gph 04.02.04, 13:27 i dobrze, chociaż jak dla mnie trochę późno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: widzieliśta? Polakowski się w centrum otworzy IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 22:33 ja pierdolę - niemożliwe ??? !!! Polakowski ?! Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Podobno jest na św. Tomasza... 06.02.04, 09:45 ... tam, gdzie kiedyś była cukiernia śp. p. Woźniaka (już prawie przy Placu Szczepańskim). MQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Podobno jest na św. Tomasza... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 07.02.04, 03:11 A kto to jest Polakowski, mozna zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Podobno jest na św. Tomasza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 16:08 Właśnie kto to?? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Podobno jest na św. Tomasza... 09.02.04, 01:16 Gość portalu: verte napisał(a): > Właśnie kto to?? Kto? No kto? No .... knajpa ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Polakowski na Tomasza 24.02.04, 10:40 troszkę polecieli :-( wystrój paskudny, jak mozna na to było przymknąc oko na miodowej, to tu az wali po oczach... no i menu... mniej niz na Miodowej, a i w smaku jakies takie inne... sama nie wiem, chyba pozostanę gosciem lokalu przy Miodowej... chyba, że tu się cos rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: Polakowski na Tomasza 08.05.04, 20:26 Byłem dziś i niestety nie mogę powiedzieć o jedzeniu niczego dobrego. Pierogi z kapustą i grzybami ROZGOTOWANE i smakowo jako-takie dopiero po obfitym posoleniu. Czulent wyglądał i smakował jakby był odgrzany w mikrofali. Smaczniej w niejednym barze mlecznym Odpowiedz Link Zgłoś
gph nu, niestety. 10.05.04, 12:15 zawiedli niemal na każdej linii. ale zapewne i tak zarobią swoje :( Odpowiedz Link Zgłoś