zbigniew74 21.03.04, 20:53 w Kolanku przy Józefa 17. Kto pragnie przybyć niech przybywa:) Jak się nie zmieścimy będziemy uprawiać knajping:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wie nic w piwnicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:26 poprzednio mnie ominęło Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: w piwnicy? 21.03.04, 23:54 To jest piatnica ili frajdej tak? Od ktorej do ktorej? W KolanQ #6 czy #5? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Wawrzek Re: w piwnicy? IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 00:44 W jaki piwnicy,ja sie zapytowywuje?W jaki piwnicy?! O szosty wieczor?Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwnica Re: w piwnicy? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.03.04, 10:25 w kolanku nie ma piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: w piwnicy? 22.03.04, 10:28 Gość portalu: piwnica napisał(a): > w kolanku nie ma piwnicy Zawsze możemy wykopać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwnica Re: w piwnicy? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.03.04, 10:43 nie krepujcie sie z tym kopaniem (ciekawe kto ci pomoze, ehehe?), ja sobie kupie bronka i pokibicuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: a czy... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.03.04, 13:45 jak chcesz to mozesz byc:P Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: O piwnicy... 22.03.04, 17:39 ...klikal "nie wie nic". A do kopania piwnicy pelnoletnim nie trzeba byc!Trzeba przyniesc tylko swoj sprzet(wiadereczko i lopateczke). A pod Kolankiem nie ma piwnicy? Powinna byc!Sprawdzic i jak co odkopac wejscie! Tam moze byc calkiem-calkiem...i gleboko. Na Kazmirzu wiekszosc KAMIENIC miala piwnice bez elektryki ktora zakladano dopiero w latach 60-tych. Szczurki tyz byli! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: O piwnicy... 23.03.04, 12:17 Ja mam być (podobno) za Marzannę, więc raczej strój kapielowy niż wiaderko i łopatkę powinnam przynieść...;)))))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: to.ya "Marzanna w kibini" 23.03.04, 18:06 To jest chcialem wyklikac w bikini!!!Manitou Ty slyszysz i nie grzmisz?! Marzanne zawsze byla rzucana we H2O wislane w pelnym oporzadzeniu.Im wiecy kiecek tym lepiej!No ewentualnie bez barchanoov!Bo to juz wiosna i cieplootko! Ciekawy bedzie marsz z Jozefa na Podgorska/Gazowa...bardzom tez zainteresowany kto Cie wepchnie? A kto Cie wyratuje z Topieliska?! Ale bedom yayka,ze klekajcie narody! Nie zapomnac o pykczerach! Mokrootki pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: to.ya "Marzanna w kibini" 23.03.04, 18:20 jesli das_bot przyprowadzi fotoartyste to cały swiat popatrzy na to.ye w wisełce pytanie tylko: podpalić czy nie podpalić? no i specdedykacja przedspławieniowa dla to.yi: lokomotywa, wersja 2004 Stoi na stacji lokomotywa, która ma jeździć na biopaliwa. Chciałaby jechać, ale nie może, bo to po pierwsze wypada drożej, po drugie, skutkiem jakichś przekrętów, w kraju brak kilku biokomponentów, a jak się kupi je z zagranicy, to będą stratni polscy rolnicy. Po trzecie spalin skład tak się zmienia, że wzrosną wokół zanieczyszczenia , po czwarte jazda ma wpływ szkodliwy na biedny silnik lokomotywy... Takich zagrożeń jest ze czterdzieści, sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści. Lecz choćby przyszło ekspertów tysiąc, a każdy gotów nie tylko przysiąc, lecz także dowieść w uczonych pracach, ze ta ustawa się nie opłaca, to ją ochoczo przegłosowali znaczną większością Wysokiej Sali zlobbingowani nasi posłowie, co kłopot mają z olejem. W głowie. II. Nagle gwizd nagle świst spaliny buch koła w ruch najpierw powoli jak żółw ociężale na biopaliwie silnik odpalił turkoce, łomoce coś stuka i puka to tłoki tak wala korbowód się grzeje i strzela coś w rurę coś dziwnego się dzieje obroty nierówne zawory już dzwonią a z rury zajeżdża ziemniaczanych placków wonią Ruszyła maszyna po szynach ospale bo biopaliwo jest na gorzale i biegu przyśpiesza i gna coraz prędzej lecz silnik wręcz wyje i grzeje się częściej i zgrzytów w silniku znieść już nie sposób i wszystko czerwone się nagle zrobiło i lokomotywę rozpie...o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to.ya "Marzanna w kibini"/Mr Bombel, M.in... 24.03.04, 08:19 Powtórka z Nerona czy coś??- podpalić Im się zachciewa!!! ;))) Specdedykacja to Twoje M.in. dzieło? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in babole spławiane w rzece 24.03.04, 16:00 powinno sie wcześniej podpalać tak na wszelki wypadek tak przynajmnie robiłem będąc młodym pacholęciem BTW humor branżowy: ciekawe czy ktoś będzie chciał adoptować leofritza Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: babole spławiane w rzece 24.03.04, 16:03 BABOLE????????????????? Poczekaj no!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Ciekawe... 25.03.04, 17:09 m.in napisał: > BTW humor branżowy: ciekawe czy ktoś będzie chciał adoptować leofritza Ciekawe?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Marzanna sama się utopi... 26.03.04, 09:07 ... idąc przez pół miasta na imprezę w tym czymś co zaległo na chodnikach i jezdniach... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 TO.YA:) 23.03.04, 18:17 to.ya napisała: > a co sobie życzysz zalegle imieninowo? > ;)) Prezenty, prezenty, prezenty, prezenty .....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nic z tego, to oni czekają na... 23.03.04, 18:19 flaszki, flaszki, flaszki !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: nic z tego, to oni czekaja˛ na... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.04, 18:22 no wlasnie, tym bardziej, ze ja np nic ze soba nie przynosze, jak niektorzy oczekiwali. moze na nastepna impreze:P Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: TO.YA:) 23.03.04, 18:26 zbigniew74 napisał: > Prezenty, prezenty, prezenty, prezenty .....:)))) jak chcesz to ci przyniosę flaszkę ukraińskiej wódki. reflektujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: Horylka...yob twoyu... 23.03.04, 18:33 Zeby mi tylko TWA STK wzroq nie postardalo po zakropieniu sie tem eliksirem! 7,miales cos przytaskac ze soba w porteczkach!!Pamietam!Klikales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Horylka...yob twoyu... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.04, 18:36 wisze leszkowi flaszke, ale jak jego nie bedzie to szkoda wydawac kase, co ja matka teresa jestem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: no,Matka Teresa... 23.03.04, 18:43 ...to pewnie nie,chociaz sprawdz jeszcze raz!!! Ty jestes ladniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Horylka...yob twoyu... 23.03.04, 18:44 mr.bombel napisała: > Zeby mi tylko TWA STK wzroq nie postardalo po zakropieniu sie tem eliksirem! spokojnie, to nie jest ukraiński bimber, a legalna wódeczka z banderolką. czasem nawet trafia się w ładnej butelczynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: Horylka...yob twoyu... 23.03.04, 18:52 Trochem spokojniejszy ale "dla chcacego nie ma nic trudnego" wiec banderolki mozna...co? Podrobic i nieszczescie gotowe! 7-ka nie pij bo matoory nie zdasz i dostaniesz lanie od "Jareckich". Chyba,ze Brailem qmasz! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Horylka...yob twoyu... 23.03.04, 18:57 mr.bombel napisała: > Trochem spokojniejszy ale "dla chcacego nie ma nic trudnego" wiec banderolki > mozna...co? Podrobic i nieszczescie gotowe! Istnieje jeszcze możliwość że wódzię przywiezie kto?... mieszkaniec Kazachstanu będący z rodzicem w dobrych stosunkach który raczej nie nabył jej od podejrzanych pędziwódów :) Sytuacja równiez potwierdzona testami - wiele flaszek już się co?.. wypiło i się nie co?... nie oślepło :) > 7-ka nie pij bo matoory nie zdasz i dostaniesz lanie od "Jareckich". > Chyba,ze Brailem qmasz! a na wszelki wypadek mam w domu małe sprytne urządzonko do pisania brailem, matrycę taką znaczy się. przynieść również? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bombel Re: Horylka...yob twoyu... 23.03.04, 19:05 To moze byc horylka na bazie wielbladziego malaka i po niej nie suszy? Przyniesc,a jak? 7-ka musi nabrac wprawy w paljuszkach i opuszkach! Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz bez przesady... 23.03.04, 19:18 Przecież ponoć mamy przepić i przejeść kolanko no6 na 600 złotych...L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 niee IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.04, 19:26 to jest w ogole abstrakcyjna suma, ale trzeba zaczac od tego, ze nie wynajmujemy kolanka... zreszta jedna flaszka to nie wiele w porownaniu z tym, co bywalo kiedys, ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: niee 23.03.04, 19:31 Gość portalu: 7 napisał(a): > to jest w ogole abstrakcyjna suma, ale trzeba zaczac od tego, ze nie wynajmujem > y kolanka... Ale spotkanie jest w kolanku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: niee IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.04, 19:51 Leo.. bedzie teges, nie ma sensu wchodzic w szczegoly, spotkanie w kolanku o 18 i reszta sie nie martw:P Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz czuje niepokój 24.03.04, 13:38 A jak okarze się,że wszyscy są ode mnie starsi i będę się czuć nieswojo? A jak się okarze,że wszyscy są ode mnie młodsi i będę sie czuć nieswojo? Leo Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: słusznie... czuj... 24.03.04, 13:52 Ale skąd wiesz w jakim ja jestem wieku?L. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: słusznie... czuj... 24.03.04, 13:55 leofritz napisał: > Ale skąd wiesz w jakim ja jestem wieku?L. w XXI; jak wszyscy... ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz to zabawne.. 24.03.04, 13:56 humor w każdej sytuacji - to mi się podoba...L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: słusznie... czuj... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 21:05 nie martw się, nie będzie aż tak źle (wiem co mówię, powaga ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica czuj... duch? 24.03.04, 21:22 wódka dla Zbigniewa leży już pod moim łóżkiem. czuję się jak rasowy alkoholik. i mam coraz więcej powodów żeby się pojawić. sama sobie wjeżdżam na ambicję :) chociaż przyznam szcerze że się tremuję. jak tremo :> Odpowiedz Link Zgłoś
m.in heh 23.03.04, 19:32 no to nas by musialo byc z dwudziestu trzydziestu ja siebie podliczam na jakies 22 złote no ale co modsi to pewnie góra 5 zetów wydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 soczewico:) 23.03.04, 21:24 soczewica napisała: > jak chcesz to ci przyniosę flaszkę ukraińskiej wódki. > reflektujesz? :) Chętnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: soczewico:) 24.03.04, 14:30 zbigniew74 napisał: > Chętnie:) pshenichną czy posolską ukrainiańską gorilkę? :) (retoryczne, już zassałam z szafki pszeniczną, zaraz ją ukryję w łóżku jak stary alkoholik, żeby jej kto nie wziął w podobnym celu). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: soczewico:) 24.03.04, 14:32 żądam rychłego spotkania przy oglądaniou pełnej wersji ludwiga... :c) peteen - stary opój (a miłosnik wschodnich trunków zwłaszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: TO.YA:) / Zbigniew, 24.03.04, 08:16 zbigniew74 napisał: > to.ya napisała: > > > a co sobie życzysz zalegle imieninowo? > > ;)) > > Prezenty, prezenty, prezenty, prezenty .....:)))) Jakie???????????????????????? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek ja też nan 12 lat, chętnie przyjdę, do zobaczenia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Zbigniewie, 24.03.04, 15:21 nie myśl tak długo nad tymi prezentami :))) Jak sam nie powiesz, to dostaniesz... ;)))))) :p Zobaczysz!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 24.03.04, 23:09 Będę miał w klapie kasztana/najpiękniejsze są na placu Pigall'e.Szkoda,że nie będzie sabbiny ,ona wtedy zaczyna sprzątanie biurowca,póżniej ma nocny dyżur w toillete sukiennice!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 25.03.04, 08:55 a ja się spytam jak zwykle w sumie: nie obraicie sie jak przyprowadzę jakieś nowe nie-forumowe twarze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 25.03.04, 09:10 i znowu uciekna po pierwszym spotkaniu, jak ta sisi (czy jakos tak), poztsawiając przynajmniej jednego forumowicza (hłe, hłe) z rozdartym sercem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 od poczatku mowa o dwojgu mlodych:P /nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: przytacha chlopaka, hehe /nt 25.03.04, 14:21 ale chyba nie swojego,jeno córy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: yenn ? córy ?? 25.03.04, 17:01 no wlasnie, do posiadania cory to sie nie przyznaje...:) ale za to moge przytachac kawalek mojej klasy:) i moge sprobowac hiisi namowic - zreszta sama ostatnio mowila ze jak bedzie jakies spotkanie to mam jej dac znac:) (przepraszam za brak polskich znakow, ale sie wlasnie okazalo ze w moim linuxie takiego wynalazku nie ma, a nie chcialo mi sie na windowsa przelaczac...:P) Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz nie obrażaj się... 25.03.04, 17:39 Ja nie tak to mówie....tylko tak mówie sobie...L. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jak mawia skks... 25.03.04, 17:41 obrażają sie kucharki... nie będzie mnie, bo i jak ? chyba, że... Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Chyba, że...? 25.03.04, 17:46 peteen napisał: > obrażają sie kucharki... > nie będzie mnie, bo i jak ? > chyba, że... że...? Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz A poza tym... 25.03.04, 17:42 sam wielokrotnie wspominałeś, że wpiątek cie nie będzie...ateraz chcesz mnie , "małego żuczka" obciazyć odpowiedzialnością za swoją nieobecność...no wiesz...Leosiek Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: A poza tym... 25.03.04, 17:51 wy tu pitupitu a za chwile audycja o kazku w radiu wraków Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Jestem w pracy i nie moge słuchac radia, bo czas.. 25.03.04, 18:01 zakasać rękawki i wreszcie wziąć sie do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jestem w pracy i nie moge słuchac radia, bo c 25.03.04, 18:42 leofritz napisała: > zakasać rękawki i wreszcie wziąć sie do pracy.. i mopa, i mopa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 hej do wszystkich, którzy będą 26.03.04, 08:16 Jednak nie damy rady się pojawić, pozdrawiamy Was bardzo serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: hej do wszystkich, którzy będą 26.03.04, 08:31 My tez nie damy rady... ale pozdrawiamy!!! Wypijemy piwko za Wasze i Nasze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in zadnego opijania nieobecnych! 26.03.04, 10:01 mam tylko nadzieje, ze skarbnik będzie bo składki trzeba by wyrównać Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: zadnego opijania nieobecnych! 26.03.04, 11:51 my się postaramy bardzo. małżon powiedział że mnie zaeskortuje, jak usłyszał o nadmiarze facetów. wypaść to nam nic nie wypadnie, zobaczymy jak będzie z odwagą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen bo co ? 26.03.04, 12:00 przecież się nie rozerwę... bania za moje zdrowie, albo w ucho ! ;c) ps. a najbardziej mi żal, że nie poznam soczewicy, serio... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: bo co ? 26.03.04, 12:22 peteen napisał: > ps. a najbardziej mi żal, że nie poznam soczewicy, serio... panie petenku, pan to już zawsze wie jak przypodobać się kobietĄ! hihihihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: a cyfrówkę przyniesiesz?......... lepiej -n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re:a obecnych tym bardziej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:12 m.in napisał: > mam tylko nadzieje, ze skarbnik będzie > bo składki trzeba by wyrównać pewnie ze wpadne, taka ciekawa jestem funkcji "delete" Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Można sie spóźnić? 26.03.04, 12:50 Moge być ok. 20 albo i później troche..L. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Można sie spóźnić? 26.03.04, 13:01 Można, tylko pytanie czy ktoś jeszcze będzie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Można sie spóźnić? 26.03.04, 13:12 Ja niestety nie. Bardzo bym chciał i bardzo żałuję. Bawcie się dobrze. _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Można sie spóźnić?/ Garg_ul 26.03.04, 13:14 żartujesz????? nie bądź taki!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Można sie spóźnić?/ Garg_ul 26.03.04, 13:21 No właśnie nie będę. Ani taki ani inny. Przyjdę na następne. Albo na nieoficjalne, jak takowe będzie :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Towarzystwo się wykrusza :(((( 26.03.04, 13:24 A i mnie coś złego podpowiada, że nie przyjdę... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Towarzystwo się wykrusza :(((( 26.03.04, 13:43 wcale towarzystwo sie nie wykrusza TWA zawsze zwarte i gotowe!! bede jakoś po szóstej, nie wiem ile czasu, bo chyba mam robote na wieczór pzdrOFF Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica to ja mam prośbę, powiedzcie mi ostatecznie :) 26.03.04, 13:45 KTO już się zdeklarował że przyjdzie i utrzymuje postanowienie w mocy? bo z jednej strony smutek żal że mało, a z drugiej trema opada, bo skoro będzie kameralnie... :) przede mną wyzwanie o odnalezienie kolanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Moz˙na sie spóz´nic´?/ Garg_ul IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 13:41 garg ul napisz, ze sie boisz po prostu, ehehe, temat na wokandzie od ponad miesiaca a ty w ostatnim dniu piszesz, ze nie mozesz, brzmi to malo wiarygodnie..:P ale nie wnikam w szczegoly co do wykruszania to z tego co wiem to min 10 osb jest pewnych:P Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Moz˙na sie spóz´nic´?/ Garg_ul 26.03.04, 13:58 A proszę bardzo. Po prostu nie chciałem się tłumaczyć. Ale jak tak to jednak to uczynię. W mojej byłej szkole co roku odbywa się Festiwal Teatralny. W tym roku jest 35. i dzisiaj jest Gala. Dzisiaj też dopiero udało mi się bilet dostać. Spotkań będzie jeszcze bez wątpienia bez liku. Trzydziestej p[iątej Gali już nie. Kropka. A bać się boję swoją drogą. Powiem nawet, że stwierdzenie soczewicy jest mi bliskie bardzo ;P _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Garg_ul 26.03.04, 14:04 garg_ul napisał: Powiem nawet, że stwierdzenie soczewicy jest mi bliskie bardzo ;P JAK POWSZECHNIE WIADOMO TAKI M.IN CZY INNY SEVEN POŻERAJĄ NOWE DZIEWICE NA BIEŻĄCO :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Garg_ul 26.03.04, 14:16 m.in napisał: > garg_ul napisał: > Powiem nawet, że stwierdzenie soczewicy jest mi bliskie bardzo ;P > > JAK POWSZECHNIE WIADOMO TAKI M.IN CZY INNY SEVEN POŻERAJĄ NOWE DZIEWICE NA > BIEŻĄCO > :) Znaczy, głodni wiecznie chodzą??? :p :))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Garg_ul 26.03.04, 14:23 Bez przesady. Nie do tego stopnia bliskie, żebym nagle awansował na dziewicę ;PP _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Garg_ul 26.03.04, 14:32 m.in napisał: > POŻERAJĄ NOWE DZIEWICE dzisiaj ostra dieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Moz˙na sie spóz´nic´?/ Garg_ul 26.03.04, 14:09 gala fmft... należy uznać za usprawiedliwionego! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Gracias.. 26.03.04, 14:26 :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 26.03.04, 13:48 stawiam, że nie doszacowałeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 26.03.04, 13:51 poprzednie miało być pod siódemką, (że niedoszacowuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: III Spotkanie forumowiczów odbe˛dzie sie˛ 26 m IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 13:55 mam nadzieje, ze nie doszacowalem:P Odpowiedz Link Zgłoś
m.in spox, ci co mają przyjść sie nie deklarują 26.03.04, 13:51 bo i po co zawsze przychodzą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: spox, ci co mają przyjść sie nie deklarują 26.03.04, 13:57 tak albo planują przyjść i coś im wypada w ostatniej chwili więc może nawet lepiej, że się nie odzywają np. ja Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: spox, ci co mają przyjść sie nie deklarują 26.03.04, 14:05 wiesz, jeśli taki das_bot przyjdzie z obsługą flesza to juz są dwie osoby ponad TWA Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: spox, ci co mają przyjść sie nie deklarują 26.03.04, 14:14 cholera - a moja delegacja jest dużo mniej fotogeniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: III Spotkanie forumowiczów odbędzie się 26 ma 26.03.04, 15:30 wyjaśniło się definitywnie... nie przyjadę... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:16 Będę z cyfrówką, laptokiem, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:21 jakby ktoś miał telefon z aparatem, to mozna do mnie słać fotki jeszcze w trakcie uchlewania się... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:24 krzychut napisał: > Będę z cyfrówką, laptokiem, itp... i asystentką joanną? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:35 Asystentka nigdy nie miała na imię Joanna. Poza tym - czy ja wyglądam na posła ze Złotopolic ? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:37 Haha, ogląda się te seriale... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:38 drim, ty przyjdź bez koleżanki, to ja przyjde bez kolegi... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:40 peteen napisał: > to ja przyjde bez kolegi... będę wdzięczna, niezły element... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:44 z tej koleżanki ? no, niezły... a kolega chciał tylko zatańczyć... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:47 peteen napisał: > z tej koleżanki ? no, niezły... no popatrz, gdyby nie była na emigracji to bym ją wzięła ze sobą :) > a kolega chciał tylko zatańczyć... a ja czasem lubię pooddychać jak tańczę :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:48 przeciem cię nie ściskał... chyba... z tego co pamietam... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:53 tiaa... ach, ta mineralna, tylko miesza w głowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:56 ale spiewałem ładnie... i tylko dla ciebie ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 17:00 peteen napisał: > ale spiewałem ładnie... > i tylko dla ciebie ! No, pamiętam i doceniam :) A w Wawie komu śpiewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 17:02 sobie śpiewam... a muzom... :c( chlip, chlip, będę tęsknił za tobą, szczególnie dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 17:06 peteen napisał: > sobie śpiewam... > a muzom... Oj, nie wierzę :D > chlip, chlip, będę tęsknił za tobą, szczególnie dzisiaj... dzisiaj? a dlaczego dzisiaj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 17:07 a to nie dzisiaj spotkanie ??? ps. nawet w zdradzie jestem wierny... w wawie - nikomu... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 17:10 peteen napisał: > a to nie dzisiaj spotkanie ??? ano dzisiaj... a skąd wiesz że będę? :) > ps. nawet w zdradzie jestem wierny... w wawie - nikomu... zdradzasz Kraków dla mamony... :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:49 Wszystkie jak leci, nie odchodzę od telewizora. Chętnie popracowałbym też w komisariacie na Dworcu Centralnym, w morde ... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:55 krzychut napisał: > Wszystkie jak leci, nie odchodzę od telewizora. Ja wytrzymałam tak dwa dni, a następnie skapitulowałam... > Chętnie popracowałbym też w komisariacie na Dworcu Centralnym, w morde ... Wsród młodych policjantek...? A dziennik już piszesz...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in no prosze 26.03.04, 17:38 drim sie tylko przy okazji imprezek objawia... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 22:10 dreamlover napisała: > Wsród młodych policjantek...? > A dziennik już piszesz...? :) Tak jest, wśród młodych, ładnych policjantek. Dziennika nie piszę, moja rzeka jeszcze nie ścięta mrozem. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re:Wyjaśniło się definitywnie 26.03.04, 16:37 krzychut napisał: > Asystentka nigdy nie miała na imię Joanna. > Poza tym - czy ja wyglądam na posła ze Złotopolic ? chyba on jako jedyny w polsce ma laptopa marki 'lapptok' ;-) a z mojej feministycznej pozycji wpolałabym żebyś przyprowadził nie asystentkę ale asystentka. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica oczywiście mówię tu 26.03.04, 16:41 jako feministka-seksistka. popatrzyłoby się. ech, duże, błękitne oczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: oczywiście mówię tu 26.03.04, 16:46 płci brzydkiej będzie w nadmiarze, napatrzysz się w te błękitne oczy, może nawet utoniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Wawrzek Re: Podnosze kiece... IP: *.proxy.aol.com 26.03.04, 21:58 ...i na "poczte" lece...! Z drogiiiiiii!Qrde potklem sie o ENTER! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Dzienks,Krzychoocie... 26.03.04, 22:09 ...jestes Wielki! Do sfidanja manjana! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Fotki z kolanka poszły n/t ! 27.03.04, 15:10 a ja bym mogła dostać? chciałabym zobaczyć... :) proszę, proszę, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica a bu :( 27.03.04, 13:54 źle mi ze nie byłam. zachorzałam żołądkowo :| wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul To je 27.03.04, 14:30 klątwa Tutenmachenkota. Mnie pewnie też zaraz dopadnie ;P Już idę ziółek szukać. _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: To je 27.03.04, 15:09 garg_ul napisał: > klątwa Tutenmachenkota. Mnie pewnie też zaraz dopadnie ;P > > Już idę ziółek szukać. :) jeno wódzia mi się ostała. obiecuję uroczyście zachowac tą butelkę na następną okazję. :) Odpowiedz Link Zgłoś