Gość: Krakus IP: 93.159.141.* 02.07.10, 07:06 Oj, żałosnych wypocin ciąg dalszy... miałkie, na siłę... żałość.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pfg Re: Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... 02.07.10, 07:28 Brawo! Cytat z Mieroszewskiego genialny, z tą różnicą, że dziś porozumienie z Niemcami jest w zasięgu ręki. To z Niemcami jesteśmy wspólnie w NATO i Unii, to Niemcy są naszym najważniejszym partnerem gospodarczym. Gdyby jeszcze nie te resentymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: i to jest cała obiektywność wyborczej IP: 151.193.120.* 02.07.10, 09:18 Dodatek krakowski, godziny przed ciszą i agitka wyborcza pod jedynego słusznego kandydata, jak widać panika rośnie, jest tylko jedna jedyna rzecz, której propagandziści nie rozumieją prezydenta wybiera WIĘKSZOSC i żadne wasze czary na nic już nie zdadzą. bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... IP: 194.3.247.* 02.07.10, 08:15 Co ja widzę: Stasio pisze pod wpływem środków odurzających :) Odpowiedz Link Zgłoś
terion Re: Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... 02.07.10, 08:18 > Musimy dążyć usilnie do takich przemian, które umożliwiałyby rzetelne porozumienie polsko-rosyjskie. Jeżeli bowiem my nie porozumiemy się z Rosją - uczynią to Niemcy naszym kosztem. Czemu akurat z Rosją a nie z Niemcami? W ogóle o czym jest ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscwdom Re: Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... IP: *.ghnet.pl 02.07.10, 10:30 O Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
eventually Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... 02.07.10, 09:04 Ten pan już napisał prześmieszny felieton o nowej kładce, po prostu boki zrywać. A może czas na zasłużony urlop, bo głowa zaczyna się przegrzewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaart Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... IP: 46.112.69.* 02.07.10, 09:23 Rany! ale bełkot:) cudownie czytać takie wypociny:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTI FOOTBALL Las personas con su conocimiento IP: *.brzesko147.tnp.pl 02.07.10, 10:21 Dejar todas las esperanzas, STASIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Mancewicz!! Błagam.... IP: 83.142.184.* 02.07.10, 10:54 uspokój się Pan!!! Ileż można?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CM Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... IP: *.telnet.krakow.pl 02.07.10, 11:18 Ta pisanina jest żałosna, mam nadzieję, że masz przynajmniej jądra, Mancewiczu, dla pozoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz No i kaczucha w Krakrakowie załapał kolejne głosy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:34 Panie red. Mancewicz nie pisz pan już więcej o polityce. Przysporzył Pan naszemu, miejscowemu profesorowi kolejnych wyborców. Teraz wziął się Pan za krajowe sprawy. I tu kolejny klops. Pisz pan o pączkach, mazurkach. To Panu jeszcze wychodzi. No chyba że ma się etat i tantiemy u Kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: POsilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:02 "Nie ten grób... Tomasz Domalewski: ODE MNIE- Dziennik Polski 02.07.2010. W propagandę wyborczą na rzecz Bronisława Komorowskiego wciągnięto nawet Hillary Clinton. Ktoś, oczywiście nie mający nic wspólnego z polskim MSZ, wytłumaczył jej współpracownikom, że złożenie kwiatów na grobie Marii i Lecha Kaczyńskich byłoby czymś niestosownym. Nierozgarnięty polski wyborca mógłby to zrozumieć jako akt poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego. Ojczyzna to ziemia i groby. Tak chciał Norwid. Polskie MSZ widzi to jednak inaczej. Groby - tak, ale w żadnym razie grób tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Polski wyborca zasługuje na jakąś lepiej dopasowaną mogiłę. Dopasowaną do pragnień wyborczych PO. Jeśli to nie hańba, to co nią jest? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Zdrowie najważniejsze? IP: *.chello.pl 02.07.10, 12:34 To dopiero egoizm! Dla patrioty Polska jest ważniejsza! I takich ludzi chce reprezentować Kaczyński. Widać autor się do nich nie zalicza. (Mój kandydat skończył udział w wyborach na I turze. Nie jestem zwolennikiem ani JK ani BK) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaczi Co ja widzę: Polska jest najbiedniejsza... IP: 67.159.45.* 02.07.10, 13:17 Słuchając niektórych polityków odnoszę wrażenie że jesteśmy jeszcze pod zaborami a zewsząd czai się wróg: ruski, Niemiec, Żyd, który pragnie tylko wyszarpać czerwone serce z białej orlej piersi. Miliony ludzi kupują tę kłamliwą retorykę. Odpowiedz Link Zgłoś