Dodaj do ulubionych

Co z Solarisami?

05.03.04, 23:39
Witam.
Szanowni Forumowicze.
Jesteście pasjonatami krakowskiej komunikacji.
Wielu z Was pracuje pewnie w MPK,więc macie informacje z pierwszej ręki.
Odpowiedzcie ,proszę na postawione pytanie.Co z tymi pierwszymi ,dwoma
Solarisami które zostały wyprodukowane przez ekipę z Krakowa?
Gdzie one obecnie garażują i kiedy wyjadą na ulice?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAŚ Co z Solarisami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 23:44
      Następny !!!
      • krakus.mp Re: Co z Solarisami? 05.03.04, 23:58
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Następny !!!

Dlaczego?
        Mółbyś udzielić odpowiedzi,bo chyba wiesz dokładnie a nie wymądrzać się.
        Pozdrawiam.
        • Gość: voithx428 Re: Co z Solarisami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 02:01
          Oni buca wiedzą , to głupio odpowiadają
          • Gość: kermitou Re: Co z Solarisami? IP: *.net.autocom.pl 06.03.04, 02:07
            Ej ty voithx428 po co udajesz jeszcze "ja" ???
            • Gość: kermitou Re: Co z Solarisami? IP: *.net.autocom.pl 06.03.04, 02:09
              Ej ty voithx428 po co udajesz jeszcze "ja" ???
              Dodaj do tego cizie20 i kurwe20 jak sam napisałeś.

Zmień forum bo tu nie ma piaskownicy i twoich zabawek...
              • krakus.mp Re: Co z Solarisami? 06.03.04, 09:14
                Widzę że to forum też na psy zeszło!
                Zadałem pytanie o Solarisy,a otrzymałem stertę gównianych odpowiedzi.tak
                trzymać Panowie a to forum będzie historią w niedługim czasie.
                • Gość: ADAŚ Co z Solarisami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 09:28
                  ALe chłopie zrozum, że non stop to samo pytanie pada. Wydaje mi się, że jest
                  ono bez sensu.
                  Gdyby miały już wyjechać to by wyjechały. Widocznie coś tam jeszcze robią.
                  Nie ma się czym podniecać.
                  Poczekajmy cierpliwie, a wyjadą.
                  • krakus.mp Re: Co z Solarisami? 06.03.04, 10:06
                    Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> ALe chłopie zrozum, że non stop to samo pytanie pada. Wydaje mi się, że jest
                    > ono bez sensu.
                    > Gdyby miały już wyjechać to by wyjechały. Widocznie coś tam jeszcze robią.
                    > Nie ma się czym podniecać.
                    > Poczekajmy cierpliwie, a wyjadą.
                    Witam.
                    Szanowny adasiu!
                    Nie podniecam sie tym,ale chciałbym już zobaczyć Slarkę na ulicy,bo zmini tę
                    monotonię w taborze.Zawsze podobał mi się ten autobus i bardzo chciałem aby MPK
                    zakupiło tę markę.Doczekałem się i z niecierpliwością oczekuję pierwszej
                    przejazdżki.
                    Pozdrawiam.
                    PS. A gdzie one stoją?Czy mozna je z daleka zobaczyć gdzieś w zajezdni?
                    • krakus.mp Adasiu,nie adasiu! 06.03.04, 10:07

• mouset Re: Adasiu,nie adasiu! 06.03.04, 12:27
                        Stoją prawdopodobnie w zajezdni Bieńczyce na Łowińskiego róg Nowolipek, są
                        chyba 2 sztuki, a wyjechać mają lada dzień
                        • krakus.mp Re: Adasiu,nie adasiu! 06.03.04, 12:30
                          mouset napisał:

> Stoją prawdopodobnie w zajezdni Bieńczyce na Łowińskiego róg Nowolipek, są
                          > chyba 2 sztuki, a wyjechać mają lada dzień

Dzięki Mouset!
                          Wreszcie jakaś konkretna informacja!
                          pozdrawiam.
                          • krakus.mp Zrobił Ktoś im już fotki? 06.03.04, 12:32
                            A macie już fotki tych dwóch sztuk?
                            Jakie mają malowanie? Czy takie samo jak np.manny?
                            • Gość: krako Re: Zrobił Ktoś im już fotki? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.03.04, 13:37
                              Niestety stoją ale na Brożka.Jeden przyjechał 27,a drugi 28 lutego.Oba
                              bezpośrednio na Brożka.Tam sobie stoją i czekają,nie wiem tylko na co.Pewnie na
                              księdza aby je pokropić.Stoją zamiast zarabiać na siebie.Niestety.Pozdrawiam.
                              • mouset Re: Zrobił Ktoś im już fotki? 06.03.04, 16:39
                                A malowanie mają krakowskie.
                                JAk to stoją na Brożka, a gdzie są szkolenia kierowców??!!
                                • Gość: krako Re: Zrobił Ktoś im już fotki? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.03.04, 18:26
                                  Niestety stoją na Brożka,czekają na kapelana i jego świtę.Poza tym jakie
                                  szkolenia.Albo się jest kierowcą,albo trzeba sobie zmienić pracę.Ja jak sobie
                                  zmieniłem samochód to nikt mnie nie szkolił.
                                  • bc153 Re: Zrobił Ktoś im już fotki? 06.03.04, 23:48
                                    dobrze powiedziane :-) a'la rzecznik prasowy :D

a co do solarek - to stoją na brożka i chybga jeszcze postoją...
                                    • Gość: Locutus Re: Zrobił Ktoś im już fotki? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.03.04, 01:01
                                      W przypadku skunksów były jaja z homologacją... a co tym razem jest nie tak, że
                                      autobusy te nie mogą wyjechać na miasto? Rozumiem, że pracownicy montowni chcą
                                      podpatrzeć sposób montażu pewnych rzeczy (chociaż chyba od tego mieli
                                      specjalistyczne szkolenie w Bolechowie), ale chyba jeden by im do podglądania
                                      wystarczył, prawda?

Więc o co chodzi? :-/

Pzdr.
                                      LOKI
                                      • Gość: Voith Re: Zrobił Ktoś im już fotki? IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.04, 11:50
                                        dowiesz sie w swoim czasie, dlaczego stoją

a poblemy z homologacją miała też pierwsza seria OC stacjonująca wtedy w KB
                                        • Gość: Locutus Re: Zrobił Ktoś im już fotki? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.03.04, 03:42
                                          To aż taka tajemnica?

Pzdr.
                                          LOKI
                                    • mouset Re: Zrobił Ktoś im już fotki? 08.03.04, 22:13
                                      Postoją jeszcze aby było cacy
                                      • Gość: Locutus It ain't cacy :-( n/t IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 09.03.04, 04:54
                                        • mouset Re: It ain't cacy :-( n/t 09.03.04, 12:53
                                          ... mad no cha!
                • n_n_n Re: Co z Solarisami? 06.03.04, 20:14
                  krakus.mp napisał:

> Widzę że to forum też na psy zeszło!
                  > Zadałem pytanie o Solarisy,a otrzymałem stertę gównianych odpowiedzi.tak
                  > trzymać Panowie a to forum będzie historią w niedługim czasie.

A czego innego byś się spodziewał po Adasiu?
                  • Gość: gicek Re: Co z Solarisami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:39
                    Adaś masz jakiś nnn,voitha428, wrogów ??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka