw rodzicielskich i wyslanie do pierdla w karteczka na szyi za co siedza.Tam juz dostana sprawiedliwie potraktowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maschi I tu pojawia sie temat:ABORCJA IP: *.8.11.vie.surfer.at 28.01.04, 23:49 Tak , ja to moge tylko i wylacznie ujac jako tzw.SYNDROM DZIECI NIECHCIANYCH ( moja opinia).Jestem matka 7 letniego chlopca i wiem co znaczy PRAGNIENIE posiadania dziecka , miesiace/ czasami nawet lata wyrzeczen , czasami dlugie pobyty w szpitalu np.´´podtrzymanie ciazy´´komplikacje.No i oczywiscie sam porod.Dziecka takiego ,zadne z rodzicow nie skatowalo by , klaps to co innego- czasami bywa konieczny.Tak male dzieci - to przeciez jak skarby , BOZE -tak bo Ciebie tu potrzeba , a nie ma - jak mozna na nie ; zloscic sie denerwowac , przeciez SWIADOMIE dalismy im zycie po to by o nie sie troszczyc ,uczyc je milosci , dobroci .Ja sama bylam bita przez tate , jak bylam na tyle odwazna i pytalam sie za co?spokojnie odpowiadal mi , ze za to ze zyje -DZIEKUJE!Tak my chrzescijanie - czy nie lepiej w tym wypadku aby takie dziecko nie narodzilo sie ? Zadajac cios dziecku z takim okrucienstwem z taka sila - gdzie tu jest milosc?Tak , ale my twardo bronimy swoich wartosci religijnych.Jezeli ´´nie jestes do tego stworzony´´ to po co ci dzieci ? Szanuj blizniego jak siebie samego - a dziecko to co juz nie blizni - OBCY ?Nie czyn drugiemu co tobie nie mile - mnie sie juz od tego NIEDOBRZE ROBI.Ale najlepiej zabronic jednego i nie myslec o konsekwencjach - a co tam , najwazniejsze zeby zylo - a to ze bedzie bite , albo glodne - a co tam - TO jest czysty egoizm.Jak ktos nie chce miec tego dziecka to niech go nie ma .Wiem sa inne alternatywy np. oddanie do adopcji - no ale co by wtedy sasiedzi powiedzieli- i tak kolo sie zamyka. Nie oni nie sa zwyrodniali ,ciekawe co pokazalyby statystki ? Maltretowanie dzieci moge zagwarantowac ma miejsce w co drugiej rodzinie - Tak ,to przykre , bolesne - ja kocham wszystkie dzieci - bo dzieci to MILOSC - to nasza przyszlosc.Jako samotna matka doskonale wiem jakie trudnosci niesie zycie , jak trudno jest´´zwiazac koniec z koncem´´ , ile wyrzeczen ´´kosztuje ´´ macierzynstwo.Dajac zycie trzeba byc SWIADOMYM swych obowiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.net.autocom.pl 29.01.04, 16:33 Kochany Maluszku, bardzo Ci współczujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.04, 16:56 Jak to mozliwe, ze po pierwszym pobycie w szpitalu, po stwierdzeniu u 2 miesiecznego Adrianka obrazen oddano go spowrotem w rece jego oprawcow? Czy nie ma jakiegos prawa, ktore tymczasowo odbieralo by dziecko rodzicom dopoki sad nie rozpatrzy sprawy? Przez to zaniedbanie to dziecko bedzie miec teraz klopoty do konca zycia. Nie jestem lekarzem, ale wiem, ze odbita nerka bedzie dla niego problemem bardzo bolesnym. Brak slow na rodzicow, lecz skoro dziecko nie moze liczyc na ich opieke, czemu nikt inny mu jej nie zapewnil? Czy poprzednim razem lekarze nie zawiadomili policji? W takim razie, skad teraz nagle wiedza, ze byly to obrazenia spowodowane biciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Czteromiesięczny chłopczyk pobity przez rodzi IP: *.cm-upc.chello.se 02.02.04, 17:40 pozabijajmy wszystkie nasze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś