Gość: JuRek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:26 No tak Dobrobyt Olechowski, kumpel Piskorskiego dał głos! A jak tam kasa "staruszków z SD"? Ładnie to tak łupić dziadków? Sam ma sporo, ale jeszcze mu mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iulius Z Korwinem debatować się bał 08.06.10, 16:27 to arogancja czy tchórzostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Ten nawet kopie Komorowskiego 08.06.10, 16:38 A tutaj pisza ze Komorow jest liderem. Liderem Gazpromu i Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BonoBo Re: Ten nawet kopie Komorowskiego ? IP: 132.170.10.* 08.06.10, 17:21 Czy faktycznie ("gazeto-judasza") jestes az tak durny, czy.. tylko takiego udajesz na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszynekwanda Re: Ten nawet kopie Komorowskiego ? IP: *.lanet.net.pl 08.06.10, 21:15 Gość portalu: BonoBo napisał(a): > Czy faktycznie ("gazeto-judasza") jestes az tak durny, czy.. tylko > takiego udajesz na forum??? - Pewnie, że jest. Tego nie da się tak doskonale udać. Odpowiedz Link Zgłoś
nadsledczy Re: Z Korwinem debatować się bał 08.06.10, 19:07 Debatowac z tyn popaprancem Mikke, to bylby dopiero wstyd. Ledwie zaocznie ukonczyl filozofie, no i zostal takim "chlopskim filozofem". A herb KORWIN znam bardzo dobrze - nigdy przy nim nie bylo zadnego koziego nazwiska Miiikkkkeee.Przywlaszczyl sobie psim swedem, zeby odgrywac role szlagona,ktprym nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Gdzie zabytkowy kominek z pałacyku SD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:32 Podobno z pałacyku SD przy Batorego 14 w Krakowie ktoś ukradł zabytkowy kominek! Pytanie, czy Pan Olechowski lub Pan Piskorski wiedzą coś na ten temat? To tylko takie niewinne pytanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastuś Może został wygrany w ruletkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:46 Teraz to takie modne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:32 Gościu!-idź do kolesiów z Tvn-u.Tam takich kochają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norvid Re: ITI g...wno szajce! IP: *.2.20.195.pp.com.pl 08.06.10, 19:58 Lizusso i żenujący cycek Moskwy i kalisraka na opak kocha sie w prezydenturze? Korwin ma rację kijami pogoniłbym Tuskoidy i cały ten szajce rzną poplamon krwią. Komarro kocha Putina też a Putin to natychmiastowa polityczna śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Nieobecność to arogancja lub tchórzowsto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:35 Pan Olechowski przesadza - kandydat traci okazję do pokazania się i już. A z jakiego powodu to robi - to jego sprawa. Dżentelmen Olechowski przyłącza się do klubu agresorów słownych? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BonoBo Re: Nieobecność to arogancja lub ? IP: 132.170.10.* 08.06.10, 16:40 Po prostu - dzentelmen Olechowski dobrze zdaje sobie sprawe, iz telwizja (tak zwana "publiczna") jest faktycznie li tylko tuba propagandowa PiSuarczykow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt40 Re: Nieobecność to arogancja lub ? 08.06.10, 17:46 Płacę abonament za tv, a Morawieckiego nie dopuszczają do dysputy. Czy nazwa tv publiczna pocodzi od domu publicznego? Komorowski ma rację, że nie chce brać udziału w ustawce. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 "Publicznopisowska" ustawka na Komorowskiego 08.06.10, 16:41 Przecież chodzi o to, by po bandycku i chuligańsku spuścić łomot Komorowskiemu. Kaczyński już się wdzięczy z wzajemnością do postkomuchów, a ludowcy zawsze pod koniec kadencji Sejmu dawali dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: "Publicznopisowska" ustawka na Komorowskiego 08.06.10, 17:19 mela_1 napisała: > Przecież chodzi o to, by po bandycku i chuligańsku spuścić łomot > Komorowskiemu. Kaczyński już się wdzięczy z wzajemnością do > postkomuchów, a ludowcy zawsze pod koniec kadencji Sejmu dawali dupy. > Ta wydmuszka rozleciałaby się w drobiazgi.A jeśli chodzi o intelektualny to nawet szkoda z nim zasiadać do dyskusji.Już głupszego kapciowego nie mógł wybrać Tusk.Wstyd!!! Mierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt40 Re: "Publicznopisowska" ustawka na Komorowskiego 08.06.10, 17:48 Odezwało się guru mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Bóg: Gdzie jest brat twój, Abel? 08.06.10, 16:41 Kain: Nie wiem. Czyż jestem stróżem brata mego? Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Bóg: Gdzie jest brat twój, Abel? 08.06.10, 17:23 ulisse napisał: > Kain: Nie wiem. Czyż jestem stróżem brata mego? < Znowu żyd - już nie wiem skąd w tej internetowej gazecie nabrało < się ich tak wielu? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Jezus! Maria! 08.06.10, 18:14 a....to tez Zydzi. W XXI wieku naszej ery istniała sekta gnostyków nazywająca się JKainitami, która miała czcić JKaina i sodomitów (Mohery i Ojdyry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw4818 "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... IP: *.centertel.pl 08.06.10, 16:59 Pytam wszystkich dookola skad i kiedy padl pomysl debaty na UW.Jeszcze wczoraj byla mowa tylko o spotkaniu w telewizji.Pan Olechowski,ktory podobno tylko godzi,lagodzi i jednoczy wszystkich obywateli dal glos.Tak panie"tener"vel"must"ma pan racje.Co sie zas tyczy arogancji i tchorzostwa to nie doszukuj sie pan tam,gdzie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marwawa4055 "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... 08.06.10, 17:03 Oto 10 cech ktore Pan Jaroslaw Kaczynski uwaza ze go roznia od innych kandydatow: 1. Mam wieksze doswiadczenie jako ojciec i glowa rodziny niz inni kandydaci(prosze spytac o to mojego kota). 2. Nie ulegam naciskom bankowym poniewaz nie posiadam konta w banku. 3. Nie lamie przepisow kodeksu drogowego bo nie mam prawa jazdy. 4. Znam doskonale wartosc pieniedzy i twierdze ze “moje “ 6 tysiecy zloty jest warte wiecej niz “rzadowe” 6 tysiecy. 5. Znam jezyki obce-“spieprzaj dziadu” jest najlepszym tego dowodem. 6. Jestem znawca kuchni polskiej-najlepiej smakuja mnie rosolki przedwyborcze. 7. Nie mam nic wspolnego ze sluzbami specjalnymi-chyba ze mnie odwiedzaja w domu. 8. Mam zawsze racje-cale moje otoczenie mnie przytakuje. 9. Wszyscy co sa po mojej stronie sa OK-zdrajcy sa zawsze po drugiej stronie. 10. Wszyscy mnie popieraja-tak jak dab Bartek jest podpierany ze starosci i prochnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Re: "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchó 08.06.10, 17:57 marwawa4055 napisał: > Oto 10 cech ktore Pan Jaroslaw Kaczynski uwaza ze go roznia od innych > kandydatow: > > 1. Mam wieksze doswiadczenie. > 2. Nie ulegam naciskom bankowym. > 3. Nie łamię żadnych obietnic. > 4. Znam doskonale wartości ludzkie. > 5. Znam jezyki obce, nie tak jak Komorowski. > 6. Jestem znawcą ekonomi. > 7. Nie mam nic wspólnego ze służbami specjalnymi jak Bronek. > 8. Mam zawsze na uwadze dobro Polski i Polaków. > 9. Wszyscy Prawdziwi Polacy zasługują na sprawiedliwość we > własnym kraju. > 10. Wszyscy Polacy są równi w/g prawa (I tak musi być) > 11. Jestem wrogiem wszelkich afer. > 12. Jestem wrogiem prywatyzacji szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchó 08.06.10, 18:39 marwawa4055 napisał: > 1. Mam wieksze doswiadczenie jako ojciec i glowa rodziny niz > inni kandydaci(prosze spytac o to mojego kota). ........ Chciałbym rozwinąć ten punkt: otóż wiadomo że człowiek jest specjalistą od wychowywania dzieci dopóki nie ma własnych. Więc w myśl tej zasady lepiej zna się na wychowywaniu dzieci od np: Komorowskiego. Podobnie jest z byciem 'głową rodziny'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aght Stary SBecki sznyt IP: *.t-mobile.co.uk 08.06.10, 17:03 widać od razu, że fachowiec - i do młodzieży "kultowo" sie zwróci i recpte na kolej znajdzie - takich fachowców nam trzeba. No i ogniem zionąć potrafi. Nowoczesność, Jasnogród, Donosicielstwo, Pragmatyzm, Fachowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.moskwa Polacy chca igrzysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:39 Polacy sa tak zzarci przez rozne obsesje i fobie, tak zaszczuci nienawiscia i wrogoscia do tych ktorzy uwazaja inaczej, ze nie beda potrafic wybrac dobrego prezydenta, niestety Panie A.Olechowski, Polacy wola drake, nie chca swietnego kompetentnego znawcy gospodarki, urzednika, polityka, dyplomaty za ktorego nie mieliby powodow sie wstydzic, a wrecz przeciwnie. Polacy chca igrzysk. To zapewni im zarowno Kaczyski i Komorowski. Ale i tak sprobuje, glosuje na Pana Panie Andrzeju. Odpowiedz Link Zgłoś
ed.hopper "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... 08.06.10, 17:42 Jarek nie odpuści, powiedział ze chce w TVP w niedziele i bedzie - najwyzej sam - co zresztą mu najbardziej odpowiada :) marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchó 08.06.10, 18:05 On dla ciebie Pan Jaroslaw - więc się nie spoufalaj.Bo pomyśle że jesteś chamem,bez żadnego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur-wa chama poznaje się po tym że mówi, między innymi: IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 18:26 spieprzaj dziadu, małpa w czerwonym, stokrotka, stokrotka, ja panią wykończę.... itd. itp. no i oczywiście po tym że czuje się wciąż osaczony przez wrogów, zewsząd atakowany, ciągle zagrożony - albo tak tylko udaje, bo widzi w tym jakieś dla siebie korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voice Mr. Olechowski IP: *.171.1.110.static.crowley.pl 08.06.10, 18:29 Rozumiem, ze na debacie nie opowie Pan jak wrazenia z pracy w Komisji Trojstronnej? Nie bedzie informacji na czyja rzecz i w jakim temacie obecnie lobbujecie? Klimat? Jakas wojenka? Polityczne roszady na szczytach swiatowych wladz? Moze jakis kryzysik zadluzenia narodowego? (wiki: Komisja Trójstronna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislawk23 "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... IP: *.promax.media.pl 08.06.10, 18:40 zrobic wszystkim kandydatmo test ze snajomosci slow humnu .Daje stowe ze jeden obleje na sto procent. Odpowiedz Link Zgłoś
nadsledczy "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... 08.06.10, 19:12 A o czym ten "przebrzmialy juz czlowiek" chce debatowac? Wstyd, ze w ogole zaczal kandydowac na prezydenta majac kompletne zero szans!!! Taki sam plankton polityczny, jak ta cala reszta pajacow oprocz panow Komorowskiego i Kaczynskiego, bo tylko ci sie licza i to wiadomo bylo od samego poczatku.A ktory z nich wygra? Sadze, ze Komorowski, ale to nie jest takie pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus "Nieobecność na debacie to arogancja lub tchórz... 08.06.10, 20:14 Twój doniosły wybór, areszty czy forsy przybór? Bronek etosu heros. Dlatego ma mój głos. Jaro nie warty grosza. Wizytówka erosa. Orzeł, husarii skrzydła. Śladu dobra prawidła. Jarowi wzrok ucieka. Gdy pytasz o UBeka. Ojciec i wychowawca. Nasz on jest wykonawca. Jaro wojna, areszty. Dla poza-wolskiej reszty. Dokonaj więc wyboru. Podług zalety wzoru. Chcesz by z wolą narodu? Czy satrapę, wzór wschodu? Odpowiedz Link Zgłoś