Gość: Kielce IP: *.chello.pl 31.01.10, 22:47 Swietna impreza ,swietni ludzie, wiecej takich, nawet nie co rok a co pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec tej imprez Znowy niewypal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 23:51 Kompletna porazka - bzdety chcieli wysprzedac.. ratuja sie jak moga.. a Zemelka to zadna projektantka-takie same ciuchy mozna kupic w ciucholandzie.. tylko lepiej wyprasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Znowy niewypal IP: *.chello.pl 01.02.10, 00:10 odezwal sie ten co pewnie sie na kleparzu ubiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Znowy niewypal IP: *.chello.pl 01.02.10, 00:19 zabijmy każdą ideę ! niech nie bezie niczego a wodę w wiśle proponuje posłodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Modne ciuchy, gadżety i meble IP: 80.53.198.* 01.02.10, 08:40 świetna imprezę i oby więcej takich, Kraków ma możliwości barwnych ciekawych ludzi, przyjemnie obserwować wszelkie zmiany i nowe inicjatywy Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Modne ciuchy, gażety i meble 01.02.10, 11:28 Pomysł imprezy super, ciuchy drogie, ale naprawdę świetne. Szkoda tylko, że było tak ciasno, ciemno, a ciuchy można było przymierzyć tylko w łazience. Czekam jednak na kolejne edycje - mam nadzieję, że w bardziej sprzyjających zakupom warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Modne ciuchy, gażety i meble 01.02.10, 17:00 Ja popieram Ryfkę w 100%. Wszystko pieknie ale warunki nie zachęcały do kupowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz modowy Modne bzdety-badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 12:04 Pozytywne opinie o tej imprezie wypisuja sobie organizatorzy.. a a Zemelka wydzwania do kumpli i ich zaprasza do komentarzy.. wielka hucpa w wydaniu niespelnionych projektantek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Modne bzdety-badziewie IP: 80.53.198.* 01.02.10, 13:59 Tzn co, że ludzi odwiedzający, zwiedzający, kupujący robili to z przymusu? Mam wrażenie, że ludzie byl9 zadowoleni i bawili się całkiem nieźle, być może było kilka niedociągnięć jak ciemność faktycznie czy brak przymierzalni, ale wydaje mi się, że Twoje słowa do przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
kotfryc Modne ciuchy, gadżety i meble 08.02.10, 15:04 Mam nadzieję, że takie spotkania będą częściej organizowane. Odpowiedz Link Zgłoś