Dodaj do ulubionych

Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny był

IP: *.ghnet.pl 31.03.10, 19:50
Głupkowaty pomysł głupkowato został potraktowany przez mieszkańców .
A pieniędzy na dziury nie ma bo Majchrowski wraz ze swoimi radnymi
stadiony buduje w zamian za co kibole zagłosują na nich w wyborach.
Chodźmy wszyscy do wyborów i wykośmy to zakłamane towarzystwo bo
inaczej znów sitwa wygra .
Obserwuj wątek
    • Gość: ender Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny był IP: *.chello.pl 31.03.10, 20:09
      Moim zdaniem przekonujący urzędnicy chyba sobie jaja robią za przeproszeniem
      :D Jakie uświadamianie? Pieniądze zawsze są na coś potrzebne i czy będzie
      więcej czy mniej zawsze zostaną wykorzystane.
      Każdy krakowski kierowca ma pełną świadomość po jakich dziurach jeździ. Z dnia
      na dzień, a najtragiczniej po zimie dziurzyska wysypują się coraz bardziej
      licznie.
      A może by tak przyjąć plan kładzenia nowych nawierzchni nie najtańszym
      kosztem. Rozumiem, że wówczas z racji ograniczonych środków finansowych będzie
      można załatać mniej dziur, ale moim zdaniem więcej należy przeznaczyć na
      generalne remonty całych jezdni z trochę droższą, trwalszą nawierzchnią.
      Jeżdżę zygzakiem po Krakowie, ale jeżeli nawet takie remonty miałyby potrwać
      kilka dobrych lat to i tak jest to dla mnie lepsze rozwiązanie i chętniej
      poczekam mając perspektywę totalnego wyleczenia krakowskich dróg.
      Nie wiem. Może totalnie nie widzę pewnych aspektów. Może się mylę i się tak
      nie da. Może to są niewyobrażalne różnice środków ,ale ileż można łatać te
      same dziury w kółko? Może interes w tym biznesie właśnie na tym się kręci.
      Dzisiaj załatamy, za rok...też załatamy :D
      Idea raz a dobrze zrobione jest chyba lepszym rozwiązaniem dla ogółu
      kierowców. Może ludzie na stanowiskach boją się odwołania z powodu mega
      korków?:) Ciekawe co można powiedzieć o dzisiejszej sytuacji korkowej?:D
      Czy się da czy nie to nigdy nie słyszałem pomimo narastającego problemu
      żadnych informacji na temat konkretnego planu naprawy, odnowy lub ponownej
      budowy naszych ulicznych ścieżek.
      Ciągle tylko łatanie, łatanie i łata na łatę.
    • Gość: tamiko Re: Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny IP: *.autocom.pl 31.03.10, 20:12
      Nie wierzę. On powiedział na serio?? Na trzeźwo?? Ktoś to zapisał?? I
      opublikował?? Dlaczego nie w Deserze, tylko w wiadomościach lokalnych? Wiosna
      idzie, wszystko się krzewi, demagogia też się krzewi.
      • Gość: werty Re: Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.10, 20:34
        Głupkowaty pomysł to msło powiedziane. Idiotyzm roku !!
    • Gość: ttt Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny był IP: *.ver.abpl.pl 31.03.10, 20:51
      Mieszkańcy dowiedzieli się, że nie stać nas na usunięcie wszystkich drogowych
      dziur i bez ich wsparcia nigdy idealnie nie będzie - komentuje Pyclik. I
      podkreśla, że oferta ZIKiT jest aktualna.

Prosze o wybaczenie za to, że jeżdżę autem i powoduje powstawanie dziur. Biję
      sie w piersi.
      Tymczasem macie moje wsparcie,na razie duchowe, o finansowym zapomnijcie -
      wystarczająco płacę w podatkach, żeby oczekiwać iż weźmiecie się za łatanie
      tych dziur, bo jesteście od tego jak dupa od srania.

• Gość: Tadeusz Re: Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 06:22
        ...Jak dlam nie zbyt mocno powiedziane, ale w 100% oddaje moje odczucia
    • Gość: gżegżółka Dziur nie sprzedali, ale efekt socjologiczny był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 21:50
      Nie ma pieniędzy, bo trzeba wystawić 5 (słownie: pięć!!!) nowych pomników!
      A ilu ludzi zostało zakatowanych przez gestapo i UB? Czy wszystkim postawimy
      pomniki?
    • Gość: Dobromir Świetny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:05
      Niejeden da 10000,20000 zł, ale nie za publikację w internecie tylko za
      wtopienie w asfalt solidnej tabliczki z jego nazwiskiem lub tekstem, który
      sobie zażyczy. Dotychczasowa próba, to popis przedsiębiorczości, kompetencji i
      polotu krakowskich urzędników. Nie potrafią nawet skopiować pomysłu z zachodu.
    • Gość: Zażenowany Efekt?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:17
      DLACZEGO, DO JASNEJ CHOLERY, W KAŻDYM WIĘKSZYM MIEŚCIE POLSKI NIE MA TYLU
      DZIUR CO W KRAKOWIE?! DLACZEGO PRZY KRAKOWSKICH REMONTACH DRÓG EKIPA PRACUJE
      NA JEDNĄ ZMIANĘ?! DLACZEGO WE WROCLAWIU, POZNANIU, WARSZAWIE I NA ŚLĄSKU PRACE
      REMONTOWE PROWADZONE SĄ 24 GODZINY NA DOBĘ A TYLKO W KRAKOWIE, PO GODZINIE 18
      PRZY REMONTACH NIE MA NIKOGO?!
      • Gość: mądry Re: Efekt?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:48
        DLATEGO...www.youtube.com/watch?v=Z5wH9zEcgyg
    • Gość: zdziwiony Przecież wspieram co miesiąc podatkami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 23:49
      Nie wiem o co chodzi z tym hasłem: "bez wsparcia [mieszkańców] idealnie nie będzie". Przecież ja, i tysiące innych mieszkańców wspierają naprawę dróg płacąc co miesiąc podatki... Czy to jest apel skierowany do tych, co podatków nie płacą? Nie rozumiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka