maximus_t2 13.01.10, 18:06 mialem nawet cos napisac, ale po prostu k... szkoda slow ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimi.ko Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 13.01.10, 22:30 Ehh, mi tez juz rece opadaja jak na to patrze... Nie bede komentowac, bo jak zaczne pisac to do rana nie skoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 14.01.10, 14:12 trzeba nekac.jesli chodzi o to p... lodowisko aka "droga wewnetrzna" to nasylamy SM, kwartaly - administracja. z tego co wiem SM odwiedzila dzis NM. ludzie dzwoncie na 968, w kupie sila ! jak dostana sto mandatow to moze pojda po rozum do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
vmx Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 18.01.10, 19:11 maximus_t2 napisał: > dostana sto mandatow to moze pojda po rozum do glowy... jak sobie 100 osob jednego dnia zlamie reke/noge i zlozy pozew o odszkodowanie do zarzadcy drogi, to moze, a tak to... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1977 Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 19.01.10, 19:27 ostatnio mnie troszke sponiewierało na tej drodze miedzyosiedlowej, niewiele brakowałao a musiał bym sie udać do NM po odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 20.01.10, 08:07 Wyjazd w kierunku Lubostron jest troche pod gorke i jak sie ktos zatrzyma aby zaparkowac etc. no to pozostale auta w kolejce maja pozniej problem.Ostatnio widzialem pomoc przy powtornym ruszeniu przez przechodzacych ludzi- to powinno byc posprzatane. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.son stłuczka 20.01.10, 21:07 własnie w Atenach przy wylocie z bramy na Piltza doszło do stłuczki vectry z focusem poszly plstiki , odpadła rejestracja.. Odpowiedz Link Zgłoś
rollindomin Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 23.01.10, 09:08 moim zdaniem, ich kalkulacja jest prosta. Lepiej wyplacic kilka odszkodowań i mandatów niz wynajac ludzi/firmę do sprzątania i odsniezania Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 24.01.10, 22:35 Pani Szczurek powiedziala ze NM chce przekazac droge pod zarzad miejski gdyz to juz nie jest droga osiedlowa tylko przelotowka. W zwiazku z tym nie chca ponosic zadnych kosztow do czasu decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 25.01.10, 10:29 na razie dostali odmowe, wiec poki co droga nadal jest w zarzadzie NM, a co za tym idzie maja obowiazek m.in. odsniezania... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1977 Re: ZIMA NA EUROPEJSKIM 25.01.10, 10:32 Droga jest własnością NM i oni za nią odpowiadają, co chcą zrobić albo co im sie marzy to juz inna strona medalu i nie ma nic wspólnego z tym że NM zgodnie z obowiazujacym prawem ma obowiązek utrzymywac tą drogę w należytym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś