Gość: ABC IP: *.ibselektronics.pl 02.06.10, 18:30 Szukam dobrego ortopedy dzieciecego we Walbrzychu lub w okolicy. Z góry dziekuje za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.10, 19:18 dr Połoszczański w Świebodzicach, tel. 600817028 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jki Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 19:56 nie idz tylko na piaskowa do przychodni jest tam stary dziad nie pamietam nazwiska gabinet prywatny tez ma obok przychodni,przepisal mi szyne ortopedyczna dla dziecka ktora przestali produkowac w 81r i nagadal glupot ze dziecko bedzie mialo operacje w wieku 2 lat,zrobilem usg dziecku i calkiem zdrowa ma 4 lata,a tego starego idiote to ktos moglby polamac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jki Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.10, 20:02 ten na piaskowej to Andrzejewski Janusz-tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sziwakki Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.10, 21:59 dr kudłacik, przyjmuje na rusinowie. bardzo mily, fachowy lekarz. chodzilam do niego z bioderkami mojej corci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ortopeda dziecięcy IP: 78.9.90.* 02.06.10, 23:43 Dr.Rybacki uratowal mi syna przed kalectwem. Jest bardzo dobry i będę mu wdzięczna do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.10, 07:59 Kondrad Kudlacik, zdecydowanie bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś