Gość: gicek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:51 Ktoś sobie jaja robi te /nnn/ czy moderatora wprowadziliście?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gicek Re:Zmowa milczenia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:05 Co to zmowa milczenia - no to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re:Zmowa milczenia???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:25 Żadna zmowa milczenia. Sobota jest. Każdy rozsądny wybył z domu w sobotni wieczór. Ja rozsądna jak widać nie jestem i siedzę w domu hehe A co do moderatora to niestety połowa ludzi jest za połowa przeciw. Ja osobiście jestem za, bo trzeba robić porządek z takimi oto przypadkami jak obserwujemy teraz na forum, bo to już przechodzi ludzkie pojęcie co się tu dzieje. Do obowiązków moderatora należałoby tylko wycinanie postów niezgodnych z netykietą lub takich oto wątków nnn i voithx428. No ale zobaczymy. Ja mogę taki list z prośbą wystosować. Ale nie do mnie należy ostateczna decyzja. Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Żądam moderatora! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.03.04, 01:04 Zmieniłem zdanie. Po wejściu na forum i zapoznaniu się z kilkudziesiecioma wątkami kretyna zznanego jako nnn zdecydowałem, że jednak moderator jest potrzebny - i powinna nim zostać właśnie Meg :-) A co do soboty - na forum wreszcie wszedłem ja... wprawdzie po piątkowej nocy nadal wszystko mnie boli, ale już jestem w stanie pisać :-P Nie ma to jak imprezy :-P Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Żądam moderatora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:57 Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszeni otwierał... Cieszę się że chcesz żebym to ja była moderatorem, ale niestety chyba nim nie zostanę. Szkoda, bo mogło być fajnie :-) Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
n_n_n Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 11:53 Gość portalu: Meg napisał(a): > Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem > produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszeni > otwierał... Zgadza się. Meg była świadkiem produkcji wątków przeze mnie. A potem ją wyruchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg ROTLF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:05 Oj właśnie tego mi było trzeba. Pożądnej dawki śmiechu buehehehehehe Wystarczy mi na kilka dni hehehehe Nie pozdrawiam Meg PS: Buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg poprawka: ROTFL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:07 Widzisz tak mnie rozśmieszyłeś że aż literki mi się poprzestawiały hehehehe Nadal nie pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
mokumek Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 12:10 n_n_n napisał: > Gość portalu: Meg napisał(a): > > > Oj moderator potrzebny i to szybko. Osobiście byłam w czoraj świadkiem > > produkcji przez nnn osiemnastu takich samych wątków i nóż mi się w kieszen > i > > otwierał... > > Zgadza się. Meg była świadkiem produkcji wątków przeze mnie. <ciach> O kurna, ale prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Żądam moderatora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:16 mokumek napisał: > O kurna, ale prostak. Gorzej, ale już mi się nie chce nic mówić. I tak jestem już wystarczająco zestresowana, ale byle palant nie wyprowadzi mnie z równowagi. Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
cizia20 Re: Żądam moderatora! 07.03.04, 12:29 żeby móc ruchać trzeba mieć jeszcze czym ciołku jeden, a ty mogłeś co najwyżej sobie konika wytrzepać, gdybyś go miał... ale tak to już jest z kastratami, że robią dużo smrodu koło siebie, uważaj bo onanizacja prowadzi do ślepoty, albo będziesz miał rzerost mięśni jednej ręki (no chyba że robisz to dwoma, albo jeszcze w inny sposób, w końcu taki cioł jak ty mógł sobie połamać żebra zey samemu robić za maszynke do lodów), a wtedy będziesz się na jedna stronę przerwacał złamasie jeden ahaa byłabym zapomniała - przestań sie pode mnie podszywać kutafonie zajebany Odpowiedz Link Zgłoś
mouset Re: Żądam moderatora! 08.03.04, 22:39 n_n_n napisał: > A potem ją > wyruchałem. Masz na myśli swoją rączkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia20 Re: Żądam moderatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:52 Chciałbyś być jego ręką Odpowiedz Link Zgłoś
mouset Re: Żądam moderatora! 09.03.04, 12:36 Dobrze że nie skrywasz pragnień, to zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś