Dodaj do ulubionych

sabbino-jesteś niestety szmatką!!!

20.03.04, 00:04
Więc dla Ciebie liczy się kasa,na zwycięstwie tego chama chcesz nabic
kabzę ,reszte Masz w dupie.Ta szmatka to najdelikatniejsze -moim zdaniem
określenie tego jak niestety od dzisaiaj można Cię nazwać.Wiesz jak się
dobitniej ,określa kobiety które zrobią i sprzedadzą się dla zysku i
pieniędzy...niech ten ogonek od dzisiaj za Toba się
ciągnie!!!.Beee,myślałem ,że Kraków jest prawie wolny od takich kobiet-
myliłem się.No cóz pecunia non olet!!,ale za Tobą od dzisiaj ciągnie się
smród kacykowskiej stajni!!!.Prawdopodobnie po tym rozpoznają Cię koledzy na
giełdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.04, 01:11
      nie jestem święty, sabinna to nie moja faworyta ,ale tak bym jej nigdy nie
      nazwał
      • longwehicle Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! 20.03.04, 06:05
        Gość portalu: H56 napisał(a):

> nie jestem święty, sabinna to nie moja faworyta ,ale tak bym jej nigdy nie
        > nazwał
        Lkw napisał:Witaj,mam do Ciebie pytanie .Czy Znasz delikatniejsze określenie
        człowieka ,który dla pieniędzy zrobi wszystko?,podpisze nawet pakt z diabłem!.
        Do tej pory z ciekawością /czytałem to co pisała/,ale przekroczyła granice
        dobrego smaku ,a wtedy musi się liczyć z krytyką ,która ten smak czyni jeszcze
        pikantniejszy.Jest może młoda i głupia,może zamiast na lekcje
        historii ,chodziła na jabłka,bo nie pamięta J.Szeli-
        protoplasty "naszego"wielkiego zbawiciela!!.
        • Gość: H56 Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! IP: *.comnet.krakow.pl 20.03.04, 09:19
          Te współczesne małolaty zrobią wszystko aby zwrócić na siebie uwagę.
          Wykształceni, aroganccy, wulgarni, bez hamulców moralnych. Może trochę
          generalizuję ale dla nich symbolem szczęścia jest przede wszystkim pieniądz.
          Wybacz ale nie zrozumiałem o co chodzi z tym Szelą i zbawicielem. Jakub Szela
          jak pamiętam był przywódca powstania chłopskiego przeciwko feudalizmowi a
          konkretnie pracy za darmo, możliwe,że pomyliłem gościa ale ten okres historii
          przerabiany był przeze mnie chyba ze trzydzieści lat temu. Pozdrawiam
          • longwehicle Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! 20.03.04, 12:03
            Szela szedł od dworu do dworu i wycinał w pień ,wspólcześnie -eliminował -całe
            rodziny szlacheckie,a dwory łupił i podpalał.Dorobiliśmy się kolejnego-
            wychodowalismy na biedzie,zamordyżmie i niestety naszej głupocie,kształconego
            przez byłych funkcjonariuszy stasi i kgb/gru/.J.M.Rokita trafnie określił go
            jako drobnego oszusta,naciągacza jednocześnie aferzystę na wielką skalę.Taki
            Anrdzej Nikodem Dyzma-Szela>
            • peteen Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! 20.03.04, 12:10
              longu, sabbin to facet, a przy okazji prowokator - czerpie radość z tego, że
              ktos się denerwuje z jego debilnej pisaniny...
              szkoda twojej energii na niego...
          • longwehicle Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! 20.03.04, 12:08
            Gość portalu: H56 napisał(a):

> Te współczesne małolaty zrobią wszystko aby zwrócić na siebie uwagę.
            > Wykształceni, aroganccy, wulgarni, bez hamulców moralnych. Może trochę
            > generalizuję ale dla nich symbolem szczęścia jest przede wszystkim pieniądz.
            > Wybacz ale nie zrozumiałem o co chodzi z tym Szelą i zbawicielem. Jakub Szela
            > jak pamiętam był przywódca powstania chłopskiego przeciwko feudalizmowi a
            > konkretnie pracy za darmo, możliwe,że pomyliłem gościa ale ten okres historii
            > przerabiany był przeze mnie chyba ze trzydzieści lat temu. Pozdrawiam
            > LKW napisał:Witaj ponownie,nie mam szacunku dla ludzi, którzy szacunkiem
            darzą nie ludzi a pieniądze.Biorąc pod uwagę ,że sabbina prawdopodobnie jest
            kobietą,jej entuzjazm z zarobionych pieniędzy w razie zwycięstwa lepperusa-
            kaliguli,całkowicie pogrąża ją w moich oczach.

• sabbina w poniedziałek jak będę trzeźwa 20.03.04, 18:34
              to wszystkim szczegółowo odpowiem...:)))
              • brakfonii Re: w poniedziałek jak będę trzeźwa 23.03.04, 06:48
                sabbina napisała:

> to wszystkim szczegółowo odpowiem...:)))
                LKW :sabbina,czyżbyś raczyła się z nadmiaru gotówki denaturatem?.Coś długo
                trzeżwiejesz:)))
            • das_bot Panie w długim wehikule... 23.03.04, 14:01
              ... proszę nie drażnić sabbiny. Nie warto doprawdy.

pozdrowienia

bot
              • swarozyc but 23.03.04, 14:19
                das_bot napisał:
                ... proszę nie drażnić sabbiny. Nie warto doprawdy.
                '''''''''''''''''''''''''''''''''
                a skad ty wiesz co warto?
                Tys przeciez od pilnowania, a nie od wyrazania pogladow.
                do budy Cerber!
                • das_bot Re: but 23.03.04, 17:23
                  Swarożyc, znowu zaczynasz szaleć. Bardzo proszę, uspokój się i przestań
                  zaczepiać ludzi na forum krakowskim, albo się stąd wyprowadź. Ta prośba dotyczy
                  wszystkich nicków, których używasz. Ban można powtórzyć, a liczba ISP w Szwecji
                  nie jest nieograniczona. To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

pozdrowienia

bot

• m.in Re: but 23.03.04, 17:43
                    kocham bota!
                    ciesze sie ze jest z nami
                    znaczy na krakforum
                    • ashek Re: but 24.03.04, 01:48
                      Nieczesto pisze, ale w kwesti sabbiny cos powiem.
                      Przeczytałem co pisze ten twór czyjejś wyobrażni i myśle, że tym tworem
                      wirtualnym nie warto się zajmowac. Po prostu jest to wszystko pretensjonalne,
                      wulgarne, bez gustu i smaku, żałosne wręcz. Dziwię się tylko, że tak wiele osób
                      prowokuje do zabierania głosu i próżnych dyskusji.

pzdr. tom(ashek)
                      • Gość: m.in Re: but IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:16
                        widzisz ashku, Ciebie tez sprowokował
                        po prostu tak juz jest ze działalnośc tego gładkomózgiego koprofaga niektórym
                        nie jest obojetna i natura nie pozwala kretynom podsobnej maści samodzielnie
                        hasac po forum
                        jeden das_bot to za mało :)
                    • swantevit m in 24.03.04, 09:53
                      m.in napisał:

> kocham bota!
                      > ciesze sie ze jest z nami
                      > znaczy na krakforum
                      ''''''''''''''''''''''''''
                      orwell mial racje; Tak jak Whinston Smith pokochal (w koncu)swego cenzora
                      > tak i to stworzenie rowniez((:-
              • longwehicle Re: Panie w długim wehikule... 24.03.04, 07:01
                das_bot napisał:

> ... proszę nie drażnić sabbiny. Nie warto doprawdy.
                >
                > pozdrowienia
                >
                > bot
                LKW napisał: Witaj das Bot-po przetłumaczeniu znaczy.pan z długim
                wehikułem...:)))
                pozdrawiam LKW;)))
                • sabbina Witam i pozdrawiam ...:) 24.03.04, 13:18
                  1. Powtarzam, jak Lepper wygra zarobie mase kasy, bo w piątek przedwyborczy na
                  full kupię kontraktów, shortów, i w poniedziałek na panice - zwycięstwo
                  wyborcze Leppera - na giełdzie sprzedam i zkasuję kasę.
                  Dla nie znających sie na kontraktach informuję, że przebcie może wynosić do
                  150 % od zainwestowanej kasy.

Lepper, czy Rokita - zadna róznica

2. Jakub Szela to był agent austriacki, trochę pomordował szlachty w 1846 r, a
                  potem dostał piękne gospodarstwo na Podhalu, gdzie żył godnie, aż do śmierci z
                  pracy parobków,

3. Peteen, Das-bot, itp. - żal czasu na komentarze
                  • longwehicle Re: Witam i pozdrawiam ...:) 24.03.04, 22:28
                    sabbina napisała:

> 1. Powtarzam, jak Lepper wygra zarobie mase kasy, bo w piątek przedwyborczy
                    na
                    > full kupię kontraktów, shortów, i w poniedziałek na panice - zwycięstwo
                    > wyborcze Leppera - na giełdzie sprzedam i zkasuję kasę.
                    > Dla nie znających sie na kontraktach informuję, że przebcie może wynosić
                    do
                    > 150 % od zainwestowanej kasy.
                    >
                    > Lepper, czy Rokita - zadna róznica
                    >
                    > 2. Jakub Szela to był agent austriacki, trochę pomordował szlachty w 1846 r,
                    a
                    > potem dostał piękne gospodarstwo na Podhalu, gdzie żył godnie, aż do śmierci
                    z
                    > pracy parobków,
                    >
                    > 3. Peteen, Das-bot, itp. - żal czasu na komentarze
                    > LKW napisał:sabbinko żal czasu na ciebie/celowo z małej litery / twoje
                    miejsce jest w gnojówce u lepprusa-kaliguli,z tym że bez względu na płeć
                    będziesz nadziana na dyszel/traktory -te z kredytów ukrył!!/,on lubuje otaczać
                    się takimi albo z kurwikami w oczach lub z akcjami w ręce/oczywiście na jego
                    osobiste potrzeby/!!!.Podobno do wymiarów knura dużo mu brakuje/kazde jego -wg
                    sąsiadów -dziecko ma inny kolor włosów:)))/.Wieś kocha samopomoc i samoobronę a
                    fakjuje sabbinki!!!.W związku z tym "towarzyszko" z działu akcji, będziesz od
                    dzisiaj tępiona na tym forum ,łącznie z powtórkami na forum kraj za swoją
                    głupotę i podręcznikowe tumaniaste mądrości.Moi koledzy,zlokalizują cię w 24
                    godziny na giełdzie, oczywiście jeżeli nie jesteś tam sprzątaczką i z inicjałow
                    przedstwaię cię na krakowskim forum.Mam jednak poważne matpliwości,że nadmiar
                    bogactwa,spowodował że korzystasz z kompa w godz.pracy byle jakich urzędów !.
                    sabbinko poprostu jesteś pierdzistołkiem -potocznie urżędnik niższego szczebla-
                    życzę ci powodzenia w dalszych grach wojennych na giełdzie.

z socjalistycznym pozdrowieniem LKW
                    >
                    >
                    >
                    • sabbina Re: Witam i pozdrawiam ...:) 24.03.04, 22:45
                      longwehicle napisał:

> Moi koledzy,zlokalizują cię w 24
                      > godziny na giełdzie, oczywiście jeżeli nie jesteś tam sprzątaczką i z
                      inicjałow

A ku ku >:)))))))))) zapraszam Twoich Kolegów do spekulacji !

> przedstwaię cię na krakowskim forum.Mam jednak poważne matpliwości,że nadmiar
                      > bogactwa,spowodował że korzystasz z kompa w godz.pracy

zaraz, zaraz, ino skończy się sesja w USA koncze pracę...:)))
            • hm_tak Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! 24.03.04, 14:31
              Sabbin nie jest kobietą, idę o zakład. Nie - zresztą nie idę. To niehonorowo.
              Ja WIEM, że nie jest.
              Do rozstrzygnięcia pozostaje problem czy jest mężczyzną.
              • peteen dlaczego niestety ? 24.03.04, 14:33

• to.ya Re: dlaczego szmatką, a nie... ? 24.03.04, 14:36

• Gość: D.F.F.T.R. Re: sabbino-jesteś niestety szmatką!!! IP: *.crowley.pl 24.03.04, 16:20
                Czyżbyś przypuszczał(a), że przy przecinaniu pępowiny ginekologowi się rączka
                omskneła? Brrr :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka