Dodaj do ulubionych

zamiana żon

IP: 80.51.242.* 08.10.03, 09:36
W poniedziałek w TV1 po Wiadomościach ,jak zwykle emitowano "Czas na
kontrowersyjny dokument". Tym razem film produkcji UK p.t. Zamiana żon.
W celach terapeutycznych dwie pary zamieniły się na okres 2 tyg żonami.
Bez żadnych podtekstów erotycznych.:)Pokazano życie dwóch przeciętnych rodzin,
ich przyzwyczajeń,sposobu wychowania dzieci itp.Dla mnie szok!Oglądaliście?
pzdr
Obserwuj wątek
    • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 10:18
      Próbowałem ale panie zbyt odbiegały od przeciętnej, wg mnie, urody, więc nie
      widziałem całości. Nie miałem na coś takiego nastroju.
      • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:37
        Kurczę i znowu coś przegapiłam?
        Szkoda! Wiedziałabym jaki gust ma Nasz Chetor! :-)
        Tylko bez podtekstów proszę.:)
    • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 11:58
      Mam takie krótkie i konkretne pytanie.
      TEŻ BYŚ TAK CHCIAŁ ?????
      ;-)))
      • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 12:08
        Nasz Parkowy??? Wyrzut sumienia moralności nie tylko politycznej???
        Eeeee?! Nieeee!!!
        Mnie się nie pytaj bo ja nie mieszczę się w przeciętności! ;-)))
        • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 12:14
          Gość portalu: naata napisał(a):

> Nasz Parkowy??? Wyrzut sumienia moralności nie tylko politycznej???
          > Eeeee?! Nieeee!!!
          > Mnie się nie pytaj bo ja nie mieszczę się w przeciętności! ;-)))

Nigdy nie wiadomo, komu na co (na kogo) przyjdzie ochota ;-))
        • Gość: parkowy Re: zamiana żon IP: 80.51.242.* 08.10.03, 12:14
          Jak pisałem,NISTETY żony nie dzieliły łóżka.:( Czy bym chciał (z tym łóżkiem)?
          Muszę napisać pod innym nickiem,bo żona czasem zerka na forum.:)
          • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 12:36
            No i wyszło szydło z worka ;DDD
            • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:00
              Żona i pod innym nickiem Ciebie rozpozna! Musiałbyś zmienić osobowość,
              same "błędy" nie wystarczą! he he he he
              • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 13:06
                Może żona Parkowego rozpoznaje go "błędach życiowych" ;-)
                • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:30
                  Dobre małżeństwo poznaje się "po węchu"! ;-)) A Parkowy, jak mówił swój staż
                  już ma, więc i zona go zna!:))
                  • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 13:56
                    Wcieło go?! Pewnie poszedł się tłumaczyć żonie ;-)
                    • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:00
                      Po węchu poznał, że musi się skryć :))
                      • Gość: krysiaroz Re: zamiana żon IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 14:19
                        Hahahahaha, szkoda, nie ogladalam, ale zniknal musi byc prawda:-))) Ja mam
                        zawsze dylemat, co o tej porze ogladac, gdyz leci u nas kablowka, a lubie
                        wiedziec co sie w miescie dzieje. Ale wczoraj mnie zalamalo. W tym slawnym
                        wystepie grudzian, dopiero wczoraj go zauwazylam byl wielki transparent PRECZ
                        MARKETY, juz koncze. Pozdrawiam. A o gustach, tym bardziej Chetora, sie nie
                        dyskutuje!!!!!
                        • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 14:42
                          Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> ...... A o gustach, tym bardziej Chetora, sie nie
                          > dyskutuje!!!!!

No, no - tak prawdę mówiąc to nie wiem, czy się czepiać czy nie ?
                          • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:56
                            Jeżeli popełniłam "gafę", no to nie moja wina! Albo Chetor mąż albo ksiądz! Bo
                            chyba nie płci przeciwnej? Musisz wybaczyć Krysiuroz, nieświadomam bardzo!
                            W necie jestemy przecie, jak będę i zobaczę...
                            Tymczasem pozdrawiam i uciekam :-))
                            • Gość: krysiaroz Re: zamiana żon IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:05
                              Jeeeeeejjjjjjjjjuuuuuuuu nie zadna gafa, przeciez wszyscy tu zartuja, a Ty
                              Chetor jak masz watpliwosci to sie nie czep, nie trzeba hehe To wszystko z
                              sympatii.:-)
                              • chetor Re: zamiana żon 08.10.03, 15:13
                                Krysiuroz, ja wiem o co chodzi ale Naacie tak fajnie jest zamieszać czasami ;-))
                                • Gość: parkowy Re: zamiana żon IP: 80.48.150.* 08.10.03, 21:35
                                  He he he ,mieszacze.:-) Sądziłem,że tylko ja mam patent na mieszanie forumowe>)
                                  • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:07
                                    Dobrze mieszajcie sobie, ja zamieszam, jak przyjdzie czas ;-)
                                    Parkowy co to za ...&...
                                  • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:42
                                    Jak Ty to robisz? he he he
                                    • Gość: krysiaroz Re: zamiana żon IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 22:53
                                      Bardzo krytykuja ten program , wiec mysle, ze Chetor ogladal to z przymruzeniem
                                      oka.
                                      • naata Re: zamiana żon 09.10.03, 00:13
                                        To znaczy, że nie ma czego żałować?! No i dobrze, szkoda czasu na 'beleco'!:))
                                      • Gość: parkowy Re: zamiana żon IP: 80.48.150.* 09.10.03, 00:19
                                        Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Bardzo krytykuja ten program , wiec mysle, ze Chetor ogladal to z przymruzeniem
                                        >
                                        > oka.
                                        ----------------------------------------
                                        Jeśli piszemy o tym samym programie to Chetor nie oglądał,jeno zazdrości.:)
                                        • chetor Re: zamiana żon 09.10.03, 07:42
                                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Jeśli piszemy o tym samym programie to Chetor nie oglądał,jeno zazdrości.:)

Zazdrość zżera mnie nieskormnie
                                          Gdy z daleka mówią o mnie ;-)
                                          pzdr
                                          • naata Re: zamiana żon 09.10.03, 07:56
                                            Grubo po północy nasz Parkowy,walczy, ze słowem bój toczy! :))
                                            Chetorku nie bądź zazdrosny, ty spałeś, snem sprawiedliwego,
                                            i teraz jesteś wypoczety i wesoły, he he he
                                            • Gość: parkowy Re: zamiana żon IP: 80.48.150.* 09.10.03, 20:17
                                              Grubo po północy kontrolowałem sytuację.:) Jak to mówią,pańskie oko...
                                              pzdr
                                              • naata Re: zamiana żon 09.10.03, 20:23
                                                Podglądałam trochę...
                                                Zapracowanego Parkowego lepiej nie denerwować. :-)
                                                • Gość: parkowy Re: zamiana żon IP: 80.48.150.* 09.10.03, 20:33
                                                  Przeciem niesłychanej spokojności jestem człek.:)
                                                  • naata Re: zamiana żon 09.10.03, 20:45
                                                    Wierzę na słowo, niedługo się przekonamy.:)
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 08:27
                                                    Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Przeciem niesłychanej spokojności jestem człek.:)

Dopóki ktoś Cię nie wkurzy, nieprawdaż ? ;-)
                                                  • parkowy Re: zamiana żon 10.10.03, 08:54
                                                    Wyjąłeś mi to z ust.:)))
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 08:58
                                                    Też miewam tę dolegliwość ;)
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 09:08
                                                    U mnie przekroczenie granicy cierpliwości ma wybuchowy przebieg.:)
                                                  • parkowy Re: zamiana żon 10.10.03, 09:11
                                                    Saperów jeszcze z Grudziądza nie wysiedlili,w razie czego...:)
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 09:29
                                                    :-))
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 09:35
                                                    To będzie trzeba chodziś w jakieś kamizelce. Byle nie w tej z Iraku ;)
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 09:54
                                                    W kamizelce na ryby...:)
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 10:14
                                                    Już za zimno :(
                                                    A Ty rybko z jakiego gatunku jesteś? Może drapieżca ??? :))
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 10:40
                                                    Złota rybka, co złote na kszynki zamienia...:)
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 10:49
                                                    naata napisała:

> Złota rybka, co złote na kszynki zamienia...:)

UWIELBIAM TAKIE RYBKI :DDDDDD
                                                  • Gość: naata Re: zamiana żon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:20
                                                    każdy uwielbia... chyba, że abstynent?! ;-)
                                                  • chetor Re: zamiana żon 10.10.03, 12:03
                                                    Gość portalu: naata napisał(a):

> każdy uwielbia... chyba, że abstynent?! ;-)

A uchroń mnie Losie przed brakiem płynów wszelkich ;)
                                                  • krysiaroz Re: zamiana żon 10.10.03, 14:04
                                                    No tak.
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 21:34
                                                    Zaczniemy krzewić niepicie, za dużo piwa, za dużo używek! Naród w długą idzie!:)
                                                  • Gość: ja Re: zamiana żon IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 21:42
                                                    Cos nie jarze, juz tak wczesnie?
                                                  • naata Re: zamiana żon 10.10.03, 22:05
                                                    Teraz ja nie jarzę??? O co chodzi???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka