Gość: uśmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:50 hehehe, dobrze im tak :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepowiem powtórka z rozrywki w tym koszmarnym hotelu! IP: *.saite.com.pl 06.08.10, 21:46 Kilka lat temu (chyba z 5) byłem z rodziną w tym hotelu, i w czasie naszego "wypoczynku" zatruło się mniej więcej połowa hotelu! Sam dostałem ostrej biegunki i wymiotów, mój brat dodatkowo miał wysoką gorączkę. W którymś momencie zasłabłem i już jechałem w karetce. W szpitalu leżeliśmy 2 dni. Rezydenci wtedy trochę pomogli, ale i tak większość musieliśmy załatwić sami. Dziwne, że nic się z tamtej akcji nie nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech! Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.chello.pl 06.08.10, 22:55 jak widać, wyjazdy wakacyjne to "ryzyk fizyk". Czasem biuro podróży oszuka, czasem hotel.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka jezdzijcie do polecanych obiektow IP: *.3s.pl 07.08.10, 15:10 Po co brat pojechal do tego hotelu, jezeli rok temu znajomi wrocili niezadowoleni i zatruci??? Ja jezdze do polecanych obektow,ktore posiadaja opinie pozytywne tez na internecie. A co do jadlowstrestu po powrocie, to super dieta odchudzajaca... To oczywiscie zart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jezdzijcie do polecanych obiektow IP: *.ghnet.pl 08.08.10, 19:40 w Santanie na kazdym turnisie jest to samo z taka roznica ze na jednym jest kilkunastu na innym kilkudziesieciu chorych. Radze uwazac na ten hotel i omijac go szerokim lukiem. Wlascicielem hotelu Santana jest wlasciciel biura Jet Tourisistc. Nie ma zadowolonych ludzi, ktory by wrocili z hotelu Santana. Nieliczne pozwytywne opinie sa wpisywane chyba przez samo biuro Jet bo nie ma na turnusach zadnej osoby, ktora by wyjezdzala zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfddyweu Re: jezdzijcie do polecanych obiektow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 17:29 jednak są osoby , które wróciły zadawolone. na przykład ja, więc mów za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.10, 20:06 Byłem w tym roku w Santanie i powiem krótko jettouristic to oszuści !!! Oszczędzają na wszystkim co się da. Najbardziej na wodzie pitnej !!! - i to jest cały problem zatruć. Woda używana do dystrybutorów z wodą mineralną, do automatów z sokami i napojami gazowymi to zwykła kranówa !!!! Zero Higieny jeśli chodzi o mycie naczyń i sztućców. Hotel oraz firma Jettouristic powinna być zamknięta. Co roku to samo ale w końcu polscy turyści się wzieli za nieuczciwych. Mam nadzieje że nie skończy się tylko na tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdama Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:36 My byliśmy w Santanie w połowie czerwca i z naszej 16 osobowej grupy znajomych nie zachorowały tylko 2 osoby.Mój chreśniak wylądował na kroplówce 2 razy,a po drugiej kroplówce miał omamy i podwójne widzenie.Po powrocie do kraju napisaliśmy reklamacje ale niestety do dzisiaj żadnej odpowiedzi nie mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.77.pxs.pl 09.08.10, 07:36 Moich znajomych też spotkała taka sytuacja. Miało być pięknie i wesoło. Upragnione wakacje. Okazało się, że przez dwa tygodnie wszyscy są na lekach, kroplówkach itp...Naiwni nie sprawdzili wcześniej opinii w Internecie, tylko zdecydowali się na jedną z najatrakcyjniej wyglądających ofert w biurze podróży...no i wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sister Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.77.pxs.pl 09.08.10, 07:49 Mój brat jeszcze nie wrócił. Wciąż bierze leki, a wcześniej był w szpitalu. Wszyscy jego znajomi przeżywają to samo- biegunki, bóle itd. Twierdził, że jakoś to przetrwają, ale wyraźnie złamał mu się głos, jak opowiadał o matce, która płakała bezradnie nad dwuletnim dzieckiem. Dzień później dowiedziałam się przypadkiem, że moi znajomi również byli w tym hotelu z dzieckiem. Jej słowa: Cały pobyt w szpitalu, na samolot zawoziło nas pogotowie, w Polsce odbierała nas karetka. Nie wyobrażasz sobie jaki to jest strach o dziecko. Chcieliśmy wrócić wcześniej, ale nie mieliśmy się z kim zamienić." Wczasy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:41 Polecam wpisy na forum: forum.gazeta.pl/forum/w,660,113533380,,Santana_NIGDY_WIECEJ_.html?v=2 ,które założyła magdama Cała prawda o tej przeklętej santanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darka Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 13:20 Hotel Santana zafundował mi w tym roku takie wakacje że do końca życia ich nie zapomne. Cholerne zatrucie _ nie chce sie rozpisywac na ten temat bo rubryk by zabrakło aby opowiedzieć co tam się działo!!!!!!pozdrawiam tych którzy przezyli ta straszną walkę z niewiadomo czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.ip.netia.com.pl 19.08.10, 12:24 Ja z rodziną byłem w tym roku z Jet Touristic, w Holiday World Hotel. Jet Touristic to banda oszustów, nasz hotel miał być trzygwiazdkowy, tymczasem dowiedzieliśmy się że ma 2*. W samym hotelu jak i wokoło panował ogólny syf i smród. Dostaliśmy nieposprzątane pokoje z obsranymi kiblami i biegającymi karaluchami. Pokoje sprzątane były tylko 2 razy w ciągu 2 tygodni pobytu. Po stołach na stołówce biegały koty które zjadały niedojedzone posiłki. A poplamione obrusy w ogóle nie były sprzątane. W łazienkach był grzyb. A rezydencj Jet Touristic unikali nas jak ognia. Oczywiście przez cały pobyt wszyscy mieliśmy biegunkę. Ostrzegam przed wyjazdem z najgorszym biurem podróży jakim jest Jet Touristic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjfnafgd Re: Pojechali na wczasy, trafili do szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 19:31 zatruj się i rzygaj przez cały pobyt, to zobaczysz jak to jest "dobrze". Debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Info - wrzesien 2010 IP: *.chello.pl 12.09.10, 11:37 Witam, Z pewnymi obawami pojechalismy do Santany na poczatku wrzesnia br., wiedzac o tych zatruciach. Hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczyl, problemow nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś