Gość: Kama IP: *.plock.msk.pl 27.08.07, 09:02 Znalazłam w internecie salon fryzjerski w Płocku o takiej właśnie nazwie. Chciałabym poznać opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ally Re: Babska Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:29 Ja tam kiedys chodzilam. Prowadzi go Asia Fuksinska. Niestety teraz jest tam dla mnie za drogo. Fakt robia na dobrych kosmetykach i ich uczesania sie dlugo trzymaja. Maja swoj styl obcinania i farbowania wlosow ale nie na kazda kieszen. Wiem ze mimo wszystko maja bardzo duzo klijentow. Dlatego jesli masz pieniadze i jestes odwazna co do stylu fryzur to mozesz smialo isc:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia7791 Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 27.08.07, 12:03 siemka.Gdzie mieści sie ten salon BABSKA FANABERIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 27.08.07, 13:04 A w jakich granicach mają ceny? Z jakich usług korzystałaś? Może masz na oku jakiegoś innego dobrego fryzjera? ;)Tyle tu wątków na te tematy ale nic z nich nie wynika tylko kłótnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Babska Fanaberia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:58 Babska Fanaberia. tel. 0 24 264 01 14 · Płock, Królewiecka 25 paw. 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jeszcze Re: Babska Fanaberia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:59 - godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 9-18 sobota: 8-14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Babska Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 15:06 Dokladnie nie wiem jakie sa tam teraz ceny ale dla mnie to byl powod dla ktorego zrezygnowalam z ich uslug tymbardziej ze studiuje wiec dochodow nie mam. Za obciecie wlosow koszt to podobno minimum 50 zl za farbowanie nie mniej niz 100 zl w zaleznosci od dlugosci wlosow. Najlepiej isc i samemu sie dowiedziec wtedy bedzie pewne. Dobry i tanszy fryzjer jest na Krolewieckiej 12 paw 2 p.Ewy Brzezinskiej w przechodniaku jak sie idzie do Taygera. Jak cos moge podac nr tel.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Babska Fanaberia IP: *.018.c86.petrotel.pl 27.08.07, 20:22 oooooooo to strasznie drooooogooooo! A tam w przechodniaku dobrze balejaż robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Babska Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:05 Moim zdaniem bardzo dobrze. Ja nigdy nie wiem co chce zrobic z wlosami jak ide do fryzjera a tam mi doradzily co do kolorow baleyage, obciely i jestem bardzo zadwolona. Farba tez dlugo mi sie trzymala. Takze polecam z czystym sumieniem:)Jak jeszcze jakies pytania prosze pisac heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 28.08.07, 12:44 Czy to nie jest czasem salon Glamour? Tak mi sie rzuciło w oczy. Dzieki za odpowiedzi i cierpliwość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Babska Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 21:56 Z tego co pamietam i mam wizytowke to jest salon Wella. pierwszy salon po prawej stronie w przechodniaku. Maja tam tez solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 03.09.07, 12:12 A ja właśnie słyszałam niepochlebne opinie na temat tego salonu wella. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Babska Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:02 P. Asia - fryzjerka jest naprawdę bardzo dobra, świetnie obcina, genialnie dobiera fryzury, kolory! Szkoli się podobno u najlepszych specjalistów więc o czymś to świadczy!!! Ale zastanawia mnie kosmetyczka tam pracujaca - DRAMAT!!! Nie wiem czemu p. Asia ją trzyma i psuje sobie renomę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 04.09.07, 09:37 Bardzo chetnie bym poszla do tej pani Asi ale podobno jest bardzo droga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazzzzzzz Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 05.09.07, 14:33 Chyba sie tam wybiore. Nie wazne czy drogo ale jak fryzjerka zrobi cuda to warto zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Babska Fanaberia IP: 193.59.95.* 06.09.07, 08:28 Tej kosmetyczki już tam nie ma od co najmniej 3 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modna Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.mm.pl 07.09.07, 22:14 ja od 10lat chodze do salonu "Iwona" na Piaska, do Pani Renaty i zawsze wychodze bardzo zadowolona, dokladne strzyzenie, swietne kosmetyki, super dobieranie fryzur,kolorow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 13.09.07, 10:49 Czy ktoś może polecić fryzjera gdzieś w centrum Płocka? Zależy mi. Prosze również o jakieś namiary jesli sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnykocur Re: Babska Fanaberia 13.09.07, 19:53 JA POLECAM SALON LA CHAR na krolewieckij tam gdzie sloneczne centrum tylko pietro wyzej super dziewczyny . Pierwszy raz wyszlam zadowolona z nowej fryzury. Sa tanie obciecie 20zl. pasemka z 2 kolorow na wlosy do ramion 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granny Re: Babska Fanaberia IP: *.plock.msk.pl 25.09.07, 12:39 Czy ktos był w Marice nad podolenką????? Jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś