Gość: gicek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:22 Na Twojej stronie -aktualności- wyczytałem że na linie 7 zagoszczą GT6. Jaką masz pewnośc,że tak się stanie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yogy Do Michała.W 23.02.04, 16:26 Nie wiedziałeś, że Michał ma dar przewidywania przyszłości??? Jak nie wiesz, to sie nie odzywaj:-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Do Michała.W IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 21:23 > Na Twojej stronie -aktualności- wyczytałem że na linie 7 zagoszczą GT6. Jaką > masz pewnośc,że tak się stanie . Powiem tak. Informację mam z miarę wiarygodnego źródła. Oczywiście możesz wierzyć lub nie. Inna rzecz, że decyzja zawsze może być zmieniona, za nim wejdzie w życie. Poza tym w robocie są 4 GT6, których brakuje na siódemkę i na prawdę sądzę, że nie znajdą dla nich innej linii. Jeżeli wam się nie podoba, to następnym razem będę czekał z informacjami i podawał je wtedy, kiedy będą już pewne na 101%. Inni tak robią. A później będziecie się dziwić, że zawsze wiecie ostatni. Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Do Michała.W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:41 O.K nawet jak masz 50% to informuj. Pozatym gratulacje za strone,często zmieniasz i jest co czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Do Michała.W IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 21:46 > O.K nawet jak masz 50% to informuj. Pozatym gratulacje za strone,często > zmieniasz i jest co czytać . Dzięki za uznanie. Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś