Dodaj do ulubionych

Rynek Główny: Uruchomią fontannę bez wody

IP: *.multi-play.net.pl 24.09.10, 12:59
rany co to za szkarada?! to ma być fontanna? przecież to wygląda jak świetlik dachowy w magazynie.
Obserwuj wątek
    • Gość: fifi inauguracja fontanny bez wody - typowe dla Krakowa IP: *.chello.pl 24.09.10, 13:05
      i jego władz

buahahaha

Bareja wysiada przy pomysłach magistratu, RM i Jacka
      • greganton Re: inauguracja fontanny bez wody - typowe dla Kr 24.09.10, 14:47
        > Bareja wysiada przy pomysłach magistratu, RM i Jacka

Naprawdę nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie w tym kraju nie potrafią się z niczego cieszyć. Wszystko trzeba zgnoić, skrytykować i zmieszać z błotem w imię zasłyszanych gdzieś jednym uchem i powtarzanych w kółko jak baranek boży opinii frustratów.
        Otworzą bez wody i tyle, wodę puszczą za parę dni. Nie widzę gdzie jest problem.
        • Gość: dzul Re: inauguracja fontanny bez wody - typowe dla Kr IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 24.09.10, 18:00
          Problem nie w fontannie, lecz w tym, ze jest to kolejny pokaz profesjonalizmu magistratu, ktory bodaj zadnej inwestycji w miescie nie potrafil przeprowadzic tak, zeby sie nie w ten czy inny sposob osmieszyc. Nie musze tu chyba przytaczac najwiekszej kompromitacji, jaka jest budowa stadionu Wisly.
          • Gość: mieszkaniec co mu tłumaczysz, pewnie urzęduje w UMK IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:29
            dla niego to normalne, ze sobie nawzajem blokuja papierami robote

ich sie nie da reformowac, trzeba zamknac w zoo i najlepiej dać żreć te papiery, ktore produkuja
          • greganton Re: inauguracja fontanny bez wody - typowe dla Kr 24.09.10, 18:47
            Ja nie wiem jaka jest procedura ustalania terminów oddawania inwestycji, ale raczej nie taka, że przychodzi Jacek i mówi "na wtorek ma być". Jeśli ustalili taki termin, to pewnie też ustalili z wykonawcami, że jest to termin możliwy do dotrzymania. Więc w tym momencie winny jest raczej nie magistrat, tylko firma, która pracuje na Rynku (albo siła wyższa). Tak tylko się głośno zastanawiam.
        • Gość: pete Re: inauguracja fontanny bez wody - typowe dla Kr IP: 83.238.5.* 25.09.10, 03:52

problem w tym że zwykle obiecywane dni kończą się na latachhhhhhhhhhh...
          dlatego ludzie tak się tym wszystkim irytują i szlag ich trafia jak widzą co się dzieje
          w tym prowincjonalnym miasteczku
    • Gość: gg brawo Jacek! IP: 67.159.45.* 24.09.10, 13:37
      a myślałem że nic mnie już w tym tygodniu nie zaskoczy...
      • Gość: Krakauer brawo towarzysz Jacek! IP: *.aster.pl 24.09.10, 14:20
        To co się dzieje z podziemiami Rynku jest tragi- komiczne, przypomina mi to "malowanie trawy na zielono przed 1 maja" co towarzyszowi Jackowi nie powinno być obce.
        • Gość: pomysłowy krakusek mam pomysl na "otwarcie" nastepnych inwestycji IP: *.opera-mini.net 24.09.10, 18:42
          - wirtualny tramwaj bez torowiska z nowej huty do podgorza

- cykliczny parking na 10 tysiecy samochodow pod magistratem (jednoczesnie beda mogly na nim tylko 3 stac: w tym jeden tow Jacka)

- lotnisko międzygalaktyczne na Błoniach - magistrat załatwi to jednym pismem wydając zezwolenie na lądowanie kosmitów, albo nie.... nie może być tak prosto... zezwolenie dostaną każdorazowo po zatwierdzeniu kształtu spodka UFOsjańskiego przez GŁÓWNEGO PLASTYKA MIASTA

- kładka łącząca kładkę Bernatkę z mostem obok którego jest przerzucona, tymczasowo będzie linowa, bez możliwości przejścia po niej

byle zdazyc z przecinaniem wstęg przed wyborami, reszte uzupelni sie pozniej
    • asir-czarny-sznaucer-olbrzym Rynek Główny: Uruchomią fontannę bez wody 24.09.10, 17:14
      J Majchrowski powinien występować w kabarecie z programem otwarcia fontanny bez wody czy pomnika z styropianu , a nie wyborach na prezydenta miasta.
    • anteas Jacku, Jacku! 24.09.10, 18:17
      Jak uruchomisz samochód bez benzyny to cię wybierzemy. Ale że fontanna bez wody to u nas żadna nowość (dzięki twojej "genialnej" polityce), więc nie zaimponujesz nam w ten sposób.
      • Gość: f już są obesrane końskie dorożki bez benzyny IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:59
        stoją na rynku i śmierdzą jak w średniowieczu
        nie przeszkadza to tylko najebanym żulom z UK w ogródkach

skansen i burdel 8 lat zapaści

DOŚĆ !!!

• Gość: mamma PiSo-majchro koalicji już dziękujemy... IP: *.147.17.122.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 21:11
      DOŚĆ!
    • Gość: pete jedyna taka fontanna IP: 83.238.5.* 25.09.10, 03:50

mamy wreszcie niepowtarzalną atrakcję turystyczną
      jedyną na świecie bezwodną fontannę - śmiech przez łzy

mało kto potrafi zaskoczyć mnie tak jak nasi włodarze miejscy.
    • Gość: Krakowianka Rynek Główny: Uruchomią fontannę bez wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 10:23
      Ludzie, trochę więcej wyrozumiałości. Przecież prace wykończeniowe trwały do samego końca, więc zawsze jest możliwość, iż coś może "zaszwankować". Zamiast cieszyć się, że mamy, póki co, najbardziej nowoczesne muzeum w Polsce, to tylko narzekacie. Ta fontanna i tak jest dużo lepsza i bardziej okazała, niż poprzednia, a przede wszystkim tak skonstruowana, że można będzie zajrzeć przez nią do podziemi i już z tego powodu jest ciekawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka