Gość: hummer IP: *.ists.pl 19.04.10, 15:35 W krakowskim magistracie też nigdy nie otaczał się działaczami lewicy. a Trzmiel to kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: theta Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 15:36 Jezu Chryste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.chello.pl 19.04.10, 15:38 Brawo Panie Prezydencie - Kraków cie potrzebuje i to tak mocno jak nigdy dotąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theta Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 15:39 czy tak potrzebną cechą władcy Krakowa jest kunktatorstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota lokalny Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.40.254.153.dyn.user.ono.com 19.04.10, 15:52 Nie Kraków go potrzebuje tylko ty i twoi kumple urzędasy z magistratu! Jak prezydentem zostanie ktoś kompetentny to wyleje was wszystkich nieroby na zbity pysk. Jeżeli komuś zależy do dobru Krakowa to zagłosuje na kogokolwiek, byle nie na Majchrowskiego. Na niego głosują sami "kolesie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.chello.pl 19.04.10, 20:25 Pan Patriota zapomniał,że Prezydent jest tylko władzą wykonawczą. Władzą ustawodawczą i faktycznie sprawującą władzę jest Rada Miasta. A ci wstrętni urzędasy wykonują tylko to co zarządzi Rada Miasta.To samo tyczy się Państwa. Może należałoby wrócić do lektury Konstytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtt Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: 195.242.108.* 19.04.10, 15:42 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edc bo i tak by nie wygrał, a w Krakowie nie startowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 01:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartez Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: *.40.254.153.dyn.user.ono.com 19.04.10, 15:48 Majchrowski to najgorszy prezydent Krakowa w historii! Trzeba się go jak najszybciej pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
a_anielka Co by było gdyby... 19.04.10, 15:50 gdyby Majchrowski został prezydentem to Puszcza Białowieska i Dolina Rospudy nagle okazałyby się własnością deweloperów z Portugalii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imd chwała Bogu, Polska ocalona! IP: 82.177.125.* 19.04.10, 16:20 bingo, a-anielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.10, 16:12 O Boże Uchowaj!Tak fatalnego prezydenta to Kraków jeszcze nie miał...Tego Polsce nie życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi I dobrz, komuno odejdź już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 16:29 na zawsze. najlepiej z marksistami z pzpr, wyborczej i tvn Odpowiedz Link Zgłoś
mohh nawet nie zdazylismy sie przerazic 19.04.10, 16:30 majchrowski jest nierobem, nic dziwnego ze mu dobrze w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nawet nie zdazylismy sie przerazic IP: *.chello.pl 19.04.10, 16:43 Idiotyczne wypowiedzi, wiekszosc tych co znam krytykuja bo oderwał i ch od cycka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygyiu Re: nawet nie zdazylismy sie przerazic IP: *.ghnet.pl 19.04.10, 18:29 a większość pochwalających to ci co dorwali się do cycka sraja w pory ze strachu cobędzie z nimi gdy nie wygra. To samo ze zbieraniną z czasów komuny w urzędzie .On jest ich ostatnią szansą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Re: nawet nie zdazylismy sie przerazic IP: *.chello.pl 19.04.10, 22:16 sam wytworzył największy "cycek" w ostatnich latach. powstała cała "familia" powiązań, prawie jak ojciec chrzestny. a ja krytykuję, bo widzę że Kraków rozwija się ledwie ledwie. inne miasta uciekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota lokalny Re: nawet nie zdazylismy sie przerazic IP: *.40.229.99.dyn.user.ono.com 19.04.10, 22:33 Majchrowski kulturalny? Słyszałeś jego rozmowę z właścicielem motelu Krak? Klął więcej niż dresiarze na ławce pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Re: nawet nie zdazylismy sie przerazic IP: *.chello.pl 20.04.10, 07:55 No tak, słyszałem. Myślałem raczej o jego zachowaniach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: 195.150.167.* 19.04.10, 16:42 ten numer z dziwiszem i kaczorem ci nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der i dobrze IP: 67.159.45.* 19.04.10, 17:35 on sie nie nadaje nawet do rządzenia Kozia Wolą Odpowiedz Link Zgłoś
aligator.1 Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP 19.04.10, 17:57 To wspaniała nowina. Bo gdyby tak przez przypadek wygrał, to byłby wstyd na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: *.chello.pl 19.04.10, 18:58 Weźcie go do pałacu! Kraków go z chęcią odda :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP 19.04.10, 19:52 I ma racje. Niech broni Krakowa przed rozgrabianiem przez czarną zarazę rzymskokatolicką. Przecież w efekcie tragedii w Smoleńsku niejaki Dziwisz pokazał że dla watykańskich okupantów liczy się tyko kasa. Bo jak pielgrzymi przyjadą na Wawel to i dutki wysupłają... Amen & o'kay... Jedynie pan profesor Majchrowski przeciwstawił się czarnym w rozgrabianiu majatku narodowego. Życzę jeszcze następnych kadencji panie profesorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.chello.pl 19.04.10, 22:20 Nie chodzi o to by kurczowo bronić bogactwa, ale by je pomnażać. Jeśli masz 100 i pomnożysz do 150, to nawet jak oddasz czarnym 20, to wciąż zyskałeś 30. Za Majchra masz 80, bo nic nie zyskano, a czarni i tak wzięli. Majcher na tym polu leży i inne miasta rozwijają się szybciej niż Kraków. Jeszcze jedziemy siłą rozpędu, ale jak ktoś tego nie ogranie, to spadniemy za Poznań, Wrocław, Gdańsk a nawet Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Majchrowski też był za Wawelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 22:41 Trzymajmy się faktyów: Majchrowski sprawiał wrażenie zadowolonego z decyzji Dziwisza i wcale jej nie oponował: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7769723,Majchrowski_o_pochowku_prezydenta_na_Wawelu__Nie_da.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Majchrowski nie będzie kandydatem na prezydenta RP IP: *.chello.pl 19.04.10, 20:37 I bardzo dobrze ! bo zostanie naszym prezydentem ! Gratulujemy panie profesorze, Kraków zawsze będzie na pana głosował ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.chello.pl 19.04.10, 21:10 Niestety dla was pampersy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkiuj Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.chello.pl 19.04.10, 22:21 przed wykrzyknikiem nie daje się spacji, dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Majchrowski nie będzie kandydatem na prezyden IP: *.40.229.99.dyn.user.ono.com 19.04.10, 22:35 Głosować na niego będą tylko "krewni i znajomi królika" oraz tępi ludzie po zawodówkach na zasadzie "a przynajmniej gorzej już nie będzie". Cała reszta albo na wybory nie pójdzie, ale zagłosuje na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asx mów za siebie, nie za Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 01:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax i dobrze IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 23:05 wystarczy już jeden kiepski prezydent miasta, który okazał się jescze bardziej kiepskim prezydentem kraju Odpowiedz Link Zgłoś
bukraba Szanowna Lewico!!. 19.04.10, 23:24 Macie jeden wybór. Przekonacie Cimoszewicza i być może nie polegniecie dokumentnie. Nawet nie zastanawiajcie się nad R. Kaliszem. Polegnie ze wzlędów estetycznych.Mam 4 głosy. Trójka głosuje jak sugeruję. Panie Cimoszewicz!!!. Ratuj!!!.Ojczyzna w potrzebie!!!.Jak Pana nie będzie nie idę na wybory. Nie można jednej partii oddać wszystko!!!. Namaść Pan kogoś. Może będę na niego głosował. Kto się ujmie za biednymi emerytami, rencistami,wyrzucami z mieszkań zakładowych, sprzedawanych w drodze prztargów, bezdomnymi, najczęściej nie z własnego wyboru,chorymi (ubezpieczeni najczęsciej jesteśmi, ale to niewiele pomaga). Pana serce bije po lewej stronie. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Kracik! IP: *.chello.pl 19.04.10, 23:45 co mam napisać? jestem za poglądami krakós i patriota lokalny no bo ja też jestem Krakós i patriota lokalny, dodam że jestem za Kracikiem, jako wojewoda dobrze sprawuje urząd... a czy wy jesteście za Kracikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Kracik! IP: *.40.229.99.dyn.user.ono.com 20.04.10, 00:25 Ja jestem! Kracik to mądry i uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Kracik! Kracik! dość majchrowskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 01:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Re: Kracik! IP: *.chello.pl 20.04.10, 08:15 ależ kolego, Ty możesz być jedynie krakusem, bo "krakós" jest tylko jeden :) Ja też jestem za Kracikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Krakowski magistrat lepszy niż warszawski pałac IP: *.net.autocom.pl 20.04.10, 06:00 Cieszą sie! Będę miała na kogo głosować. Tu w Krakowie jest potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla uff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 07:02 Boże, dzięki Ci. Czerwonej pajęczynie kolesi mówimy NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Krakowski magistrat lepszy niż warszawski pałac IP: 195.150.144.* 20.04.10, 09:15 Kandydatura Kracika w zasadzie jest ok, jest tylko jedno pytanie - czy będzie w stanie przeciwstawić się pomysłom zwolennikom "czarnosutannowych"? Sądząc z jego ostatniego pomysłu zbudowania na Woli Justowskiej drugiego kościoła (w miejsce Centrum Rehabilitacji) nie sądzę żeby tak było. A szkoda :( Jakoś Kraków nie miał i nie ma szczęścia do kandydatów na prezydenta, być może kiedyś w przysżłości trafi nam się taki krakowski Dutkiewicz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan JM Szkoda...;-((( IP: 217.98.12.* 20.04.10, 12:37 Dlaczego? Jacek, zastanów się jeszcze! Teraz z Tajsterem to wy byście mogli WSZYSTKIE NUMERY ŚWIATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . prezydent Krakowa odrzuca sugestie polityków IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 12:40 Jacek Majchrowski, prezydent Krakowa odrzuca sugestie polityków lewicy, by zostać kandydatem SLD na prezydenta RP no ...wreszcie słuszna decyzja Odpowiedz Link Zgłoś