sneaker20pc 12.03.04, 18:37 1. Kiedy skończy się remont Dobrego Pasterza ? 2. Kiedy i na jakie linie wyjadą pierwsze Solarisy ? Ile ich będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek_m Re: Kiedy? 12.03.04, 19:59 ad.1.: 0ficjalnie ma trwać do 30 listopada 2004 r. ad. 2.: 18 marca mają trafić te 2 już zmontowane do KB więc pewnie pod koniec marca się pojawią (i przypuszczam, że na linii 502 Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker20pc Re: Kiedy? 13.03.04, 09:11 Haha tak samojak ja, pewnie na 502. Co do remontu jestem przerażony. Co oni tam będą robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_m Re: Kiedy? 13.03.04, 14:59 sneaker20pc napisał: > Co do remontu jestem przerażony. Co oni tam będą robić ? Obecnie budują tam kanalizację, a potem ma być genarealna przebudowa ulicy od Ronda Barei do skrzyżownia z Krzesławicką. Ale może jak dobrze pójdzie to skończą nieco wcześniej? A czemu właściwie cię to tak przeraża? Mieszkasz gdzieś w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker20pc Re: Kiedy? 13.03.04, 16:20 Dokładnie. Na Dobrego Pasterza mieszkam. Poza tym nawet jesli budują kanalizację to sory ale 10 miesięcy? Przecież to paranoja. Pierwszą część dobr.past. od 29 listopada do RB remontowali 4 miesiące chociaż jest 2 razy dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_m Re: Kiedy? 13.03.04, 18:53 sneaker20pc napisał: > Dokładnie. Na Dobrego Pasterza mieszkam. Poza tym nawet jesli budują > kanalizację to sory ale 10 miesięcy? Przecież to paranoja. Pierwszą część > dobr.past. od 29 listopada do RB remontowali 4 miesiące chociaż jest 2 razy > dłuższa. Ale przecież ja napisałem wyraźnie, że chodzi o generalną przebudowę, czyli nie tylko kanalizacja!! To jest dopiero początek. Ja akurat nie mieszkam na Dobr. Pasterza, bo dalej w głębi osiedla, ale korzystam z przystanków na Dobrego Pasterza, tak wiec wiem dobrze co tam się dzieje.Zatemm musisz się uzbroić w cierpliwość, bo nic innego ci nie mogę doradzić :) A poza tym ten remont wykonuje inna firma, może to ma też jakieś znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś