Dodaj do ulubionych

Co się dzieje na forum??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:51
Ktoś sobie jaja robi te /nnn/ czy moderatora wprowadziliście??
Obserwuj wątek
    • Gość: gicek Re:Zmowa milczenia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:05
      Co to zmowa milczenia - no to dobranoc
      • Gość: Meg Re:Zmowa milczenia???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:25
        Żadna zmowa milczenia. Sobota jest. Każdy rozsądny wybył z domu w sobotni
        wieczór. Ja rozsądna jak widać nie jestem i siedzę w domu hehe

A co do moderatora to niestety połowa ludzi jest za połowa przeciw. Ja
        osobiście jestem za, bo trzeba robić porządek z takimi oto przypadkami jak
        obserwujemy teraz na forum, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie co się tu
        dzieje. Do obowiązków moderatora należałoby tylko wycinanie postów niezgodnych
        z netykietą lub takich oto wątków nnn i voithx428.
        No ale zobaczymy. Ja mogę taki list z prośbą wystosować. Ale nie do mnie należy
        ostateczna decyzja.

Pozdrawiam
        Meg
        • Gość: Locutus Żądam moderatora! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.03.04, 01:04
          Zmieniłem zdanie. Po wejściu na forum i zapoznaniu się z kilkudziesiecioma
          wątkami kretyna zznanego jako nnn zdecydowałem, że jednak moderator jest
          potrzebny - i powinna nim zostać właśnie Meg :-)

A co do soboty - na forum wreszcie wszedłem ja... wprawdzie po piątkowej nocy
          nadal wszystko mnie boli, ale już jestem w stanie pisać :-P

Nie ma to jak imprezy :-P

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Meg Re: Żądam moderatora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:57
            Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem
            produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszeni
            otwierał...
            Cieszę się że chcesz żebym to ja była moderatorem, ale niestety chyba nim nie
            zostanę. Szkoda, bo mogło być fajnie :-)

Pozdrawiam
            Meg
            • n_n_n Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 11:53
              Gość portalu: Meg napisał(a):

> Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem
              > produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszeni
              > otwierał...

Zgadza się. Meg była świadkiem produkcji wątków przeze mnie. A potem ją
              wyruchałem.
              • Gość: Meg ROTLF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:05
                Oj właśnie tego mi było trzeba. Pożądnej dawki śmiechu buehehehehehe
                Wystarczy mi na kilka dni hehehehe

Nie pozdrawiam
                Meg

PS: Buehehehehehehe

• Gość: Meg poprawka: ROTFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:07
                  Widzisz tak mnie rozśmieszyłeś że aż literki mi się poprzestawiały hehehehe

Nadal nie pozdrawiam
                  Meg

• mokumek Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 12:10
                n_n_n napisał:

> Gość portalu: Meg napisał(a):
                >
                > > Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem
                > > produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszen
                > i
                > > otwierał...
                >
                > Zgadza się. Meg była świadkiem produkcji wątków przeze mnie.
                <ciach>

O kurna, ale prostak.
                • Gość: Meg Re: Żądam moderatora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:16
                  mokumek napisał:
                  > O kurna, ale prostak.

Gorzej, ale już mi się nie chce nic mówić. I tak jestem już wystarczająco
                  zestresowana, ale byle palant nie wyprowadzi mnie z równowagi.

Pozdrawiam
                  Meg
              • cizia20 Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 12:29
                żeby móc ruchać trzeba mieć jeszcze czym ciołku jeden, a ty mogłeś co najwyżej sobie konika wytrzepać, gdybyś go miał... ale tak to już jest z kastratami, że robią dużo smrodu koło siebie, uważaj bo onanizacja prowadzi do ślepoty, albo będziesz miał rzerost mięśni jednej ręki (no chyba że robisz to dwoma, albo jeszcze w inny sposób, w końcu taki cioł jak ty mógł sobie połamać żebra zey samemu robić za maszynke do lodów), a wtedy będziesz się na jedna stronę przerwacał złamasie jeden

ahaa byłabym zapomniała - przestań sie pode mnie podszywać kutafonie zajebany
              • mouset Re: Żądam moderatora! 08.03.04, 22:39
                n_n_n napisał:

> A potem ją
                > wyruchałem.

Masz na myśli swoją rączkę?
                • Gość: cizia20 Re: Żądam moderatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:52
                  Chciałbyś być jego ręką
                  • mouset Re: Żądam moderatora! 09.03.04, 12:36
                    Dobrze że nie skrywasz pragnień, to zdrowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka