12.03.04, 18:37
1. Kiedy skończy się remont Dobrego Pasterza ?
2. Kiedy i na jakie linie wyjadą pierwsze Solarisy ? Ile ich będzie ?
Obserwuj wątek
    • jarek_m Re: Kiedy? 12.03.04, 19:59
      ad.1.: 0ficjalnie ma trwać do 30 listopada 2004 r.
      ad. 2.: 18 marca mają trafić te 2 już zmontowane do KB więc pewnie pod koniec
      marca się pojawią (i przypuszczam, że na linii 502
      • sneaker20pc Re: Kiedy? 13.03.04, 09:11
        Haha tak samojak ja, pewnie na 502.
        Co do remontu jestem przerażony. Co oni tam będą robić ?
        • jarek_m Re: Kiedy? 13.03.04, 14:59
          sneaker20pc napisał:

> Co do remontu jestem przerażony. Co oni tam będą robić ?

Obecnie budują tam kanalizację, a potem ma być genarealna przebudowa ulicy od
          Ronda Barei do skrzyżownia z Krzesławicką. Ale może jak dobrze pójdzie to
          skończą nieco wcześniej?
          A czemu właściwie cię to tak przeraża? Mieszkasz gdzieś w pobliżu?
          • sneaker20pc Re: Kiedy? 13.03.04, 16:20
            Dokładnie. Na Dobrego Pasterza mieszkam. Poza tym nawet jesli budują
            kanalizację to sory ale 10 miesięcy? Przecież to paranoja. Pierwszą część
            dobr.past. od 29 listopada do RB remontowali 4 miesiące chociaż jest 2 razy
            dłuższa.
            • jarek_m Re: Kiedy? 13.03.04, 18:53
              sneaker20pc napisał:

> Dokładnie. Na Dobrego Pasterza mieszkam. Poza tym nawet jesli budują
              > kanalizację to sory ale 10 miesięcy? Przecież to paranoja. Pierwszą część
              > dobr.past. od 29 listopada do RB remontowali 4 miesiące chociaż jest 2 razy
              > dłuższa.

Ale przecież ja napisałem wyraźnie, że chodzi o generalną przebudowę, czyli nie
              tylko kanalizacja!! To jest dopiero początek. Ja akurat nie mieszkam na Dobr.
              Pasterza, bo dalej w głębi osiedla, ale korzystam z przystanków na Dobrego
              Pasterza, tak wiec wiem dobrze co tam się dzieje.Zatemm musisz się uzbroić w
              cierpliwość, bo nic innego ci nie mogę doradzić :)
              A poza tym ten remont wykonuje inna firma, może to ma też jakieś znaczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka