Dodaj do ulubionych

Aleja królów

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 22:47
Panie Prezydencie Aleja Króli to wspaniały ponadczasowy pomysł - ofiaruję
swoje oszczędności na jej realizację
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria To wspaniała idea godna Krakowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 23:32
      Jestem pod ogromnym wrażeniem idei Aleja Króli..., oby tylko nikt i nic nie
      staneły na przeszkodzie jej realizacji......Panie Prezydencie powodzenia w
      realizacji ja wspieram ten pomysł z całego serca.....
    • Gość: Stanisław Podajcie konto na Aleję chętnie coś ofiaruję IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 23:37
      Proszę przestańmy się zastanawiać i dyskutować bo pomysł jest fantastyczny i
      czeba go wspierać, przypuszczam że wiele osób z kraju i Polonia wesprze tę
      piękną ideę, więc podajcie konto na Aleję chętnie coś ofiaruję
      • Gość: a Wstyd!!!! Krakow zasciankiem!!! IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 03.03.04, 03:41
        cała ta "idea" jest kompletnie idiotyczna-szkoda czasu na wymienianie
        wszystkich argumentow przeciwko-grupa historykow sztuki [pracownicy naukowi
        Uniwersytetu Jagiellońskiego!!] w liscie otwartym wypowiedziła sie w tej
        sprawie wystarczajaco jasno-niestety list prezydenta w tonie "tak tak możemy
        sobie podyskutować ale decyzja juz zapadła"
    • hm_tak Re: Aleja królów 01.03.04, 01:01
      Ja rozumiem, że w Ameryce, gdzie jest niedostatek królów, może to uchodzić za
      dobry [pomysł. Ale w Krakowie wszyscy w zasadzie wiedzą, że to hucpa paru
      gości, którym nie ma kto płacić za rzeźby, bo oto na Leninów i Ojców Świętych
      zrobił się mniejszy popyt, a Ks. Skarga skończył się skandalem.
      Jeśli zaś uznamy to, co powyzej za prowokacje, to na trzy posty trzy
      prowokacje? "Zważ proporcją Mocium Panie..."
      • Gość: Krakowianin Re: Aleja królów IP: *.wawel.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:00
        Pocieszające, że "dłużej klasztora niż przeora", więc może zabraknąć Panu,
        Panie Prezydencie, czasu na podjęcie decyzji i jej realizację.
    • Gość: artu Re: Aleja królów IP: 195.150.89.* 01.03.04, 20:43
      Proponuje poszerzyc aleje o galerie Prezydentow Miasta Krakowa. Juz widze
      oczyma wyobrazni Prezydenta Majchrowskiego z... no właśnie z czym, jaki dać mu
      atrybut?? Co może symbolizowac pustkę lub jak przedstawić alegorię pokrętnych
      myśli i przeinaczeń???
    • Gość: Lex-legis TAK - Aleja Królów w Krakowie - TAK!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 22:50
      To rewelacyjny pomysł i mam nadzieję że będzie zrealizowany jako początek
      wielkiej galerii rzeźby - muzeum pod niebem Krakowa.....powodzenia !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka