anteas 21.10.10, 16:32 Jaka ustawka? To tylko koledzy chcieli się trochę rozerwać. Dopalaczy nie wolno, do opery lepiej nie iść, po meczach mundurowi zabawić się nie dają, no to się dzieciaki umówiły na imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sda Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.chello.pl 21.10.10, 16:35 czemu im przeszkodzono ? Jestem za naturalną selekcją. Policja powinna przyjechać żeby pilnować by nikomu normalnemu nic sie nie stało. Otoczyć teren i pozwolić im robić co mieli zaplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Błąd 21.10.10, 16:36 Trzeba było pozwolić się wyrżnąć, podobijać co bardziej sponiewieranych, a reszcie odmówić prawa do pomocy medycznej. I spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierki Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 16:44 Doquadnie. Zdrowo, bo na świeżym powietrzu i oczy sie od monitora nie męczą Tanio bo spotkanie społeczne, więc kasy nie trzeba wydawać. Troche adrenaliny, ale czystej - bez chemii i innego świństwa. Dużo ruchu i ludzi nowych można zapoznać..... Normalnie same zalety, normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do baranów Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: 193.164.255.* 22.10.10, 11:12 widzicie barany. myslicie ze to jakas patologia i rynsztok zabawia sie w ten sposób. a prawda jest taka ze wasze dzieci, bratankowie, siostrzeńcy etc. szukają rozrywki bo rodzice zapracowani (albo i nie bo pisza głupoty na forum gazety) i nie maja dla nich czasu. albo po prostu maja to w dupie. a poźniej wszystkich ogarnia zdziwienie dlaczego 90% tych dzieci jest z "dobrych domów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak taktyka policji to kretynizm w pelnej krasie. IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.10, 17:14 nawet dzieciaki potrafia ich przechytrzyc. Policja powinna obserwowac teren w cywilu, zabezpieczyc ewentualne miejsca ucieczki, a potem wkroczyc do dzialania, gdy zacznie sie ta tak zwana ustwka. Wtedy ma sie dowody procesowe i wszystkich sprawcow. Niestety polska policja to widocznie zbieranina amatorskich kretynow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: taktyka policji to kretynizm w pelnej krasie. IP: *.chello.pl 21.10.10, 17:48 dobrze że jesteś TY ! amen ! Jakby ktoś skonczył z odciętą ręką to pieprzyłbyś głupoty "czemu policja chowa sie po krzakach zamiast interweniować !! kretyni i idioci !!". W jakim swiecie ty zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: taktyka policji to kretynizm w pelnej krasie. IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.10, 18:13 Nikt nie musi skonczyc z odcieta reka. profesjonalna policja potrafi wkroczyc w odpowiednim momencie. Nie za wczescie nie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: taktyka policji to kretynizm w pelnej krasie. IP: *.chello.pl 21.10.10, 19:28 No prosze. Wyrasta konkurent dla Ruczaju w kwestii mordobicia. a ludzie sie tak rzucaja zeby kupic tam mieszkania za gigantyczne pieniadze bauhauha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonna K Modelowe zagranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:44 Te laski to dwie modelki z 8Fimodels.. tam poznaly smak walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dage U nich w szkole krzyże wiszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:25 to i mają dzieci pełne miłości i tolerancji rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.net.autocom.pl 21.10.10, 22:04 no to gangsterka istna! Swoją drogą jak już pisano - trzeba było im pozwolić się bawić, ale odmawiać pomocy medycznej - selekcja musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.jazon123 Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę 21.10.10, 23:43 Panie i Panowie dziennikarze czas zacząć nagonkę na tą krakowską dzielnicę, metodologię macie opracowaną, sprawdzoną na innej dzielnicy miasta po której lubicie sobie "pojeździć". Do bójek z użyciem maczet i noży już doszło w tym roku w tej dzielnicy, w tym rejonie przy ul. Łokietka, przy.ul.Palacha, przy ul.Siemaszki. Rozpisywaliście się o tych sprawach. Czekam na artykuł w stylu Co się dzieje z tą dzielnicą? Wiem, nie doczekam się, bo nie jesteście obiektywni, stosujecie dwie miary. Odpowiedz Link Zgłoś
kukulat Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę 22.10.10, 09:53 czarny.jazon123 napisał: > Panie i Panowie dziennikarze czas zacząć nagonkę na tą krakowską dzielnicę, me > todologię macie opracowaną, sprawdzoną na innej dzielnicy miasta po której lubi > cie sobie "pojeździć". Do bójek z użyciem maczet i noży już doszło w tym roku > w tej dzielnicy, w tym rejonie przy ul. Łokietka, przy.ul.Palacha, przy ul.Siem > aszki. Rozpisywaliście się o tych sprawach. Czekam na artykuł w stylu Co się > dzieje z tą dzielnicą? Wiem, nie doczekam się, bo nie jesteście obiektywni > , stosujecie dwie miary. No właśnie, No proszę, ja też jestem w szoku że to nie w Hucie ?!? Przecież tak demonizujecie to co się dzieje w tej części Krakowa. Dodam, że słyszałem o różnych dziwnych i niebezpiecznych zdarzeniach w innych dzielnicach ale o nich gazeta.pl milczy. To fakt Siemaszki i Palacha to bardzo ciekawa okolica, wiem to od znajomego - pracownika pogotowia ratunkowego, który pracował kiedyś na Krowodrzy. Opowiadał kiedyś, że większość zgłoszeń było właśnie z tych 2 ulic. Wezwania do tych samych, kilku adresów. Jest tam taki duży "Blok cudów" - zatrucia, pobicia kobiet w ciąży, cięcie nożami na klatkach schodowych, próby samobójcze... Cały Kraków jest średnio bezpieczny ale media kreują własną wizję... Potem studenciaki boją się Huty bo jeszcze zanim przyjadą ze swojej prowincji to już są pełni przerażających, wydumanych, bzdurnych informacji o kryminalnej Nowej Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę 22.10.10, 00:06 Na takie imprezy powinny być płatne bilety. Chętnie bym popatrzył jak głupie łby pękają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: 162.27.161.* 22.10.10, 10:57 Nie oszukujmy sie. Kraków nie jest bezpiecznym miastem. Zwlaszcza centrum i ruczaj. Nie ma sie co dziwic skoro miasto wydalo pozwolenia na stworzenie megablokowiska (bez jakichkolwiek instytucji kulturalnych) ktore siłą rzeczy musi predzej czy pozniej stworzyc "idealne" warunki dla przestepczosci. Miejmy pretensje do urzednikow i samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.183.242.7.dsl.dynamic.eranet.pl 22.10.10, 21:08 Ja chodze do tego gimnazjum . widiałem całą akcje:/ Policja troszke pokolorwała to zdarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policman Re: Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 01:51 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Kraków: nastolatki szykowały się na ustawkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 11:37 Bezkarność powoduje rozzuchwalenie . dawniej uczniowie - chuligani - dostawali po łapach to większość się pilnowała , bo boli a potem wyrastała z takiego zachowania . teraz nie ma tamy , bo prawa ucznia przeszkadzają . Odpowiedz Link Zgłoś