mtq 03.04.04, 15:09 Masz problem i nie wiesz jak go rozwiązać? Chcesz coś zrobić i nie wiesz co? Napisz! Pomysły już od 2 zł!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtq Re: Sprzedaję pomysły!! 03.04.04, 18:23 Goptówką, umowa na specjalne życzenie. Każdy pomysł wyceniany indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sprzedaję pomysły!! 03.04.04, 18:36 mtq napisał: > Masz problem i nie wiesz jak go rozwiązać? > Chcesz coś zrobić i nie wiesz co? > Napisz! Pomysły już od 2 zł!! :-) LKW napisał:>>>dobra ja Ci wpłącam 2 pln A ty wymyśl coś co mi da z tego 5 pln.!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 POGOTOWIE AUTORSKIE 03.04.04, 19:13 Jednym słowem. Pisał o tym Jostein Gaarder w powieści "Córka dyrektora cyrku". Bardzo fajna książka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sprzedaję pomysły!! 03.04.04, 19:33 To co, umowa? Na jaki temat wymyślać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sprzedaję pomysły!! 03.04.04, 19:43 mtq napisał: > To co, umowa? Na jaki temat wymyślać? :-) LKW:..daję Ci wolną rękę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 20:26 Pomyślę, ale to od pomysłu zależy, czy będzie kosztował 2 zł czy 20! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m24 Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.acn.waw.pl 03.04.04, 20:49 chyba złapałem grype , wymyśł coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: Sprzedaję pomysły!! 06.04.04, 11:11 mtq napisał: > 5 zł cena, OK? ;-) 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: Sprzedaję pomysły!! 07.04.04, 10:04 mtq napisał: > mikolaj24 napisał: > > > 3:) > > 5! :-) 4:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:53 a może byś tak wymyślił co zrobić żeby było lepiej? daję dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sprzedaję pomysły!! 05.04.04, 18:55 Gość portalu: ewa napisał(a): > a może byś tak wymyślił co zrobić żeby było lepiej? daję dychę. Podaj mail ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 04.04.04, 08:51 Cos dla Sabbina. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sprzedaję pomysły!! 05.04.04, 18:55 Zastrzegam sobie prawo do decydowania, komu udzielam rad ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Potrzebuję 06.04.04, 08:40 sposobu, jak zaliczyć sesję nie ucząc się do niej :) Napisz czy wolisz gotówkę, czy może być przelew :)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiekrokodyli Re: Potrzebuję 06.04.04, 10:19 Hurtem: jeden facet od dzisiaj niech funkcjonuje jako przebrzydły, śmierdzacy knur, którym i tak jest już w sercu ( więc mi policz taniej),Andy Garcia niech się nareszcie zorientuje ,że mnie kocha!!!! I niech do jutra mi schudną nogi (za każdą nogę możesz policzyć osobno). Wiosennie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Potrzebuję 06.04.04, 18:20 nielubiekrokodyli napisała: > Hurtem: > jeden facet od dzisiaj niech funkcjonuje jako przebrzydły, śmierdzacy knur, > którym i tak jest już w sercu ( więc mi policz taniej),Andy Garcia niech się > nareszcie zorientuje ,że mnie kocha!!!! > I niech do jutra mi schudną nogi (za każdą nogę możesz policzyć osobno). > Wiosennie pozdrawiam. 70 zł za wszystko, pasi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Potrzebuję 06.04.04, 18:19 garg_ul napisał: > sposobu, jak zaliczyć sesję nie ucząc się do niej :) > > Napisz czy wolisz gotówkę, czy może być przelew :)) Duży problem, duża cena :-) Pewnie trzeba będzie przelewem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Problem: 07.04.04, 10:45 jak zrobić, żeby Samoobrona przegrała wybory z kretesem, a nawet z PO (choć jej nie lubię, żadnej zresztą). I to nie może być pomysł z gatunku - trzeba iść do wyborów, bo nie mam fizycznej możliwości dopilnowania w tej kwestii 40 milionów innych Polaków. _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Nie doczekam się? 08.04.04, 10:52 Czyżby problem cię, mtq'u, przerósł???? ;PPPPP _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globulka Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 11:40 cze, no a ja zapłacę Ci jak przekonasz mojego kolegę, że jestem dziewczyna jego życia, i że tylko ze mną będzie mu dobrze. on niby to wie, ale jakoś tak nie do końca, drań. płacę 40zł, zaliczka 20% przed wykonaniem usługi, reszta po wykonaniu, ale pod warunkiem, że będzie efekt!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sprzedaję pomysły!! 07.04.04, 22:26 OK, podaj miejsce i czas kiedy się spotkamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sprzedaję pomysły!! 07.04.04, 22:29 a jak się okaże, że to nie 18-tka tylko jaki stary pe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globulka Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 08:18 ach, rozgryźliście mnie........ jestem zboczkiem co szuka ofiary na sieci..... a tak poza tym to ja tu z poważnym problemem się wywnętrzam, ze sprawą, która od 2 lat spędza mi sen z powiek, a Wy tu jakieś żarty ze mnie sobie robicie :((( ;) Rany, ale mnie boli głowa, wczoraj zakończyłam remont mieszkania i przepropwadzkę, no i spontanicznie parapetówka się wywiązała. Ach, a ukochanego nie było. MTQ, POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sprzedaję pomysły!! 08.04.04, 08:21 OOoooo ja stary skks najpierw muszę sprawdzić by nie zdeprawowano naszego mtq'a:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globulka Re: Sprzedaję pomysły!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 08:25 a tak troszkę deprawacji??? odmawiasz koledze przyjemności??? nieładnie, oj nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Sprzedaję pomysły!! 09.04.04, 01:44 garg_ul napisał: > sposobu, jak zaliczyć sesję nie ucząc się do niej :) To zależy, czy Sesja jest ładna i zgrabna, a jeśli nie to worek jej na łeb i "szablę w dłoń"! Tylko do niczego się nie zmuszaj, jak nie chcesz to wcale tego nie musisz robić! Hmmm, oryginalne imię, Sesja... ;) -- www.kazimierz.com Paaanie, daj pan spokój! :D Odpowiedz Link Zgłoś